2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Merhaba bende Bülent hocaya gidiyorum ama asistanlariyla devam ettim siz memnunmusunuz ben genel olarak ilgisiz olduklarını düşünüyorum.Umarim güzel sonuçlar alirisniz .

Merhaba canım benim transfer başlamadan bitti maalesef 1 yumurta oluşmuştu onu aldılar fakat içi boş çıktı dedi Muzaffera Hoca. Niye öyle oldu anlamadım 375 gonalf vuruluyodum boşuna kof şişti heralde yumurta.

Ayy canım çok kötü bir durum transfer bile olamamak çok can sıkıcı yaşınız kaç normalde dozunuz da yüksekmiş Amh mı düşük acaba çok üzüldüm Rabbim hayırlısıyla güzel bir zamanda kaliteli yumurtalar kaliteli embriyolar oluşmasını nasip eylesin inşallah gerçekten bu tüp bebek tedavisinde ne sonuç çıkacak insan kestiremiyor ben transfer olana kadar yüregim ağzımda bekliyorum böyle şeyler için ne bilim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Aminnn bende ilk kez duyuyorum böyle şeyler burda kızlardan duyuyorum herşeyi. Testleri geçene kadar stres yaptım zaten çok şükür bi sıkıntı yok dedim. Ama transferden önce ki aşamadan da tırsıyodum başıma geldi. Amh düşük 023lerde yaş 39.50. Biliyorum ondan yumurta kalitesi düşük ama daha transfer olamadan böyle birşey olması üzücü. Birdaha ki adette gel dedi tekrar yapıcak

Öyle valla hi insan içine girmeden bilemiyor aslında yaş la da alakası yok insanın başına gelecek gerçekten çok zor igneleri atlatıp Opu olup eli boş dönmek dilerim diğerinde daha güzel başarılar elde edersiniz inşallah bir kadın 9. Tüp bebeğini yaptı herşey yolunda gidiyordu 6 folikülü olmuştu çok seviniyordu diğerinde iki yumurta çıkmıştı diye ama ne yazık ki Opu oldu ve yumurtalar istemsizce kendisi çatlamış kadın çok ağladı ama elden birşey gelmiyor inan ki böyle şeyler duyunca insan herşeyden korkuyor inan ki transfer olmak büyük nimet herkesin eline de geçmiyor ne yazık ki dilerim Rabbim yüzüne baksın emeklerin boşa gitmesin inşallah

Aminnn çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası güzel olur vardır herşeyde bi hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…