• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

azonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan var mı bu durumu
Ben hiç yaşamadım da rastlamadim da canim

Kizlar bende 9. Gün kan verdim 109 çıktı 11.gun verdim 190 çıktı düşük mü sizce ya doktorum hemşire hepsi normal stres yapma 15 gün sonra kese görmeye gel dediler ama ben tedirgin oldum sizden fikir almak istedim

Kizlar bende 9. Gün kan verdim 109 çıktı 11.gun verdim 190 çıktı düşük mü sizce ya doktorum hemşire hepsi normal stres yapma 15 gün sonra kese görmeye gel dediler ama ben tedirgin oldum sizden fikir almak istedim
Gayet güzel cnm yüzde 60 artması yeterli zaten ama kese için 15 günmü veriliyormuş

Evet 15. Gün gel dedi canim bende testin sonucuna odaklanıp neden diye sormadan tamam dedim

Yuzde 60 ve uzeri artis yeterli diyorlar.
2 gun sonra tekrar kan verip icinizi rahatlatabilirsiniz. Hayirli olsun🥰

En sağlıklı embriyo konuldu 10.gunum test günüm sonuç 1.20 cikti ben anlamadım bu olayı
Cmm bazen en iyi kalite oluyor tutmuyor orta yada düşük kaliteler tutuyor bence tamamen nasip işi bu cok üzüldüm adına ama inş en kısa zamanda rabbim nasip eder 🙏🙏

Back
X