-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.681
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm sabırlar diliyorum. Umarım en yakın tarihte sağlıkla tekrar aramızda görürüz seniHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Cok üzüldüm canım cok geçmiş olsun sabırlar diliyorum, dualarım seninle olacak Allah'ım tez zamanda sağlıkla nasip etsinHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
YaaaHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
canım ya çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin bu hayatta her şey bizim için umudunu kaybetmeHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Canım çok geçmiş olsunHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Benim 5 kimyasalım 2 de dış gebeliğim var, 9.cu tüp bebek tedavisi ile ulaştığımız için bugünlere doktor hiçbir riski almak istemiyor, aslında pıhtılaşma sorunum yok ama önceki hikayem biraz zorluydu o yüzden ilaç ve iğnelerim çok.kan pıhtılaşmasımı var sizde yoksa sulandırıcıyı kadın doğum doktorunuz mu verdi ?
Anladım canım Allah'ım hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahBenim 5 kimyasalım 2 de dış gebeliğim var, 9.cu tüp bebek tedavisi ile ulaştığımız için bugünlere doktor hiçbir riski almak istemiyor, aslında pıhtılaşma sorunum yok ama önceki hikayem biraz zorluydu o yüzden ilaç ve iğnelerim çok.
Çok çok üzüldüm lütfen kendini bırakma takdir Allahtan bende yaşadım çok iyi bilirim güçlü olmaya çalış kazanacaksın herşey istediğin gibi olacak bi gün unutma ve vazgeçme pes etme lütfen bizim de ne olacağımız başımıza ne geleceği bilinmez hayat bu bizim için gerçek ama aslında gerçek olmayan bir döngüHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Çok üzüldüm dualarım seninle canım, bende çok zorlu zamanlar geçirdim rabbim en doğru zamanda en güzel hali ile yeniden nasip edecektir inşallahHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Başın sağolsun canım Allah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin evlat nasip etsinHiçbirinizi üzmek bu haberi vermek istemezdim yine bebeğimi kaybettim kalbi durmuş Allah'ım sizlere sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu acım azalsın birde sağlıklı evlat versin Rabbim
Türkiye sigorta tamamlayıcı yaptırdım ben ama benim önceden de devam ediyordu. Bazı sigorta şirketleri de hamileyken yapıyor sanırım ancak fiyatlar çok yüksekti aksigorta 100bin istedi mesela o yüzden doğum paketini sormanız daha uygun olabilir.Hangi özel sağlık sigortası acaba ismini söyleyebilir misin canım bizde bakalım araştıralım sen nasıl yaptırdın hamileyken yapabiliyorlar mı
Benim Çin takvimi kız diyor yüzük erkek bakallım nolcakÇin takvimine baktınız mı kızlarbir de yüzük testi yapan var mı
Türkiye sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası için teklif al canım, hamile olduğunu da söyle , ben 45bine yaptırdım. Aksigorta 100bin istemişti bir sürü farklı şirket var aslında acentelerden sorgulayın mutlaka onlar biliyor hamileyken kabul eden firmaları.Merhaba bende Ankaradayım Medicalpark in keçiören subesine gittim batikent biraz ters kaliyor bana da ama dogum paketi fiyatlari ayni anladigim kadariyla.
Bu bahsettiğiniz tamamlayıcı sağlık sigortasi olarak hangini tercih ettiniz nasil bir yol izlediginiz acaba rica etsem paylasabilir misiniz
Hayırlısı insallah canımBenim Çin takvimi kız diyor yüzük erkek bakallım nolcak
canim ben coraspirin oksapar kan civiltici igne progesteron fitil progestan igne tiroit hapi folik asit ve bir tane daha progesteron hapi birde koluma yapisan bir bant kullaniyorumbiraz önce ben de gördüm miniğimi 7+4 dedi bu defa dr "her gittiğimde farklı bir gün söylüyor" hiç bir sorunu yok kalp atışı tutunduğu pozisyon kese sorunsuz dedi ama bir sürü ilaç verdi. önce ki hafta folik asit ve d vitamini verdi bugünde omega3, magnezyum ve kan ilacı bana çok gibi geldi ilaçlar sanki bu dönemde doğala daha yakın olmalıymış gibi geliyor. var mı bu kadar çok ilaç kullanan ?
8 hafta 4 günlükken gittim canım bu ayın 3 de. doktor 1 ay sonra çağırdı ben 2 ay sonra gelsem olur mu dedim ense kalınlığı ölçücem en gec 14 haftalıkken gel dedi cnm.LifeandFeel canım bizim seninle aynı günlerimiz sen ne zaman gideceksiniz bir dahaki kontrole?
Bakalım bende yarın gidicem8 hafta 4 günlükken gittim canım bu ayın 3 de. doktor 1 ay sonra çağırdı ben 2 ay sonra gelsem olur mu dedim ense kalınlığı ölçücem en gec 14 haftalıkken gel dedi cnm.