2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Yok kalça ve göz muayenesi için geldik, kalçaya girdik şimdi, öğleden sonra da göz için giricez. bi de yarın doktoruna gelicez mecbur göz ve kalcadan sonra bana randevu alin dedi bugüne yokmuş yarına aldik 😆 bi de şehir hastanesi uzak yav skdnjdjdkd benim bebe bir yaptı bir yaptı sanarsin göl iwbsuejd iki üç günün yolcusuydu 😂😂 ama sor uyudu mu diye.... Bu sefer agzindaki gazi cikartamadik sabaha kadar geberdik 🫠🫠
Hadi güzel sonuçlar inşallah bizde bugün kalçaya girdik sorun yok dedi gözü 3. 4. Ayda yaptırabilirsiniz dedi mutlaka yaptırın dedi
Aman ya bunlara yeni güncelleme geldi herhalde bende dün gece 1 saate yakın emzirdim ama uyutamadım bir türlü artık babasına verdim dedim çok kötüyüm al sen bak 2 saat uyutamamış o da birde 1 saat bile uyusam şu gibi terleyim içimdekilere kadar kıyafet değiştiriyorum bıktım bu lohusa terlemesinden 🤦🏻‍♀️

Teşekkür ederim canım 🥰
E devletten yapamadım bir türlü, müdür yardımcısı da dönüş yapmadı, okulum uzak cevap vermeden gitmem o yüzden bekliyorumm
Yoğunluk var herhalde ya bende onaya gönderemedim bir türlü 😕

Kızlar selam, nasılsınız?
Ben annemdeyim pazardan beri. Ay sonuna kadar kalacağım. Allah ondan razı olsun, biraz nefes aldım. Bebiş uyuyunca ablamızla parka gidiyoruz, deniz kenarında yürüyüş yapıyoruz. Sabah uykum vardı, bebişi anneme verdim biraz daha uyudum. Çok iyi geldi bana da. Ablamız babasını özledi azıcık ama idare etmemiz lazım.
Siz nasılsınız? Her şey yolunda mı? Bebişleriniz ve sizin sağlığınız yerinde mi?
Allah yardım edenlerimizin sayısını arttırsın kızlar, ne çok ihtiyacımız var bir desteğe🤲🏻
Ay canım ne sevindim ne güzel olmuş dinlenip kendine gelmişsindir anneler iyi ki var 😍 Bir de ne güzel yerdeymiş annen yazlık bölgede misiniz bebitoyu da bebek arabasıyla gezdirirsin mis gibi hem yürüyüş olur hem hava almış olursunuz 💖

Kilosu da çok değildi 3300 doğdu. Dün 22 günlüktür kilomuza bakmaya gittik 4 kilo olmuşuz 🥹
Oy maşallah kuzuya ne güzel almış annesi güzel gidiyor büyüyor kuzularımız 🧿☺️
İçimizden geçe geçe 🤣🤣
Kızlar size bir şey soracağım 🥰🥰 bebelerle nasıl vakit geçiriyorsunuz, bizimki hep uyuma meme gaz çıkarma sonra tekrar uyku şeklinde… uyanık kaldığı süre çok az.. henüz etrafı keşfedemeyecek kadar küçük, yine hemen uyku istiyor 🥹🥹 gerçi uyuyunca da saatlerce uyumuyor, 10-15-20 dk kestirip uyanıyor..
Benimde böyleydi canım bu hafta güncelleme geldi uyanıkken sürekli huysuz mızmız ya ve sürekli meme istiyor yıldım çok yoruldum bu hafta umarım düzelir 😕

Bizimki tam tersi 🥹🥹🥹 uyumak üzere olan sakin bebeyi veriyorum çocuk coşuyor 🥹🥹🥹 3 gündür duş alacak vakit bulamıyorum, WC’ye gidebilirsem ne ala 🥹🥹 geçen bir duşa gideyim dedim 10 dk, bi çıktım kapıda beni bekliyorlar 😂😂😂
Ay benimkiler de öyle küçük WC de sorun yok büyük WC de kapıda bekliyorlar bak banyoyu hiç söylemiyorum bile nerdeyse beraber yapcaz 🤣🤣🤣 Kuzum sende de doğum sonrası hemoroid olmuştu di mi bir şey kullandın mı ay ben affedersin normali bile yaparken yırtılacakmış gibi acı içindeyim çok fena bunun bir çözümü var mı yine doktora gidesim hiç yok 🤦🏻‍♀️

Anaağ kızlar ne yazmışım ilk defa bu kadar uzun alıntı yapıyorum becerebilmeme de sevindim 🤣
Bu arada doktorumuz dedi ki D vitamini sabah tok karna verin gaz yapmasına huysuzlanmasına karşı sabah vermemiz daha etkiliymiş 💖

fnd_50 fnd_50 Canım selam sizin napıyorsunuz nasıl oldunuz yaraların biraz daha iyileşti mi 🌸💖

