2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Ben her yerde cikartip veriyorum artik ya, uzerimize bir sey ortup. Arabada da arkada rahat rahat emziriyorum, mama veriyorum, altini aliyorum. On koltuklarin arkasina organizer aldim, bezi islak mendili dizicem, rahat rahat calisirim bundan sonra dedim.
Başta bende çok sakınarak emziriyordım heryerde açamıyorum vs şimdi bana mısın demiyorum geçen lc waikiki geziyoruz bebek slingteydi açtım memeyi ağzına tutturdum üstümede battaniye örttüm öyle gezdim🤣

HEm stres hem de bizim kokumuzu alınca meme istiyo benim bebe durmuyo babasina atiyorum ben de bazen onda da ilk araniyor sonra salıyor kendini 😂 bence emzirme gibi büyük görev bizdeyse bırak babasi uyutsun hep seninle daha huzurlu uyuyor vs de pasla babaya 😆😆
Benimki bendeyken biberon reddi yapiyor, simariklik
Kızlar d vitaminini nasıl veriyorsunuz? Sütüne veya mamasına katıp versem olur mu acaba?
Benimki damla seklinde, mememe ya da parmagima damlatip emdiriyorum
Kızlar bebek için telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Baby+

Kızlar Doğumdan sonra panikatak geçireniniz oldumu ben çok kötüyüm . Sürekli tekrar doğurucak gibi hissediyorum ve organımda kanama olduğu sürece atak geçiriyorum sürekli . İçimde bi korku var huzursuzum yenemiyorum . Kanamam da bitmiyor sizin ki bitti mi .

Kızlar birşey sormak istiyorum 🥺 bebeğim sabahtan beri sürekli ağlıyor emiyor yatıyor 20 dk sonra uyanıyor sürekli bu döngü içindeyiz gazını çıkarıyor çişi kakasını da yapıyor . Birde dilini emiyor yani sakız çiğner gibi acaba sütüm yetmiyor mu ? Mama alıp mama versem mi ? Lütfen yaşayan varsa yazabilir mi . Çok çaresiz hissediyorum kendimi 🥺🥺🥺

Kızlar birşey sormak istiyorum 🥺 bebeğim sabahtan beri sürekli ağlıyor emiyor yatıyor 20 dk sonra uyanıyor sürekli bu döngü içindeyiz gazını çıkarıyor çişi kakasını da yapıyor . Birde dilini emiyor yani sakız çiğner gibi acaba sütüm yetmiyor mu ? Mama alıp mama versem mi ? Lütfen yaşayan varsa yazabilir mi . Çok çaresiz hissediyorum kendimi 🥺🥺🥺
Bir göğüsünüz tam doluyken sağım yapın. Kaç cc çıkıyor. Daha sonra o göğüsünüzden bebek emdikten sonra sağım yapın . Yine aynı ise belki bebek çekemiyordur. Doktorum önermişti öyle anladım ben çekemediğini halbuki emiyor gibiydi. Deneyin isterseniz.

Hadi güzel sonuçlar inşallah bizde bugün kalçaya girdik sorun yok dedi gözü 3. 4. Ayda yaptırabilirsiniz dedi mutlaka yaptırın dedi
Aman ya bunlara yeni güncelleme geldi herhalde bende dün gece 1 saate yakın emzirdim ama uyutamadım bir türlü artık babasına verdim dedim çok kötüyüm al sen bak 2 saat uyutamamış o da birde 1 saat bile uyusam şu gibi terleyim içimdekilere kadar kıyafet değiştiriyorum bıktım bu lohusa terlemesinden 🤦🏻‍♀️

Yoğunluk var herhalde ya bende onaya gönderemedim bir türlü 😕

Ay canım ne sevindim ne güzel olmuş dinlenip kendine gelmişsindir anneler iyi ki var 😍 Bir de ne güzel yerdeymiş annen yazlık bölgede misiniz bebitoyu da bebek arabasıyla gezdirirsin mis gibi hem yürüyüş olur hem hava almış olursunuz 💖

