- 2 Kasım 2021
- 238
- 794
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Hadi güzel haberlerle gel ins2 hafta sonra garanti duyulmus olur diye öyle diyorlar muhtemelenay amiiinn insallah yarin randevum var bakalim insallah görünür kesemiz. Sonra da kalp atışını saglikla duyarız. Cok heyecanlı bir süreç gerçekten
Yaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş. Ins bundan sonrasida kolaylıkla geçerValla o stresi bende dibine kadar yaşıyorum, bizimde 2.5 yıl sonra oldu çikolata kistim vardı ve bu ay tüp bebek yaptıracaktık ki sürpriz oldu çok mutlu olduk ama herşeyi kafama takıp araştırıyoruminsallah biran önce düzeliriz
Ben 6+1 de gördüm kalp atışını ama vajinal usg de baktı doktorum. Ve çok çok minik dedi. Sesini dinletmedi direk usgde gösterdi minik bir nokta büyüyüp küçülüyordu maasallahKizlar kalp atisini 6+2 de duyan var mi
Allah kalbine göre versin canımYa Rabbım gönlünüze göre versin ins hayırlısıyla mis kokulu küçük bir prenses nasip etsin Rabbım. Benimde 2 kizim var. Bende saglikli sihhatli bir oğlum olmasını istiyorum. Rabbimin hazinesi geniş biz isteyelim neden olmasın5 53_Elif_53 ay alıntı yapmayı unuttum. Etiketleyeyim bari bu arada kaç yasindasin
Allah kalbine göre hayırlısını nasip etsinBenim de tam tersi 2 tane kızım var. Bu erkek olursa bizde onu tatmış oluruz artık degilsede nasip 3 tane kızımız olur. Sağlıklı olsunlarda tabi insanın gönlü farklı cinsiyeti de tatmak istiyor gerçekten
Bende 2 ay sonra 37 olacağımAllah kalbine göre versin canım
Yaşım 37
Ben duymuştumKizlar kalp atisini 6+2 de duyan var mi
Amin canım hepimizinki kolay geçsin Allahın izniyleHadi güzel haberlerle gel ins
Yaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş. Ins bundan sonrasida kolaylıkla geçer
Ben 6+1 de gördüm kalp atışını ama vajinal usg de baktı doktorum. Ve çok çok minik dedi. Sesini dinletmedi direk usgde gösterdi minik bir nokta büyüyüp küçülüyordu maasallah
Yaa ne güzel tam zamanında gelmis sizinki deValla o stresi bende dibine kadar yaşıyorum, bizimde 2.5 yıl sonra oldu çikolata kistim vardı ve bu ay tüp bebek yaptıracaktık ki sürpriz oldu çok mutlu olduk ama herşeyi kafama takıp araştırıyoruminsallah biran önce düzeliriz
Canimm oyy :) yerim onun kalbini. Saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimiziHadi güzel haberlerle gel ins
Yaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş. Ins bundan sonrasida kolaylıkla geçer
Ben 6+1 de gördüm kalp atışını ama vajinal usg de baktı doktorum. Ve çok çok minik dedi. Sesini dinletmedi direk usgde gösterdi minik bir nokta büyüyüp küçülüyordu maasallah
6+4 de randevum var sizce bir hafta daha erteleyeyim mi?Ben duymuştum
Bence gidin ama daha sonra da duyabilirsiniz bunun için endişelenmeyin6+4 de randevum var sizce bir hafta daha erteleyeyim mi?
