2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Doğal siklus muydu yoksa gonalf falan yapıldı mi canım, ben de bi tecrübemi sana anlatacam da

Merhabalar bende tüp bebek tedavisine yeni başladım dün ilaçlarımı almaya başladım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ama içimde bir korku var ya olmazsa diye
Hayırlı olsun inşallah canm umudunu kaybetme Allah bu günlerin hürmetine kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah dua edelim bol bol canm

Maşallah yumurtalarınız iyi çıkmış inşallah sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınız inşallah
hangi vitaminleri kullandınız acaba

Geçmiş olsun canm benimde 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum bana da sağlıksız olabilir denildi, nasip demekten başka birşey elimden gelmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yeniden yumurta toplama sürecine başlayacam hayırlısıyla inşallah

Sana da çok geçmiş olsun canım bi yerden sonrasi nasip gercekten elimizden geleni yapiyoruz. Benim hep 20 yumurtam cikiyor ilk iki tedavimde 5.günü görmedi embriyolar 3 tedavimde bir tane 5.gün embriyosu tuttu işte kalbi durdu sonra tedavimde 4 embriyom oldu gelisimi geriden geldi 6.gün donduruldu kaliteleri kötü. Yani beslenmeme de dikkat ediyorum bir sürü vitami kullandım yani daha ne yapabilirim bilmiyorum haftaya transfer olucam yine kaybedersem diye korkum var allah yardimcimiz olsun

İnşallah başarılı transfer olur sizinki gerçekten transfer olma işlemine gelebilmekde bi mesele. Sonra tuttu mu tutmadı o ayrı stres Allah bu mübarek ayda yardımcımız olsun ve güzel olumlu haberler alalım İnşallah

Sağol canım benim tüp bebkle 2 düşüğüm ve 1 boş gebeliğim oldu o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en önemlisi tevekkül yoksa diğer türlüsü kendimizi kaybederiz

Kızlar siz de gonalf vurulduğunuzda 375 mi vuruldunuz çok değil mi ya boşa şişrme gibi geliyor bana. Hatta dr kendi dedi en fazla 300 vuruyoruz ama benim yaşdan dolayı çabuk çabuk yapıyorlar acele etti gibi geldi bana. Boş çıkmaması için bişey önerin kullanayım diyorum zaman yok diyo bana. Halbuki adetime 3hafta var zaten dinlen o güne kadar dinlen i dedi. En azından bişey verse 3hafta kullanırdım ben kendi çabalarımla araştırıyorum ne iyi gelir die

Gonalf 375 3kere vuruldum. 2 kere bacaktan cetrotide vuruldum 1 yumurta büyüklüğü 19a ulaşmış kaçırmayalım dedi. Bence kof şişrmiş olduk diye düşündüm bilemiyorum
2.denememi farklı bi doktorda yaptim.ilk yumurtami kontrol ettiğinde direkt tedaviye başlamadı.ben 1 yumurta da olsa doğal gelişimini görmek istiyorum dedi.ignesiz ilaçsız yumurta 19 mm oldu aldı ama boş çıktı. Demekki iğne ilaçlar nasıl şişiriyorsa bu yumurtalari valla bilemedim

Yok ilk denememdi Mart ortası adette gel dedi 2.için. zaten yumurtam 3 tane var 1i ortaya çıktı kaçırmak istemedi. Dr da haklı olarak ha 1 yumurtayı ben burda döllendirmişin ha sen evde ilişkiye girmişsin aynı şey diyo. 1yumurta Tutma oranı çok az diyolar ama zaten çok yumurta olsa nolur 1i tutcak tutarsa önemli olması sağlıklı kaliteli olması. Çok tezat konuşuyor drlar. İnşallah bu ay 3üde gözükür çok yorucu

Şuan sizi durum ne devam mı

Amin insallah bu sürecin her aşaması stresli malesef allahım isteyen herkese kolaylikla nasip etsin ilk denemede tutar sanmistim tüp bebekle kesin olur gözüyle bakiyordum ama öyle degilmis

Kayıp yaşayınca tutmasina bile sevinilmiyor ki tekrar kaybeder miyim düşüncesi oluyor

Şuan sizi durum ne devam mı
Evet Insallah birazdan 3.denemeye basliyorum
Hadi hayırlısı güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…