Oy maşallah kuzuya ne güzel almış annesi güzel gidiyor büyüyor kuzularımız 🧿☺️
İçimizden geçe geçe 🤣🤣

Benimde böyleydi canım bu hafta güncelleme geldi uyanıkken sürekli huysuz mızmız ya ve sürekli meme istiyor yıldım çok yoruldum bu hafta umarım düzelir 😕

Ay benimkiler de öyle küçük WC de sorun yok büyük WC de kapıda bekliyorlar bak banyoyu hiç söylemiyorum bile nerdeyse beraber yapcaz 🤣🤣🤣 Kuzum sende de doğum sonrası hemoroid olmuştu di mi bir şey kullandın mı ay ben affedersin normali bile yaparken yırtılacakmış gibi acı içindeyim çok fena bunun bir çözümü var mı yine doktora gidesim hiç yok 🤦🏻‍♀️
Canım bende hemoroid önceden de yoktu, ama doğumda yırtığım çoktu makata kadar dikişim vardı.. son dikiş daha geçenlerde düştü 🥹🥹 bol bol komposto iç, sert olmasın seni zorlamasın.. ben dikişler zarar görmesin diye vazelin sürdüm.. çok dikkat etmeme rağmen bazen demir kullanmaktan kaynaklı olabilir kabızlık hali oluyordu, dediğim gibi onu da vazelinle çözdüm.. ama sanki halen birşeyler Çekiyor gibi..

Bir göğüsünüz tam doluyken sağım yapın. Kaç cc çıkıyor. Daha sonra o göğüsünüzden bebek emdikten sonra sağım yapın . Yine aynı ise belki bebek çekemiyordur. Doktorum önermişti öyle anladım ben çekemediğini halbuki emiyor gibiydi. Deneyin isterseniz.
Makina da almadım ki elimle de becerebilir miyim bilmiyorum bugünü atlatırsak yarın makina alayım bir deneyim. Kilo alımı çok iyi doktor hatta her ağladığında meme verme 2 3 saatte bir besle oda 20 dk geçmesin dedi çişli bez sayısı da iyi off bilmiyorum delircem az kaldı . 🥺Çok teşekkür ederim 🤗

Makina da almadım ki elimle de becerebilir miyim bilmiyorum bugünü atlatırsak yarın makina alayım bir deneyim. Kilo alımı çok iyi doktor hatta her ağladığında meme verme 2 3 saatte bir besle oda 20 dk geçmesin dedi çişli bez sayısı da iyi off bilmiyorum delircem az kaldı . 🥺Çok teşekkür ederim 🤗
Kilo alımı güzelse besleniyordur o zaman. Benim kilo alımı çok azdı. O yüzden böyle yaptık . Size gerek yok o zaman.

Kızlar Doğumdan sonra panikatak geçireniniz oldumu ben çok kötüyüm . Sürekli tekrar doğurucak gibi hissediyorum ve organımda kanama olduğu sürece atak geçiriyorum sürekli . İçimde bi korku var huzursuzum yenemiyorum . Kanamam da bitmiyor sizin ki bitti mi .
CNm normal dogummu yaptin ve kanaman ilk gunden beri durmadimi hic

Kilo alimi yeterliyse mamaya gerek yokki. Burda cogumuz ayni durumdayiz. Bebek memeye alisiyor ac olmasa bile emmek istiyor anneyle temas etmek istiyor kısacasi emzik olarak kulllaniyor

Sezaryen olanlara sorularım varrr
-doğumda anesteziden sonra mı sonda takılıyor ?
  • ortalama ne kadar süre sonra bacaklar hissedilmeye başlıyor
  • kaç gün sonra duşa izin veriliyor
-bandaj ne zamana çıkıyor sürekli pansuman istiyor mu?
- korse kullanmak için ne kadar beklenmeli ?
Cevaplarsanız çooook sevinirimm

Back
X