- 11 Temmuz 2024
- 1.713
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.838
- 48
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #35.041
Hadi güzel sonuçlar inşallah bizde bugün kalçaya girdik sorun yok dedi gözü 3. 4. Ayda yaptırabilirsiniz dedi mutlaka yaptırın dediYok kalça ve göz muayenesi için geldik, kalçaya girdik şimdi, öğleden sonra da göz için giricez. bi de yarın doktoruna gelicez mecbur göz ve kalcadan sonra bana randevu alin dedi bugüne yokmuş yarına aldikbi de şehir hastanesi uzak yav skdnjdjdkd benim bebe bir yaptı bir yaptı sanarsin göl iwbsuejd iki üç günün yolcusuydu
ama sor uyudu mu diye.... Bu sefer agzindaki gazi cikartamadik sabaha kadar geberdik
![]()
Aman ya bunlara yeni güncelleme geldi herhalde bende dün gece 1 saate yakın emzirdim ama uyutamadım bir türlü artık babasına verdim dedim çok kötüyüm al sen bak 2 saat uyutamamış o da birde 1 saat bile uyusam şu gibi terleyim içimdekilere kadar kıyafet değiştiriyorum bıktım bu lohusa terlemesinden

Yoğunluk var herhalde ya bende onaya gönderemedim bir türlüTeşekkür ederim canım
E devletten yapamadım bir türlü, müdür yardımcısı da dönüş yapmadı, okulum uzak cevap vermeden gitmem o yüzden bekliyorumm

Ay canım ne sevindim ne güzel olmuş dinlenip kendine gelmişsindir anneler iyi ki varKızlar selam, nasılsınız?
Ben annemdeyim pazardan beri. Ay sonuna kadar kalacağım. Allah ondan razı olsun, biraz nefes aldım. Bebiş uyuyunca ablamızla parka gidiyoruz, deniz kenarında yürüyüş yapıyoruz. Sabah uykum vardı, bebişi anneme verdim biraz daha uyudum. Çok iyi geldi bana da. Ablamız babasını özledi azıcık ama idare etmemiz lazım.
Siz nasılsınız? Her şey yolunda mı? Bebişleriniz ve sizin sağlığınız yerinde mi?
Allah yardım edenlerimizin sayısını arttırsın kızlar, ne çok ihtiyacımız var bir desteğe![]()

Oy maşallah kuzuya ne güzel almış annesi güzel gidiyor büyüyor kuzularımızKilosu da çok değildi 3300 doğdu. Dün 22 günlüktür kilomuza bakmaya gittik 4 kilo olmuşuz![]()

İçimizden geçe geçe

Benimde böyleydi canım bu hafta güncelleme geldi uyanıkken sürekli huysuz mızmız ya ve sürekli meme istiyor yıldım çok yoruldum bu hafta umarım düzelirKızlar size bir şey soracağımbebelerle nasıl vakit geçiriyorsunuz, bizimki hep uyuma meme gaz çıkarma sonra tekrar uyku şeklinde… uyanık kaldığı süre çok az.. henüz etrafı keşfedemeyecek kadar küçük, yine hemen uyku istiyor
gerçi uyuyunca da saatlerce uyumuyor, 10-15-20 dk kestirip uyanıyor..

Ay benimkiler de öyle küçük WC de sorun yok büyük WC de kapıda bekliyorlar bak banyoyu hiç söylemiyorum bile nerdeyse beraber yapcazBizimki tam tersiuyumak üzere olan sakin bebeyi veriyorum çocuk coşuyor
3 gündür duş alacak vakit bulamıyorum, WC’ye gidebilirsem ne ala
geçen bir duşa gideyim dedim 10 dk, bi çıktım kapıda beni bekliyorlar
![]()