Allah bağışlasın büyük oğlum 11 küçüğüde 8Bende 2 ay sonra 37 olacağımbenim büyük kız 11 küçük kız 9 yaşında. Senin yakışıklılar kaç yaşında
Seni çok iyi anlıyorum ben rüya sandım Bi süreYaa ne güzel tam zamanında gelmis sizinki deAllah saglikla kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsinn inşallah bende baya umudumu yitirmeye baslamistim ama öyle bir geldi ki haberi bizi mutluluktan uçurdu en azindan oncelikle su ilk 2 ayı sonra da 3.ayı bitirip 4.aya ulasirsak en azindan baslangictaki stresimiz endiselerimiz gecer gibi geliyor bana
Ben hamileligimi hiç beklemiyordum canım direk goguslerimdeki hassasiyetten ve ağrıdan anladım test yaptım, o kadar şiddetlidir ağrılarım ve hassasiyetim ama şu anda benimde baya azaldı belirtilerim. Ben normal olduğunu dusunuyorum8+5 de göğüs belirtisinin azalması normal mi
Ay valla bu iyimi kötümü bilmiyorum ama o stres hic bitmiyor. Ben daha önceki hamileligimde stresten sürekli doktora gidiyordum. Çünkü kan pihtilasmasindan dolayı anne karnında kayıplarımız olmuştu. Birgun yine doktora gittim yinemi sen geldin dediSeni çok iyi anlıyorum ben rüya sandım Bi sürebunu yaşamayan bilemiyor gerçekten.valla dediğin gibi şu ayları Bi geçsek daha rahat olacaz ama her anı stres gibi insan korkuyor
Ben de kan pıhtılaşması var iki tane düşüğüm var 3. Gebeliğim bu korkuyorum ilk defa bu haftaları gördüm iğne kullanıyorum bu seferBen hamileligimi hiç beklemiyordum canım direk goguslerimdeki hassasiyetten ve ağrıdan anladım test yaptım, o kadar şiddetlidir ağrılarım ve hassasiyetim ama şu anda benimde baya azaldı belirtilerim. Ben normal olduğunu dusunuyorum
Ay valla bu iyimi kötümü bilmiyorum ama o stres hic bitmiyor. Ben daha önceki hamileligimde stresten sürekli doktora gidiyordum. Çünkü kan pihtilasmasindan dolayı anne karnında kayıplarımız olmuştu. Birgun yine doktora gittim yinemi sen geldin dedişu hareketlerini bir hissedeyim gerçekten bu kadar sık gelmeyeceğim demiştim. Dr da hiç öyle olmaz o zamanda bugün niye az hareket etti diye gelmeye başlayacaksınız demisti. Yani stres hiç bitmiyor
Sizin kaçıncı haftaBen hamileligimi hiç beklemiyordum canım direk goguslerimdeki hassasiyetten ve ağrıdan anladım test yaptım, o kadar şiddetlidir ağrılarım ve hassasiyetim ama şu anda benimde baya azaldı belirtilerim. Ben normal olduğunu dusunuyorum
Ay valla bu iyimi kötümü bilmiyorum ama o stres hic bitmiyor. Ben daha önceki hamileligimde stresten sürekli doktora gidiyordum. Çünkü kan pihtilasmasindan dolayı anne karnında kayıplarımız olmuştu. Birgun yine doktora gittim yinemi sen geldin dedişu hareketlerini bir hissedeyim gerçekten bu kadar sık gelmeyeceğim demiştim. Dr da hiç öyle olmaz o zamanda bugün niye az hareket etti diye gelmeye başlayacaksınız demisti. Yani stres hiç bitmiyor
Aynen vallahi bizde eşimle daha bugün konustuk biz bir rüyanın içinde miyiz diyeSeni çok iyi anlıyorum ben rüya sandım Bi sürebunu yaşamayan bilemiyor gerçekten.valla dediğin gibi şu ayları Bi geçsek daha rahat olacaz ama her anı stres gibi insan korkuyor
Ben 6+5 im bugün. Haftamız aynı değil ama önemli bir etken mi bilemiyorumSizin kaçıncı hafta
Ben hamileligimi hiç beklemiyordum canım direk goguslerimdeki hassasiyetten ve ağrıdan anladım test yaptım, o kadar şiddetlidir ağrılarım ve hassasiyetim ama şu anda benimde baya azaldı belirtilerim. Ben normal olduğunu dusunuyorum
Kalp atışını duydunuz muBen 6+5 im bugün. Haftamız aynı değil ama önemli bir etken mi bilemiyorum
Benim de 2 düşüğüm var şimdi 3. Yü düşünüyorum iğne kullanıp kullanmamakta kararsızım bu konuda doktorlar ne dedi size acabaBen de kan pıhtılaşması var iki tane düşüğüm var 3. Gebeliğim bu korkuyorum ilk defa bu haftaları gördüm iğne kullanıyorum bu sefer