Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ama işte az az gelmez diyorlar doktorlar iyiki yaptırmsmışsın test yapacak olsa tamam da öyle elle bakıp anlaşılacak bişey değil
Evet canim ya allahtan yaptirmadim diger muayeneyi. Önceki gün de bana kan uyusmazligi icin igne vurdur dedi ayni poliklinik deki baska bir asistan. Normalde 28.haftada vuruluyormus. Sonra bir cok doktora sordum dün hepsi de gerek yok vurdurma dedi. Dr diye oturuyorlar oraya ama hemen kafalarina gore karar veriyorlar insani geriyorlar.

Canim tebrikleeer saglikla gelsin ogluş baslasin alisverisler o zaman ❤

Hahah o kadar iyi anlıyorum ki. İlk gebeliğimde ben de aynı böyleydim 2 doktora birden gidiyordum. O yüzden evet yalnız değilsin. Annelik böyle birşey.
Ya demek ki gercekten yalniz degilmisim esime sabah anlatıyorum grupta kizlarin cogunun basina gelmis bu olay diye. Keske önce gruba yazsaydim hic degilse o kadar korkmazdik diyorum
Bugun bir yazi okudum, annelik tam olarak ona bişey olmasin diye korkmaya başladığınız an baslar diye
Birde buna agladim sonra. Dünden beri ne sohbetler ettim bebisimle.. sanki karnim iyice büyümeden hissetmeyecekmisim o güzel duyguyu gibi geliyordu ama galiba ben dün o eşiği gectim

Çok geçmiş olsun canım benim de bir kere böyle bir akıntım oldu hemen doktoruma yazdım insan inanılmaz korkuyor seni çok iyi anlıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Amin kuzumm çok teşekkür ederim hic bir olumsuzlugu yasamayalim hep güzellikler bizi bulsun ❤ insan cok korkuyor gerçekten. Bide burda grupta kimse de yazmadi basina gelen. Bende baya korktum. Neyse bundan sonra basina gelen olursa en azindan korkmaz benim gibi

Hayırlı uğurlu olsuuun sağlıkla gelsin oğluş

Bizimde kan uyuşmazlığımız var canım, doktorum herhangi bir yoğun kanama oluşmadığı takdirde 28.hafta demişti yanlış hatırlamıyorsam

Bizimde kan uyuşmazlığımız var canım, doktorum herhangi bir yoğun kanama oluşmadığı takdirde 28.hafta demişti yanlış hatırlamıyorsam
Öyleymis canım zaten genel olarak. Kanama olmadikca 28.haftadan sonra vuruluyormus. Daha ben yeni bugun 12 haftalik oldum. 4 ayri doktora sorma sansim oldu 4üde vurdurma dedi.

Çikolata falan yiyormusunuz kızlar? Ay ben dün albeni aldım bir tane eşim gördü bıdbıdlandı hiç sağlıklı değil diye
Benim eşim de doktor yeme deyince benim bütün çikolatalarımı alıp ofise götürmüş ama ben kakaodan Nutella yaptım cips yerine patlamış mısır yiyorum bir tık daha sağlıklı diye düşünüyorum

Ne güzel erkenden görmüşsünüz ya ben 10. Haftada gittim 14 haftada gel dedi ama bekleyemiycem 13de gidicem

Kızlar magnezyum kullanan varmı ciddi kabızlık problemim var magnezyum iyi geliyormuş sırf kabızlık için istemeyi düşünüyorum 13 haftalıgim
Ben magnezyum kullanıyorum ama bel ağrım oluyordu onu desteklemek için verdi dr. Magnezyumun çeşitleri var isteyin eğer zararı yoksa kullanmanız için dr yazar zaten.

Ne güzel erkenden görmüşsünüz ya ben 10. Haftada gittim 14 haftada gel dedi ama bekleyemiycem 13de gidicem
Ay git git Eşinizde dr Muş gidin işte söylesin alttan o esim biraz kaygılı görünce rahatlıyor gurbetteyiz vs desin.. ben bugün dr uma ben dün hep uyudum içime dert oluyor göremeyince dedim merak ediyorum endişeleniyorum dedim e istediğinde gel ben burdayım görürsün dedi.. ne demişler anlamayana meme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…