- 18 Haziran 2022
- 4.176
- 5.889
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.541
Bende de aşırı var ya o sorun cidden iyi geliyorsa ben de isteyeceğimKızlar magnezyum kullanan varmı ciddi kabızlık problemim var magnezyum iyi geliyormuş sırf kabızlık için istemeyi düşünüyorum 13 haftalıgim
Şuan magnesie calcine var bizde bugün kullanmayi düşünüyorum üç gündür çıkamadım zor durumdayim şuan ama dozu ne kadar almalıyım onu bilmiyorumBende de aşırı var ya o sorun cidden iyi geliyorsa ben de isteyeceğim
Bende aynı öğürmeden yutamıyorum hatta bazen afedersiniz kusuyorumGozunu sevdigimin folik asiti kucucuk atiyodum simdi bu 13 haftyla multivitamine geciyorum ben de koca sey bi de omega 3 tadi gelio iyhh
Merhaba canım enfeksiyon kaşıntı yapar ama daha çok yanma yapıyo. Yani benim öyle oldu hepKızlar meraba vajinamda dudaklarda kaşıntı oluyor başına gelen varmı? İdrar yolu enfeksiyonundan olur mu
Nasıl geçti canım böyle ellerimle kaşıyasım varMerhaba canım enfeksiyon kaşıntı yapar ama daha çok yanma yapıyo. Yani benim öyle oldu hep
Gözunuz aydınMerhabalar kızlar. Fetal DNA sonucumuz çıktı sıkıntı yok şükürMervenur277 canım cinsiyet testle kesinleşti bir erkek de benden
Bence kafana göre alma kuzum yarın bir nöbetçi eczaneye falan sorarsın veya doğal yöntemler dene zararı olmayacak hafta içi doktora falan sorarsın vitamin de olsa önlem alınmalı diye düşünüyorumŞuan magnesie calcine var bizde bugün kullanmayi düşünüyorum üç gündür çıkamadım zor durumdayim şuan ama dozu ne kadar almalıyım onu bilmiyorum
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin paşaMerhabalar kızlar. Fetal DNA sonucumuz çıktı sıkıntı yok şükürMervenur277 canım cinsiyet testle kesinleşti bir erkek de benden
Hayırlı olsun , gözünüz aydınMerhabalar kızlar. Fetal DNA sonucumuz çıktı sıkıntı yok şükürMervenur277 canım cinsiyet testle kesinleşti bir erkek de benden
13+2 de öğrendim ikili test sırasında öğrendimKızlar iyi akşamlardevlete gidenler kaçıncı haftada cinsiyet söyledi doktorunuz
Tebrik ederim, sağlıkla gelsinMerhabalar kızlar. Fetal DNA sonucumuz çıktı sıkıntı yok şükürMervenur277 canım cinsiyet testle kesinleşti bir erkek de benden
Kızlar meraba vajinamda dudaklarda kaşıntı oluyor başına gelen varmı? İdrar yolu enfeksiyonundan olur mu
Tebrik ederim, sağlıkla gelsinSelam kızlar. Bugün fetal dna sonucum geldi. Çok şükür sonuçlar temizdoktorum nub a göre erkek demişti, test sonucuna göre de erkek Mervenur277 listeye ekleyebilir misin?
Bi kızım vardı inşallah şimdi de bi oğluşum olacak :)
Ben park yatak kullandım. Ama anne yani daha rahat olur tabiki bir diğer seçenek anne yani olan yani açılıp kapanan park yataklar var en mantıklı o galiba park yatak düşünenler içinKızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?