2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Merhaba bu üçüncü denemem gonalf meriofert ve pergoveris kullandım iğne olarak vitaminleri sadece 10 gün kullandım pek etkisi olduğunu düşünmüyorum.umuttepede hastanesinde verdikleri promen provemen kullandik eşimle.Onlari kesip Burada dhea orzak procevie erkek bayan ocean plus balık hapı ben kendim takviye olarak portakal greyfurt nar suyu ve avokado yulaf ve chia tohumu kullandım az miktarda.Dhea sporcular kullanıyor .on gunde etki etti mi bilemedim zaten ignelerime oxodite eklediler.Ben baş ağrısı baş dönmesi mide bulantisidan ayağa kalmadim.Kendilerine de söyledim ilk defa böyle oldum diye iğneler fazla yumurta yaptı evet embriyo çok ama önemli olan sağlıklı olması hakkımızda hayırlı olsun.Allahim emeklerimizi boşa cikarmasin.

Kızlar bende cumartesi günü Gonalf 900 ve tarlusal içmeye başladım. Pko var bende o yüzden düşük dozdan başladık duruma göre yükseltilecek. Daha önce aşılama yaptırırken Ohss geçirdim bunu önlemek adına böyle bir sürece girdik. Bu ay Allah’ın izniyle toplanıp 2 ay sonra transfer olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız ikinci transfere gerek kalmadan. Maddi ve psikolojik açıdan çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun

Aynen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunur transferiniz ne zaman

Amin canm Allah kolaylıkla sağlıkla bu süreci geçirip sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…