Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Evet kesinlikle öyle çok fazla yorma kendini eğer ki yardımcı alacaksan ben almıcam çünkü bu kadar detay yapmaz kimse. Ben baya ayrıntıya gircem onda da çok para istiyo ona temizlik malzemesi alsam 6 ay kullanırım zaten
Aynen oda da girip detay yapmak çok daha iyi…
Kızlar merhaba. Hastane sakındi direk sezeryane alındım çok beklemeden. Çok şükür sağlıkla doğdu. 37+4 bugün 3850 kg boyu 51 cm .🥹 doğar doğma ağladı bende ağladım baya orda . Şimdi anestezi etkisi gectı ağrıları hissediyorum regl ağrısı gibi . Ağrı kesici yapıyorlar işte. Henüz kucağıma tam alamadım. Kum torbası ve ağrıdan. Sonda var çıksın yürüsem inşallah toparlarım öyle. Mama verdik emme refleksi var ama sütüm henüz gelmedi . Hemşire de toparlan acele etme dedi . Bu şekilde şimdilik .
İyi temenni eden herkese kocaman sevgilee . Adlarınızı bilmiyorum o yüzden Allahım gruptaki tüm gebe arkadaşlarıma kolay doğum nasip et dedim
Oyyy maşallah tosuncuğa💕 Geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşallah 🙏 senin kontrolde kilo daha azdı diye hatırlıyorum normal olsaymış zorlarmış

Kizlar benim doğumun gerçekleşti 12 de aldılar sezeryana 20 30 dakika sürdü çok şükür sıkıntısız gerçekleşti doğumun çokta korkulacak bişey yok sezryandan . elbette zor geçiyor ama hiçbiri de dayanikmayacak ağrı değil atlattok çok şükür 35+4 um ne eğim 2550 doğdu yanındadır çok şükür kuvese gerek kalmadi
Hayırlı olsun canım , Hayırlı evlat olsun inşallah 🙏

Günlük 20k veren varsa ben giderim 😂😂 bir dönem armut.com da çalıştım, kadınlar talep fazla olduğu için iş seçiyorlar fiyat yükseltiyorlar. , ama 20k filan ekip gider inşaat temizliği ya da çok büyük /detaylı temizliktir ya da yalı da filan yaşıyorlar herhalde 😂 ama günlük 20 k veren varsa ben gidebilirim cidden tekliflere açığım
Evet yeni evdi inşaat temizliği yapılacaktı ama yine de çok gibi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Kizlar benim doğumun gerçekleşti 12 de aldılar sezeryana 20 30 dakika sürdü çok şükür sıkıntısız gerçekleşti doğumun çokta korkulacak bişey yok sezryandan . elbette zor geçiyor ama hiçbiri de dayanikmayacak ağrı değil atlattok çok şükür 35+4 um ne eğim 2550 doğdu yanındadır çok şükür kuvese gerek kalmadi
Maşallah, karşı odandayım arada ağlama sesi geliyor 🫠🥹 iki gece mı kalacaksin

MaşaAllah gözün aydın sağlıcakla büyüsün annesi 🥰💕💕

Masallah canimm cok sevindim ❤️❤️❤️saglikla buyusun

Kızlar merhaba. Hastane sakındi direk sezeryane alındım çok beklemeden. Çok şükür sağlıkla doğdu. 37+4 bugün 3850 kg boyu 51 cm .🥹 doğar doğma ağladı bende ağladım baya orda . Şimdi anestezi etkisi gectı ağrıları hissediyorum regl ağrısı gibi . Ağrı kesici yapıyorlar işte. Henüz kucağıma tam alamadım. Kum torbası ve ağrıdan. Sonda var çıksın yürüsem inşallah toparlarım öyle. Mama verdik emme refleksi var ama sütüm henüz gelmedi . Hemşire de toparlan acele etme dedi . Bu şekilde şimdilik .
İyi temenni eden herkese kocaman sevgilee . Adlarınızı bilmiyorum o yüzden Allahım gruptaki tüm gebe arkadaşlarıma kolay doğum nasip et dedim
Ahh canim masallah cok sevindim saglikla buyusun insallah ❤️❤️

Sezaryenle doğum yapacak arkadaşlarım depend aldınız mı? Lohusa pedi daha uygun depend dikisi acıtır dediler ben de almadım☺️ Almalimiyim?

Sezaryenle doğum yapacak arkadaşlarım depend aldınız mı? Lohusa pedi daha uygun depend dikisi acıtır dediler ben de almadım☺️ Almalimiyim?
Ben önceki doğumumda da almadım bunda da almadım almayı düşünmüyorum canım. Ped çok iyi zaten hastaneden çıkana kadar kanama yoğun olursa oluyo yoksa normal yani eksiklik hissetmedim 🙂

Tebrikler, allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu olsun 🥰

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu olsun 🥰 darısı başımıza artık😊

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 bilmediğim için soruyorum kum torbası neden ki? İlk doğumumda duymamıştım geçenlerde kayınvalidem de öyle birşeyler dedi ama anlamadım tam.
Bol su iç sakin ol canım sütün de gelir inşallah 🙏
Canım sezeryan doğum yapanlar için kum turbosu koyuyorlar karın üstüne.
Valla ben almadım. Sezeryanda önermiyorlar diye. Lohusa pedi aldım ama doktora bu hafta soracağım yinede. Yorumlarda bende gördüm dikişi rahatsız ediyormuş.

Back
X