Hadi güzel sonuçlar inşallah bizde bugün kalçaya girdik sorun yok dedi gözü 3. 4. Ayda yaptırabilirsiniz dedi mutlaka yaptırın dedi
Aman ya bunlara yeni güncelleme geldi herhalde bende dün gece 1 saate yakın emzirdim ama uyutamadım bir türlü artık babasına verdim dedim çok kötüyüm al sen bak 2 saat uyutamamış o da birde 1 saat bile uyusam şu gibi terleyim içimdekilere kadar kıyafet değiştiriyorum bıktım bu lohusa terlemesinden 🤦🏻‍♀️

Yoğunluk var herhalde ya bende onaya gönderemedim bir türlü 😕

Ay canım ne sevindim ne güzel olmuş dinlenip kendine gelmişsindir anneler iyi ki var 😍 Bir de ne güzel yerdeymiş annen yazlık bölgede misiniz bebitoyu da bebek arabasıyla gezdirirsin mis gibi hem yürüyüş olur hem hava almış olursunuz 💖

Oy maşallah kuzuya ne güzel almış annesi güzel gidiyor büyüyor kuzularımız 🧿☺️
İçimizden geçe geçe 🤣🤣

Benimde böyleydi canım bu hafta güncelleme geldi uyanıkken sürekli huysuz mızmız ya ve sürekli meme istiyor yıldım çok yoruldum bu hafta umarım düzelir 😕

Ay benimkiler de öyle küçük WC de sorun yok büyük WC de kapıda bekliyorlar bak banyoyu hiç söylemiyorum bile nerdeyse beraber yapcaz 🤣🤣🤣 Kuzum sende de doğum sonrası hemoroid olmuştu di mi bir şey kullandın mı ay ben affedersin normali bile yaparken yırtılacakmış gibi acı içindeyim çok fena bunun bir çözümü var mı yine doktora gidesim hiç yok 🤦🏻‍♀️
Lohusa terlemesine bende sinir oluyırum şapır şapırım ve azıcık yel esse buz gibi oluyorum sancılanıyorım

Kizlar aksamlari eşim bebegi uyutunca bebek hemen dalıyor guzelce uyuyor. Ben oyle kolay uyutamiyorum. Sizdede boyle mi durum? Babalarin stres hormonu daha azmiş oyuzden bebek daha kolay uyuyormuş dogruysa :)
Bizidede şöyle oluyor bende kıyamet kopartırken babasına veriyorum omzuna aldığı an çıt sesi çıkmıyor ilk oğlumda böyleydi senin omuzlarında biley var diyorum halen büyik oğlum babasının omzunda uyur çok sever omuzları geniş ondan mı acaba rahat mı ediorlar diyorum😂

Ay kalça da göz de sıkıntı yok yarın yine doktoru görecek ama göz çok sıkıntı ya :((( gözbebeği büyüsün diye 5 dkda bir 3 kere damla katiyorlar sonra bir saat bekleyip cagiriyorlar. Girdik ben belinden tuttum hemşire ellerini tuttu gözünü açık tutmak için aparatla açtılar baya ağladı:( ağlayacak ama ağlaması lazım zaten bu damla yakan bir şey değil korkma dediler ama içim gitti ağlama artık ciğer kalmaz ses gider ya aynı öyleydi:(( Allah'tan kucağa aldığım an sakinleşti valla çok üzüldüm yavruma gerekli olmasa hayatta götürmem:::( zaten bir seferlik bir daha böyle muayene ihtiyacı yok dediler 🥹 6. Ayında falan şaşılık için kontrole gelebilir dendi o kadar 🫠

Ay kalça da göz de sıkıntı yok yarın yine doktoru görecek ama göz çok sıkıntı ya :((( gözbebeği büyüsün diye 5 dkda bir 3 kere damla katiyorlar sonra bir saat bekleyip cagiriyorlar. Girdik ben belinden tuttum hemşire ellerini tuttu gözünü açık tutmak için aparatla açtılar baya ağladı:( ağlayacak ama ağlaması lazım zaten bu damla yakan bir şey değil korkma dediler ama içim gitti ağlama artık ciğer kalmaz ses gider ya aynı öyleydi:(( Allah'tan kucağa aldığım an sakinleşti valla çok üzüldüm yavruma gerekli olmasa hayatta götürmem:::( zaten bir seferlik bir daha böyle muayene ihtiyacı yok dediler 🥹 6. Ayında falan şaşılık için kontrole gelebilir dendi o kadar 🫠
Bize saglikocagindaki hemsire 3.ay goz kontrolune goturun dedi sizi erken gondermisler neden acaba

Bize saglikocagindaki hemsire 3.ay goz kontrolune goturun dedi sizi erken gondermisler neden acaba
Doktoru gönderdi bizi yeşil alan açtı direkt randevu alın dedi gittik 9 una verdiler 🫠 yani bu aralıkta oluyor demekki bu kontroller bilmiyorum 😅 bizim gibi 4-5 bebek daha vardı sırada

İyi oldu gerçekten canım. 😍 Evet annem Mersinde. Hava biraz rüzgarlı, bebişi çıkarmadım o yüzden. Normale dönsün onu da çıkaracağım. Deniz havası iyi gelir kuzuşuma.

