Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kizlar bütün bir gece sağ mememin düzenli olarak sizlamasindan asla uyuyamadım ve çok canım yaniyo koltuk altından giriyo bazen sırtıma vurdu falan bu ne böyle yaşayan var mı
Son haftalarda benim ilk hamileligimde göğüslerim çok sizlamıştı okadar dolmuştu ki sıtma tutuyodu

0 uyku ve olduren sirt agrisiyla gune basladim kizlar bi de oturunca da bebek kaburgalarimi agritti falan 1 dakika uyuyamadim resmen

0 uyku ve olduren sirt agrisiyla gune basladim kizlar bi de oturunca da bebek kaburgalarimi agritti falan 1 dakika uyuyamadim resmen
Evet kaburga ağrım yok sadece altta ve ortada toplandı ara ara kasıklarıma keskin bı ağrı geliyo tam uyuycam ağrıdan uyanıyorum buz nasıl dogurcaz uykusuz enerji kalmadı

Evet kaburga ağrım yok sadece altta ve ortada toplandı ara ara kasıklarıma keskin bı ağrı geliyo tam uyuycam ağrıdan uyanıyorum buz nasıl dogurcaz uykusuz enerji kalmadı
Boyle elektrik carpmasi gibiyse o bebegin kafa hareketleriymis. Dogum sancisindan pozisyon degistirerek kurtulamazsin o hep ordadir dedi doktor. Belki senin icin de ayristirici olur canim

Boyle elektrik carpmasi gibiyse o bebegin kafa hareketleriymis. Dogum sancisindan pozisyon degistirerek kurtulamazsin o hep ordadir dedi doktor. Belki senin icin de ayristirici olur canim
Bildiğin kasigima şiddetli vuruyo bide karnımın ortası taş gibi orda toplandı sabah biraz uyumuşum korktum öyle uyanınca hemen karnımı okşadım hareket ediyomu diye

Aslında daha zor değil, az önce hemşireyle konuştum da narkozu atmamışsin tam bence 1 kahve daha iç dedi. Meme de elimden geldiğince veriyorum umarım çabucak sütler artar
Evet bol kafein öneriliyo canım. İnsallah geçer hemencecik yoğurtta iyi geliyo narkozu atmaya.
Lojmandan bi komşum şey demişti sütün için meyveli puding ye hem sana da iyi geliyo demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Muzlu çilekli filan
Emzirmeyle bol suyla gelecektir 🥰

Kızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
Ay akıntın devam ediyor mu sızıntı şeklinde canım eğer sızıntı şeklinde akıntı devam ediyorsa suyun olabilir. Onun dışında kanlı yoğun kıvamlı bişe geldi durduysa nişandır.

Kızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
Bazen plesantadan da gelebiliyomus nisan degilse. Bildigin taze kan gibi mi? Hala devam ediyor mu?

Canım kanaman varsa mutlaka hastaneye gitmelisin. Nişan daha kıvamlı bişey diye biliyorum

Evet nişan gelmiş kanlı mukus sa

Back
X