- Konu Sahibi mavibaloncuk
-
Aynen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunurMerhaba bu üçüncü denemem gonalf meriofert ve pergoveris kullandım iğne olarak vitaminleri sadece 10 gün kullandım pek etkisi olduğunu düşünmüyorum.umuttepede hastanesinde verdikleri promen provemen kullandik eşimle.Onlari kesip Burada dhea orzak procevie erkek bayan ocean plus balık hapı ben kendim takviye olarak portakal greyfurt nar suyu ve avokado yulaf ve chia tohumu kullandım az miktarda.Dhea sporcular kullanıyor .on gunde etki etti mi bilemedim zaten ignelerime oxodite eklediler.Ben baş ağrısı baş dönmesi mide bulantisidan ayağa kalmadim.Kendilerine de söyledim ilk defa böyle oldum diye iğneler fazla yumurta yaptı evet embriyo çok ama önemli olan sağlıklı olması hakkımızda hayırlı olsun.Allahim emeklerimizi boşa cikarmasin.
Amin canm Allah kolaylıkla sağlıkla bu süreci geçirip sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahKızlar bende cumartesi günü Gonalf 900 ve tarlusal içmeye başladım. Pko var bende o yüzden düşük dozdan başladık duruma göre yükseltilecek. Daha önce aşılama yaptırırken Ohss geçirdim bunu önlemek adına böyle bir sürece girdik. Bu ay Allah’ın izniyle toplanıp 2 ay sonra transfer olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız ikinci transfere gerek kalmadan. Maddi ve psikolojik açıdan çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun
Yaa üzüldüm Allah büyüktürHiç yumurtam yok
Transfer oldun mu canmBugün doktoruma gittim, transfer hazırlıklarına başladık. 1 Mart veya 2 Mart transfer olacak inşallah
Cumartesi oldum :) şimdi beklemesi kaldıTransfer oldun mu canm
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahCumartesi oldum :) şimdi beklemesi kaldı
43 .İlk kez böyle oldu 1-2 tane mutlaka olurduYaa üzüldüm Allah büyüktürkaç yaşındasınız
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dualarımız için transfer Mart ayında olabilir .biyopsiler pgt de ve bir aya çıkar sonuç dediler.Bekliyorum hayırlısıAynen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunurtransferiniz ne zaman
Çokkkkk aminAmin canm Allah kolaylıkla sağlıkla bu süreci geçirip sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Kızlar bende cumartesi günü Gonalf 900 ve tarlusal içmeye başladım. Pko var bende o yüzden düşük dozdan başladık duruma göre yükseltilecek. Daha önce aşılama yaptırırken Ohss geçirdim bunu önlemek adına böyle bir sürece girdik. Bu ay Allah’ın izniyle toplanıp 2 ay sonra transfer olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız ikinci transfere gerek kalmadan. Maddi ve psikolojik açıdan çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun
Bende Ramazandan sonra yapma kararı aldım. Nisan da yapacağım allah izin verirse.Çok kararsızım ama beklemek de zor nasil olacak bilmiyorum
Merhaba canım ben 187,5 olarak başladım tarlusal da sabah akşam. Yarın 5. Gün benim de kontrol var. Bende Pko olduğu için bu kadar düşük.merhaba
Ben de bugün gonalf 900 başladım. 2 kutu 225 olarak 8 gün kullanılacak sanırım. 5. Gün kontrole çağırdı. Sizin kullanımınız nasıl ?
Tese ile miPazartesi günü ilaç başlayacak sonrası yumurta toplama işlemi Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Tese mi olacak sizinDevlette rapor cıkmasi uzun sürüyor diye biliyordum ama benim iki günde çıktı belki uzun sürmez senin de hemen başlarsın
Devlette mi hangi şehirBu hafta toplama olacak inş 2 3 güne galiba bir aksilik çıkmazsa genetik test yaptırmayı düşünüyorum temiz gelirse Mart 20 25 arası transfer olacak inş lütfen dua edin hepimizin kucağı dolsun
Hangi hastane ve tese mi sizinUnıversite hastanesinde fiyat farkli oluyodur belki ben sehir hastanesinde yaptiriyorum hayirli sonuclar alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?