- 13 Nisan 2020
- 2.295
- 4.229
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.661
Z33 raporu aldım 7.5 saatten fazla çalışamaz diye bizim gece nöbetleri 12 saat olduğundan geceye koymuyorlar beni artıkMerhaba ben hemşireyim bugün 10+1 oldum nöbetli çalışmaya devam ediyorum 24. Haftadan itibaren gündüze geçiyoruz diye biliyorum nasıl bir rapor aldınız
Yok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dediGünaydın canım sen cinsiyeti öğrenmiş miydin
Ayy tebrik ederim canimYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
Gelmedi bitanem ya deli olucam 11 gün oldu. Daha erken gelen arkadaşları okumuştum yarın falan gelir inşallah. Böyle beklemek aşırı stres yaratıyor bendevisneliturta34 sonuçlar gelmedi galiba daha? Kaç gün oldu? Bizi haberdar et olur mu
Canımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minnoş kızınYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
Allah’ın izniyle sonucu güzel gelecek merak etme bence de yarın gelir 12 gün oluyor.. bide dr lara biliyorsun hiç güven olmuyor bilemiyorlar.. ama bende olsam aşırı stres olurdum haklisinnnn.. iste bütün bunlar imtihan asında olgunlaşmamız empati yeteneğimizin artması için belki de.. yarın ola hayrola.. bizi mutlaka haberdar et..Gelmedi bitanem ya deli olucam 11 gün oldu. Daha erken gelen arkadaşları okumuştum yarın falan gelir inşallah. Böyle beklemek aşırı stres yaratıyor bende
Sağlıkla gelsin minnosssssssYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
Hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla gelsin prensesYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
İnşallah canım hayırlı haberler alalım inşallah rabbim tüm bekleyenlere evlatlarının güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahAllah’ın izniyle sonucu güzel gelecek merak etme bence de yarın gelir 12 gün oluyor.. bide dr lara biliyorsun hiç güven olmuyor bilemiyorlar.. ama bende olsam aşırı stres olurdum haklisinnnn.. iste bütün bunlar imtihan asında olgunlaşmamız empati yeteneğimizin artması için belki de.. yarın ola hayrola.. bizi mutlaka haberdar et..
Sağlıkla gelsinYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
Hayırlı olsun ilki erkek miydi senin yoksa 2. Kız mı geliyorYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
AyyYok canım doktora şimdi girdim çıktım tahmini yüksek ihtimalle kız dedi
Benim ilk gebeliğimde 23+6 da doğum oldu 2. De o yüzden 18+6 yapmışlardı sonra aynı haftada hunileşme başlamıştı bu biraz erken yapıyor erken değil mi dedim yok diyorBende olacam 12 haftalık olunca da rahim perdesi ameliyatı olmuştum size ne için yapacaklar
Peritonolog sadece bu hastanede var devlette özeller de biraz pahalı serklajın ücreti çok olur diye devlette yaptırmak istedim o da şansıma böyle olduCanım geçmiş olsun başka doktora görünme şansın yok mu?
Gaziantep deyim canım önceki hamileliğimde de devlette yaptırdım o doktorum çok iyiydi ama Ankara ya gitmiş şimdi sadece şehir hastanesinde var peritonolog ne bilim ilk muayene yapılır hasta dinlenir öyle karar verilir bunlar hiç birşey yapmadan kan ver anesteziye git gel yaptırdılar en son ultrasona girdim bir zahmet edip cinsiyeti bile söylemediler 2 tane doktora girdiğim haldeCanım ben de perinatolojiye gidiyorum. İst da yaşıyorsan Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinde perinatoloji bölümünde Bilge Kapudere var biraz amiyane bir tabir olacak ama özelde olan dr lar halt etmiş yanında. Hem donanımlı hem hoşgörülü hem detaylı bilgi veren hem soruları titizlikle cevaplayan bi bayan. Gözüm kapalı tavsiye ederim. İstersen bir araştır.
Bana da regl döngüsü zamanlarımda oluyor canım ne zor kadın olmak regl olmak dert olmamak dertKızlar ya beni geceleri ateşler basıyor dön dön helak oldum dün gece, kaliteli bir uyku asla yok. Sizde de böyle mi? 14+1 deyim biraz düzelir sandım ama yok
Kesin demedi ama kıza benzettim yani dedi gördüğüm kadarıyla filan dedi bakalımAyy tebrik ederim canim
14+0 canım on gün sonra gel kesin söylerim dediAyykaç haftalıkta yaptı bu yorumu bende 25 inde gidicem 13 haftalık olucak