- Konu Sahibi elektroforez
- #15.421
Nereden aldınız bezleri kızlarBen de şundan aldım 10 lu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden aldınız bezleri kızlarBen de şundan aldım 10 lu
Canım geçenlerde hepsiburada ebebekte indirim vardı bütün ıvır zıvırı ordan aldım. Ebebekte var yani bezlerNereden aldınız bezleri kızlar
Ahahah ya ne güzel hatıra ilerde eskilerin sünnet fotoları gibi bu daha masumKızlar kontrolden geldimmm çok şükür plesenta yukarı çıkmış ayrıntılı ultrasonu sordum. Orda çektirebilirsin o hoca çok iyi bi hocadır dedi. Nasıl randevu alabildiğime falan şaşırdı 300 gram olmuş tospik bey. %100 erkek artık baya onaylandı ndjd
Of evet abimlerin sünnet fotoları geldi aklıma hahahahaAhahah ya ne güzel hatıra ilerde eskilerin sünnet fotoları gibi bu daha masum
Ay ahahah bir dönemin makineyi eline aldığında tüm önemli anları sansürsüz çekmesiOf evet abimlerin sünnet fotoları geldi aklıma hahahaha
Ve hepsinin hala durmasıAy ahahah bir dönemin makineyi eline aldığında tüm önemli anları sansürsüz çekmesi
ya yeriiiimbi bacak arası var zaten dnxmxmv n
Düzgün durmadığı için sıpa foto yok
Heh işte benim beyaz dediklerim de bunlarBen de şundan aldım 10 lu
Bi sürü mü almak lazım şimdiHeh işte benim beyaz dediklerim de bunlar
Ben bugun baktı. E bebekte cift yön sadece kraft napoli modelinde varmış başka hiç bir modelde üretilmiyormuş zamanınız varsa e bebekten bakabilirsiniz int özellikleridw iyi güneş ışınlarına karsı falan fikir olsun kızlar sizleredeÜstten bakabildiğim için bir eksiklik hissetmedim olsa sa fena olmaz ama kesinlikle olmalıda değil
Bende baktım ama mendili almak için sepeti 500 TL Yapma koşulu sunuyorZaten daha önce bir sürü düz beyaz almıştım. Bu gün de 3 takım aldım hepsinde 7 tane var
Niye beğenmedin yazımı kız dnmdmdmcİndirim olunca haber edelim kızlar yine
Bazen geçeyim derken yanlışlıkla oluyor heralde ya araya falan reklam giriyor ya bende basıyorum bazen bir bakıyorum farkında olursam hemen değiştiriyorum yazdığın ilaç ne ilacı bu arada canımNiye beğenmedin yazımı kız dnmdmdmc
Mayoş tadı nasıl tadına bakınca benı etıketle bende ondan yazdırrım banada yazıcak detaylıya gıdınce cunkuFerplex fol kullanan var mı kızlar?
yazıyı hatırlamıyorum ama cevabı hayır yada bilmiyorum anlamında kullanmak istemiştim o işareti. Yoksa her zamanNiye beğenmedin yazımı kız dnmdmdmc