Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kıyafet konusunda haklısınız 😂 Bende mesela temizlik yapıcam hep som dk yapmak isterim geldiğimde tertemiz olsun diye ama insan hastalanıyor vs en iyisi tüm ağır işleri yapmak
Temizlikte bende öyleyimdir 😄 misafir gelecekse tatile gideceksem vs temizlik en son olsun ki tertemiz kalsın 😄
Kadınların işi bitmiyor 😄😬

Kızlar bebiş memeyi biraz tutuyor ama henüz yeterli sütüm yok, dün hiç uyumamistim bugun hala hiç uyuyamadım. O cekistirmeler yüzünden sanırım içim ezilmiş gibi kaburgalarimda gobegimde dikişin üst tarafında ağrılarım var, ayağa kalkınca sanki nefesi yarım alıyormuşum gibi. Ameliyatta bebeğin pozisyonu caprazmis galiba o biraz zorladı doktoru dolayisyla da beni. Bide ameliyat ortasında tansiyonum fazlaca düştü tam göremedim kaça düştü ama anestezi doktoru ve hemşire başımda ha bire damardan biseyler verdiler.
Benim de ucu tam tutamıyor iki büklüm emziriyorum emebilsin diye. İki çekiyor ağlıyor tüm çabayı ben sarfediyorum desem yeridir.

Benim de ucu tam tutamıyor iki büklüm emziriyorum emebilsin diye. İki çekiyor ağlıyor tüm çabayı ben sarfediyorum desem yeridir.
Ya başta memeyi tutturmak mesele, yani ya uyuyor ya tam kavrayamiyor filan. Bende aynı canımı disime takip onun en rahat emdiği pozisyonu bulmaya çalışıyorum. Eve çıksak rahatlayacaz gibi hissediyorum. Fenalıklar geliyor bana

Ya başta memeyi tutturmak mesele, yani ya uyuyor ya tam kavrayamiyor filan. Bende aynı canımı disime takip onun en rahat emdiği pozisyonu bulmaya çalışıyorum. Eve çıksak rahatlayacaz gibi hissediyorum. Fenalıklar geliyor bana
Valla ben akşamdan beri iki pozisyon buldum onda emiyor ama bu sefer de ben şu şekil oluyorum🥲

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
Ben biliyom mu ki, aşırı pimpirikli olduğum için sanırım. Nefes alıyor mu, kusar mi boğulur mu diye heralde. Bide ağrılarım.var rahat değilim sanki narkozun etkisi gibi
Hafif yan yatırın hastanede biz öyle yaptık evde reflü yatağında yatırıyorum. Uyuman lazım sütün artmasında çok etkili canım. 🙏🏼

Kizlar bütün bir gece sağ mememin düzenli olarak sizlamasindan asla uyuyamadım ve çok canım yaniyo koltuk altından giriyo bazen sırtıma vurdu falan bu ne böyle yaşayan var mı

Günaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallah 🤲🏼 hiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Günaydın canım. Kolaylıkla sağlıkla al oğlusunu kucağına inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻💐

Günaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallah 🤲🏼 hiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Canımmm sağlıkla kolaylıkla doğsun oğluşun 🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🩵

Back
X