• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

Aaa evet çok yakınmış ilk muayeneyde ne dedi doktorun canım rahim kalınlığın vs nasıl
11 Mart'ta bakilcak kalınlığa. 20 ocakta opu oldum. Sonra elime bir kağıt verdiler orda hangi gün hangi ilaçları kullanmam gerektiği yazıyor. 11 Mart'ta kalınlığa bakilcak ve progesteron testi verin yazıyor. Yani ben bir kere kontrol olmuş olacagim. Antalya ivf tedavi oldugum hastane.

Bende pazartesi günü transfer olacam heycanliyim şu mübarek ramazan ayında Allah'ım isteyen herkezin kucağını boş birakmasin inşallah bize de annelik duygularını yaşatsın

11 Mart'ta bakilcak kalınlığa. 20 ocakta opu oldum. Sonra elime bir kağıt verdiler orda hangi gün hangi ilaçları kullanmam gerektiği yazıyor. 11 Mart'ta kalınlığa bakilcak ve progesteron testi verin yazıyor. Yani ben bir kere kontrol olmuş olacagim. Antalya ivf tedavi oldugum hastane.
Benimki de 5 martta bakılacak kalınlığa ay çok yakın tarihlerimiz ya 🥰

Evet biraz öyle oluyor sanki ben 13 Mart test gününe kadar nasıl dayanacam bilmiyorum Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back