Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet aynıyız sen yıne de her yerde mide bulantım yok deme nazar olmasın bende bi sabah aç karnına pekmez içmiştim o zaman kustum ama normal dedim.. böyle durup dururken hiç olmamıştı bulansın istemiyorum korkuyorum başladıysa diye.. ben cogu yemekten tiksiniyorum onun için genelde peynır ekmek yiyorum
 
Ayise hanıma gittim.Zehra ve Hacer hanımın randevulari doluydu.10 gün sonra Allah korusun ama olumsuz sonuç alırsam ikisinden birine tekrar görünmeyi dusunuyorum.
Tamam canım sağol olaki zehra hanım izinde olur tercih etmem onu bildiğim iyi oldu.
Bebeğimi kürtajla aldılar sabah
Sağlıklı gebelik değilmiş demekki canım baştan sorun çıkmış benim ilk gebeligimde öyle oldu tanıdığım çoğu kişininde başına geldi canını sıkma inş birdaha yaşamazsın. Çok geçmiş olsun.
 
Merhaba,
Bugun doktor kontrolum vardi. 3cm olmus bizim ufaklik, kalp atisini da tekrar dinledim.
Normalde SAT'a gore 5 mayis gozukuyordu beklenen dogum zamani uygulamalarda, doktorum 9 mayis olarak guncelledi. Bundan sonraki kontrolum 4 hafta sonra, anladigim o zaman detayli ultrason ve dna testi yapicak.
Herkes umarim guzel haberler alir.
 
Valla olsa mı iyi olmasa mı bilemedim buna da nazar edilmez heralde canım , tüm hamileler kendi derdinde bence kimseyi düşüncek halimiz yok ahahaha
 
Fetal dna ve nipt aynı mıdır ?
evet ayni. NIPT'in acilimi buymus: Non-invasive prenatal screening/test
Bence testleri burada net anlatmis, ne beklemek lazim vs. diye. Link ingilizce ama isterseniz google ile kolayca tercume edebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bana bir çok arkadaşım önerdi ama ben memnun kalmadım çok geçiştirdi beni ayrıca çok yoğundu belki ondandır ama bilmiyorum beni tatmin etmedi
 
Kızlar benim kanama alanım vardı ilk haftalardan. Bugün doktor baya artış olduğunu söyledi ve 1 haftalık evde yatış verdi. İşten izin almak zorunda kaldım. Moralim çok bozuldu. Benle aynı durumda olan var mı?
 
Gecmis olsun, moralinizi neden bozdunuz ki? Dinlenin sadece, demek ki vucudunuzun buna ihtiyaci var. Baska bir sorun olsa, ilac hormon vs. verirdi. Icinizi ferah tutup, dinlenin doktorunuzun dedigi gibi.
 
Progestan kullanıyor musunuz yoksa sadece dinlen mi dedi
 
Çok teşekkür ederim. Parçasını patolojiye göndereceklermiş bilmiyorum ne çıkacak. Hayırlısı olsun
 
Arkadaşlar hangi gebelik takibi uygulamasını kullanıp oneriyorsunuz ? Ben bir kac tane indirdim sildim. Su an hamilelik+ ve dr.banu çiftçi uygulaması var. Bunlar dışında hosunuza giden var mı sizlerin de ?
 
Arkadaşlar hangi gebelik takibi uygulamasını kullanıp oneriyorsunuz ? Ben bir kac tane indirdim sildim. Su an hamilelik+ ve dr.banu çiftçi uygulaması var. Bunlar dışında hosunuza giden var mı sizlerin de ?
Hamilelik+ bir de happy mom kullanıyorum. Her gün bebekle ilgili bilgilerin yanı sıra forum var yine bu şekilde güzel oluyor kafama takılan şeyleri sorabiliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…