- 25 Haziran 2024
- 881
- 2.889
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.981
Bizim de yasak hala bu saatten sonra yasak kalksa da istemem zaten içimden gelmiyorBizim doktor ilk haftadan beri yasakladi hala kaldirmadi yasaği
Biz aynı evin içinde kavuşamayan aşıklar gibiyiz asdkajdBizim de yasak hala bu saatten sonra yasak kalksa da istemem zaten içimden gelmiyor
Bunların geri dönüşü nasıl olacak çok merak ediyorumBiz aynı evin içinde kavuşamayan aşıklar gibiyiz asdkajd
Bizimde öğrendiğimizden beri yok adam kurudu kaldı. Doktora gidince sorucam ne zamana kadar yasakBunların geri dönüşü nasıl olacak çok merak ediyorumbiz de aynı öyleyiz çünkü öğrendiğimizden beri yok
Ay sor bakalım bizim ekim'in 17'sinde kontrolümüz daha 1 ay varBizimde öğrendiğimizden beri yok adam kurudu kaldı. Doktora gidince sorucam ne zamana kadar yasakbir kere olsa haftada o bile yetecek artık
Dün aksam bende baya şiddetli hissettim çok duygulandımCuma sorucam yazarım buraya da. Sabahtan beri ağrıyor geçen haftada böyle olmuştu hatta korkmuştum. Ama dün bebişim hareketlerini hissettim baya bayaiçim rahatladı biraz
Benimki her şeye serbest dediği için abartmadan serbest kanama olmadıkça serbest diyor ya farklı doktorlar ne diyecek bakalımben 19. hafta da perinatoloğa sonra da kendi doktoruma gidicem sorarrıım
Bana diyor ki sen beni kullandın attın ahahahahBizimde öğrendiğimizden beri yok adam kurudu kaldı. Doktora gidince sorucam ne zamana kadar yasakbir kere olsa haftada o bile yetecek artık
Benim doktorum da aynısını söyledi. Kanama/lekelenme yok ise istediğini yapmakta özgürsün fazla kendine yüklenmeden diyeBenimki her şeye serbest dediği için abartmadan serbest kanama olmadıkça serbest diyor ya farklı doktorlar ne diyecek bakalım
14 haftadir banada yasak kanamalı geçiyor gebelik heralde 9 ay yasaklicakSizin doktor bence cinsellik sevmiyorilk trimester yasaklayan seninki miydi?
Al bendende okadarBizim de yasak hala bu saatten sonra yasak kalksa da istemem zaten içimden gelmiyor
Benim öyle bir şey olmadı umarım ileriki haftalarda olmazBenim lazer de sıfırlandı
Bizim 1 buçuk oldu işte bi sorun olmadı yaniiBunların geri dönüşü nasıl olacak çok merak ediyorumbiz de aynı öyleyiz çünkü öğrendiğimizden beri yok
Senin ne zamana kadar demişti kii, zaten riske atmamak lazım ya haftada 1 yeter biraz özleşelim güzel oluyorBizimde öğrendiğimizden beri yok adam kurudu kaldı. Doktora gidince sorucam ne zamana kadar yasakbir kere olsa haftada o bile yetecek artık
Zaman vermedi ki ilişki yasak dedi ne zaman verdi ne bir şeySenin ne zamana kadar demişti kii, zaten riske atmamak lazım ya haftada 1 yeter biraz özleşelim güzel oluyor
Yav neden yasak hocaaam hahahahh benim plesanta yukarı çıkmazsa yandıkZaman vermedi ki ilişki yasak dedi ne zaman verdi ne bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?