Aa niye böyle muayene etmişler ki. Ben ilk kızımda götürdüğümde çocuğum uyuyordu hatta, sadece bir ışıkla gözüne baktılar. Çocuk uyanmadı bile. Takip ediyor mu sizi diye sordu gönderdi. Daha büyüdüğünde götürdüğümde bile sizinki gibi muayene etmediler hiç.

Kızlar size bir şey soracağım 🥰🥰 bebelerle nasıl vakit geçiriyorsunuz, bizimki hep uyuma meme gaz çıkarma sonra tekrar uyku şeklinde… uyanık kaldığı süre çok az.. henüz etrafı keşfedemeyecek kadar küçük, yine hemen uyku istiyor 🥹🥹 gerçi uyuyunca da saatlerce uyumuyor, 10-15-20 dk kestirip uyanıyor..
Şuan çok küçükler karın üstü zamanından başka yapacak pek bişey yok ben eline çorap veriyordum tutsun bıraksın diye spor yaptırıyorum güya 😂

Aa niye böyle muayene etmişler ki. Ben ilk kızımda götürdüğümde çocuğum uyuyordu hatta, sadece bir ışıkla gözüne baktılar. Çocuk uyanmadı bile. Takip ediyor mu sizi diye sordu gönderdi. Daha büyüdüğünde götürdüğümde bile sizinki gibi muayene etmediler hiç.
Bilmiyorum ki :( bütün bebeleri öyle bakiyordu doktor. Odanın ışığı komple kapatti gozbebek büyümüş haldeyken bir damla daha katıp o aparatla açık hale getirdi gözü ışıklı bir şeyle baktı iyice. Gözdeki kırılmalara falan baktilar herhalde çözemedim 🥹

Bilmiyorum ki :( bütün bebeleri öyle bakiyordu doktor. Odanın ışığı komple kapatti gozbebek büyümüş haldeyken bir damla daha katıp o aparatla açık hale getirdi gözü ışıklı bir şeyle baktı iyice. Gözdeki kırılmalara falan baktilar herhalde çözemedim 🥹
Geçmiş olsun 🙏🏻o muayeneyi bize rob muayenesi olarak yaptılar bebeğim prematüre olup küvöze girdiği için .

Kizlar bebege bugun d vitamini basladik. Yan etksu oldumu sizin bebeklere ? Sanki kakasi azaldi gibi. Dunde fazla yapti diye şikayetciydim ama bugun herzamankinden az yapiyor bide cok istahli degil gibi

Kizlar bebege bugun d vitamini basladik. Yan etksu oldumu sizin bebeklere ? Sanki kakasi azaldi gibi. Dunde fazla yapti diye şikayetciydim ama bugun herzamankinden az yapiyor bide cok istahli degil gibi
Ben de kullanıyorum ama bi yan etki görmedim . Probiyotik de vermişti ama onu içince kustu için biraz ara verdim

Gelecekten E elektroforez bildirdi daha uykusuz çok gecemiz olacak dnxnndnxj
Ahahahaha arada guzel geceler de oluyor😂 nadir de olsa:p ama bak 40 dan sonra rahatlicaksin azcik, benim ilk 40 gunum karanlik donup bakinca hicbir sey hatirlamiyorum, sonra bir yerde gulmeye basladi ve her sey guzellesmeye basladiiii

Biz normal enjektörle çok az sıkıyorduk önerilmiyor muymuş?

Yarın üniversite hastanesinde kontrolümüz var ve şehir dışı olduğumuz için 1 buçuk saat yol gideceğiz öncesi sonrası derken acıkır emmek isterse yolda bu durumu nasıl çözebiliriz? Benzinliklerde bebek bakım odalarında emzirme alanı oluyor mu? Hastane kalabalık mı olur alan olur mu guvenemedim
Ben her yerde cikartip veriyorum artik ya, uzerimize bir sey ortup. Arabada da arkada rahat rahat emziriyorum, mama veriyorum, altini aliyorum. On koltuklarin arkasina organizer aldim, bezi islak mendili dizicem, rahat rahat calisirim bundan sonra dedim.

Back
X