Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende işle alakalı huzursuzum zaten tam hamile kafasına bile giremedim henüz..bilmiyorum hayırlısı olsun ama huzursuz hıssettırıyor beni

Bu kadar erken haftada su sızması olabilir mi ki Allah korusun ya inşallah bir şey yoktur eşim gelsin hastaneye giderim bir bakalım
Canim merhaba başlığa bir bakayim dedim de, ihmal etme bu konuyu. Mutlaka ama mutlaka doktoruna görün. Amniyo sıvısı mı degil mi diye bir test yapiliyor onu yaptır kafan rahat olsun. Bunu bende yaşamıştım doktora gitmistim hemen birsey yok denilmisti ama yine de baktirmani tavsiye ederim. Bebegin usg de sivisina bakiyor doktor miktari yeterli mi azalma var mi falan diye. Ihmal etme . Yazdigin mesaji görünce fikrimi belirtmek istedim

Kizlar rapordan kastiniz saglik ocagi gibi mi yoksa is goremez gibi mi
Bazi durumlarda doktorlar riskli gördüklerinde dinlenme, yatma istedikleri için rapor yazıyorlarmış. Belki senin için de böyle bir şey mümkünse en azından izne çıkma sureni erkene çekme durumu olabilir.
Saglik ocağından da alabilirsin ama çok uzun vereceklerini sanmıyorum

Oğluma hamileyken önden bakınca hamile olduğum belli olmuyordu ama bu sefer kalçamın genişlemesinden anladım bi farklılık olduğunu kız bebek de çok mu kilo alınıyormuş bu arada neden öyle diyorlar?
Kalçadan da göbekten de alınıyormuş kız bebekte, erkek bebekte sadece göbek büyüyormuş öyle diyorlar bu yine kişiden kişiye değişir bence ya annem sana hamileyken karnıma bakıp erkek bebek sanıyorlardı diyor

Canım doktorunla paylaşsan belki sana istirahat yazar uzun süre, ben her şey yolunda giderse ramazan bayramıyla birlikte çıkmayı düşünüyorum, işim rahat ama yolum çok benimde her gün beylikdüzü zincirlikuyu arasında mekik dokuyorum
;(

Ben oğlumda yara bandı yapıştırdım 1 hafta çıkarmadım bıraktı hem gece hem gündüz bıraktırdım süt başla istersen bıraktırmadan
Sütü doktor tavsiye etmedi canım sormuştum. Biberon almayı bıraktı birkaç defa mama denedik içmiyor

Sütü doktor tavsiye etmedi canım sormuştum. Biberon almayı bıraktı birkaç defa mama denedik içmiyor
Benim oğlumda içmedi sütte gece uyuyacağı zaman 100 ml veriyordum Bi kaç gün içti onu da bıraktı yemesi yerindeyse sıkıntı yaşamazsın ben oğluma ne emzik verdim ne biberon kullandık kabul etmedi şimdi aklına düşerse biberonla meyve suyu süt çay falan istiyor ara sıra veriyoruz

Emzik kullanıyordu ama bir anda bıraktı 9 falan memeyi de kolayca hallederiz inşallah ne kadar sürüyor memeyi bırakma süreci

Emzik kullanıyordu ama bir anda bıraktı 9 falan memeyi de kolayca hallederiz inşallah ne kadar sürüyor memeyi bırakma süreci
Bizimki 1 haftada unuttu yara bandı taktım yara olmuş dedim ağladı falan ama unuttu 2 yaşındaydı çok da emiyordu aklına gelmedi çekip çıkarmak bazı çocuklar çıkarıyor ama ben Bi kaç defa yara olmuş falan demiştim kendisine

Evet kizlar haklisiniz bir konusayim

Bende de 2 tane kesi var bakalım beni neler bekliyor olacak

Zaten ayrılacağınız bir iş için strese girmeye değmez diyeceğim canım ama insanı o kadar darlıyorlarki seni anlıyorum. Ben istifa ettim o yüzden. Eğer mobing tarzı birşeye uğradığınız düşünüyorsanız açık açık konuşun hamileyim ve bana bunları yapamazsınız diyin. Net ve açık olmak çok işe yarıyor. Biraz salmaya çalışın işleri

Kızlar yarın sabahtan doktor randevumuz var 4 haftadır görmüyodum bakalım nasıl olmuş aşırı meraktayım İnşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…