Hadi güzel sonuçlar inşallah bizde bugün kalçaya girdik sorun yok dedi gözü 3. 4. Ayda yaptırabilirsiniz dedi mutlaka yaptırın dedi
Aman ya bunlara yeni güncelleme geldi herhalde bende dün gece 1 saate yakın emzirdim ama uyutamadım bir türlü artık babasına verdim dedim çok kötüyüm al sen bak 2 saat uyutamamış o da birde 1 saat bile uyusam şu gibi terleyim içimdekilere kadar kıyafet değiştiriyorum bıktım bu lohusa terlemesinden
Yoğunluk var herhalde ya bende onaya gönderemedim bir türlü
Ay canım ne sevindim ne güzel olmuş dinlenip kendine gelmişsindir anneler iyi ki var

Bir de ne güzel yerdeymiş annen yazlık bölgede misiniz bebitoyu da bebek arabasıyla gezdirirsin mis gibi hem yürüyüş olur hem hava almış olursunuz
Oy maşallah kuzuya ne güzel almış annesi güzel gidiyor büyüyor kuzularımız

İçimizden geçe geçe

Benimde böyleydi canım bu hafta güncelleme geldi uyanıkken sürekli huysuz mızmız ya ve sürekli meme istiyor yıldım çok yoruldum bu hafta umarım düzelir
Ay benimkiler de öyle küçük WC de sorun yok büyük WC de kapıda bekliyorlar bak banyoyu hiç söylemiyorum bile nerdeyse beraber yapcaz

Kuzum sende de doğum sonrası hemoroid olmuştu di mi bir şey kullandın mı ay ben affedersin normali bile yaparken yırtılacakmış gibi acı içindeyim çok fena bunun bir çözümü var mı yine doktora gidesim hiç yok