- 11 Kasım 2015
- 598
- 840
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferiniz hayırlı olsun Rabbim pozitif sonuç olmasını nasip etsin inşallahBende bugün transfer oldum geçen ay negatif olmustu umarım bu tutunur![]()
Hiç ara vermeden devam ettiniz demi .negatif ten sonra hangi ilaçları kullandınız.insallah bunda pozitif sonuç alırsınız hayrlı olsun .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende bugün transfer oldum geçen ay negatif olmustu umarım bu tutunur![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun pozitif görürsünüz inşallahBende bugün transfer oldum geçen ay negatif olmustu umarım bu tutunur![]()
Transferiniz hayirli olsun rabbim pozitif sonuc almanizi nasip etsin. Darisi bizim gibi transferini bekleyenlere olsun inşallahHerkese merhabaaabende bugün transfer oldum .Allahım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Burda her ay için çizelgeli transfer süreçleri görüyordum. Nasıl yapıldığını bilmiyorumbilen bir hamiş adayımız varsa bu ay içinde oluşturalım mı
güzel haberler alalım hep birlikte
![]()
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimizi sağlıklaTransferiniz hayirli olsun rabbim pozitif sonuc almanizi nasip etsin. Darisi bizim gibi transferini bekleyenlere olsun inşallah![]()
Amin inşallahAmin inşallah hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimizi sağlıkla![]()
Ay hadi güzel haberleri inşallah peş peşe alalımMerhabalar kızlar
Bende 4 Mart salı günü çift embriyo transferi oldum, şimdi evde dinlenerek heyecanla test günümün gelmesini bekliyorum![]()
Aminnn inşaallahhhhAy hadi güzel haberleri inşallah peş peşe alalım![]()
Evet bu sefer ara vermek istemedim gücüm kalmıyor sonra başlamak istemiyorum tekrar. Bı kere daha denemek istedim ara vermeden. Benim doğal transfer canım ilacsiz çatlatma iğnesi oluyorum sonra transfer. Sadece vajinadan progestan kullanıyorum bu surecteHiç ara vermeden devam ettiniz demi .negatif ten sonra hangi ilaçları kullandınız.insallah bunda pozitif sonuç alırsınız hayrlı olsun .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Bende Şubat negatif.benimde ara vermeden devam edilecek gibi bana hiç ilaç vermedi.. dondurulmuş transfer olacak .Evet bu sefer ara vermek istemedim gücüm kalmıyor sonra başlamak istemiyorum tekrar. Bı kere daha denemek istedim ara vermeden. Benim doğal transfer canım ilacsiz çatlatma iğnesi oluyorum sonra transfer. Sadece vajinadan progestan kullanıyorum bu surecte
Nasıl geçti canım transferin hayırlı güzel haberlerini bekliyorumYarın transferim var arkadaşlar , dua edin bana :)
Seni okadar iyi anlıyorum ki ben daha transfer olmadım bile eşimin ailesi felan biliyor hepsi çok heyecanlı ve baskı altında hissediyorum kendimi daha tranfer olmadan eşime maddi konu beni ilgilendirmiyor tutmazsa Dr sorup hemen tekrar yapacağım diyorum hem çok istiyorum hem korkuyorum hem suremli dua ediyorum duygu karmaşası yaşıyorum zor bekleyiş rabbim hepimizi bu süreçlerden mutlu kurtarsın zor bir süreçEvet canım, yani her ihtimal aklıma geliyor ama negatif olduğunda ne oluyor hiç bakmamıştım o yüzden sormak istedim. Allah’a şükür donmuş embriyo sayım fazla, o yüzden bir daha transfer olmak gözümü korkutmuyor şükür. İlk deneme diye bir tane koydular. Bakalım hayırlısı elbette. :) bir de herkesin yaptığı hataya düştüm hemen ikinci günden belirti aramaya başladım, annem de kızıyor tabi hemen göbeğin de çıkacaktı diyene yapayım ya, bu psikolojiyi çeken bilir, bu hasreti yaşayan bilir :)