• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

Hanımlar nasılsınız? Transfer olan arkadaşlar ne durumdasınız? Bugün kontrolü olan arkadaşlar nasıll geçti kontrolleriniz ? Umarim güzel sonuçlara doğru gidiyordur herşey :dua:

Bende bugün transfer oldum geçen ay negatif olmustu umarım bu tutunur🙏
Hiç ara vermeden devam ettiniz demi .negatif ten sonra hangi ilaçları kullandınız.insallah bunda pozitif sonuç alırsınız hayrlı olsun .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸🌸

Herkese merhabaaa🤍 bende bugün transfer oldum .Allahım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin🙏
Burda her ay için çizelgeli transfer süreçleri görüyordum. Nasıl yapıldığını bilmiyorum 🫠 bilen bir hamiş adayımız varsa bu ay içinde oluşturalım mı ♥️ güzel haberler alalım hep birlikte 🐣

Herkese merhabaaa🤍 bende bugün transfer oldum .Allahım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin🙏
Burda her ay için çizelgeli transfer süreçleri görüyordum. Nasıl yapıldığını bilmiyorum 🫠 bilen bir hamiş adayımız varsa bu ay içinde oluşturalım mı ♥️ güzel haberler alalım hep birlikte 🐣
Transferiniz hayirli olsun rabbim pozitif sonuc almanizi nasip etsin. Darisi bizim gibi transferini bekleyenlere olsun inşallah :dua::dua:

Benim bugün transfer sonrası 5. Günüm , belirti aramayalım diyoruz ama düşünmemek çok zor gerçekten . Erken gebelik testi yapanları okuyorum , bi yandan bende yapsam mı diyorum , diğer yandan korkuyorum , pazartesi günü test günüm

Hiç ara vermeden devam ettiniz demi .negatif ten sonra hangi ilaçları kullandınız.insallah bunda pozitif sonuç alırsınız hayrlı olsun .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸🌸
Evet bu sefer ara vermek istemedim gücüm kalmıyor sonra başlamak istemiyorum tekrar. Bı kere daha denemek istedim ara vermeden. Benim doğal transfer canım ilacsiz çatlatma iğnesi oluyorum sonra transfer. Sadece vajinadan progestan kullanıyorum bu surecte

Evet bu sefer ara vermek istemedim gücüm kalmıyor sonra başlamak istemiyorum tekrar. Bı kere daha denemek istedim ara vermeden. Benim doğal transfer canım ilacsiz çatlatma iğnesi oluyorum sonra transfer. Sadece vajinadan progestan kullanıyorum bu surecte
Bende Şubat negatif.benimde ara vermeden devam edilecek gibi bana hiç ilaç vermedi.. dondurulmuş transfer olacak .

Merhaba hanımlar yaşım 25 pazartesi günü 5.gün embriyosu transferi oldum inşallah hepimiz sabırla beklediğimiz güzel haberi alırız

Kızlar merhaba bende bugün transfer oldum haftaya pazar test günü 🥰 Allah bu mübarek günlerde kucağımızı boş bırakmasın

Merhaba kızlar bende cumartesi opu olacağım transfer olurmuyum bilmiyorum inş gelişir embriyo olurlar transfer aşamasına gelirim dua edelim 🙏🙏

Evet canım, yani her ihtimal aklıma geliyor ama negatif olduğunda ne oluyor hiç bakmamıştım o yüzden sormak istedim. Allah’a şükür donmuş embriyo sayım fazla, o yüzden bir daha transfer olmak gözümü korkutmuyor şükür. İlk deneme diye bir tane koydular. Bakalım hayırlısı elbette. :) bir de herkesin yaptığı hataya düştüm hemen ikinci günden belirti aramaya başladım, annem de kızıyor tabi hemen göbeğin de çıkacaktı diye 😂 ne yapayım ya, bu psikolojiyi çeken bilir, bu hasreti yaşayan bilir :)
Seni okadar iyi anlıyorum ki ben daha transfer olmadım bile eşimin ailesi felan biliyor hepsi çok heyecanlı ve baskı altında hissediyorum kendimi daha tranfer olmadan eşime maddi konu beni ilgilendirmiyor tutmazsa Dr sorup hemen tekrar yapacağım diyorum hem çok istiyorum hem korkuyorum hem suremli dua ediyorum duygu karmaşası yaşıyorum zor bekleyiş rabbim hepimizi bu süreçlerden mutlu kurtarsın zor bir süreç

Back