Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben sondan önceki ölçümlerimde farklı farklı hastanelere gittim aslında birbirine yakındı ölçümler çok fark olacağını sanmıyorum ama yine de bir miktar düşük olabilir. Bir de son zamanlarda çocukların yerleri kalmıyor ecüş bücüş sıkılşıyorlar içeride kol bacak nerede belli değil bakalım göreceğiz

İnşallah sorunsuz geçer, stres yapıp kendini üzme. Her şey kolaylıkla olacak Allah'ın izniyle

Bi iğne yaptırmak için dışarı çıkıp geldim oğluş hemen aşağı baskı yapmaya başladı bacağıma ağrı vurdu daha yarın da annemlere gideceğim merdiven inip çıkacağım kaynanam gil il dışına düğüne gidecek gözüme geliyor gitmek

Birden bire çok şiddetli sırt ağrısı ve kusma isteği geldi. Nedir bu normal midir sizce?

Benimki de bugün bi ara hep aşağı vurdu acayip huylandım şimdi yukarılarda bi yerleri ittiriyor bi yandan da hıçkırıyor

Cihazlardan canim ya
Philipsin cihazları çok güzel doktorlar ne dedilerse hep o cıktı bizde hep philips denk gelmişti.

Benimki de bugün bi ara hep aşağı vurdu acayip huylandım şimdi yukarılarda bi yerleri ittiriyor bi yandan da hıçkırıyor
Ne yapacakları belli olmuyor valla ya bazen çok rahatsızlık veriyor eşim artık doğursan iyi olur diyor evi özledik ailecek

Ne yapacakları belli olmuyor valla ya bazen çok rahatsızlık veriyor eşim artık doğursan iyi olur diyor evi özledik ailecek
Bu kadar bekledi annesi eşlerimiz anlamıyor tabii benimki de söylüyor benzer şeyleri, bebişlerimiz ne kadar içeride kalsa o kadar iyi tabii ki. Ama çok şükür hepimizin azıcık kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…