- 9 Ağustos 2016
- 6.328
- 20.754
- Konu Sahibi elektroforez
- #6.501
ay 3 cm i geçmiş en 0,8 diyes canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay 3 cm i geçmiş en 0,8 diyes canım
Bence anneye zararlıKızlar nasılsınız hem siz hem bebişleriniz umarım iyidir. SAT a göre 10+0 son ultrasona göre 9+3 üm . Yarın yine kontrole gideceğiz bakalım bu sefer kaç diyecek benim ilk olduğu için ve mucize gibi bir bebek olduğu için çok merak ediyorum. Sık ultrason bebeğe zararlı mı ?
eveet büyüyorlar günden günee milim miliim sonra daha da hızlancak çok heyecanlıay 3 cm i geçmiş en 0,8 di
ben hep yves rocher e kullanıyorum canımKızlar bir sorum var hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben hamile kalmadan önce cosmed kullaniyordum ama bitti şimdi ne alacağımı bilemiyorum bana öneriniz var mi
canım benim tüp bebekti geçen hamileliğim, çok sık girdim ilk 4-5 ay ultrasona hem de hep alttan. hiç bi sorun olmadı şükür bence bi zararı yok gerekliyse.Kızlar nasılsınız hem siz hem bebişleriniz umarım iyidir. SAT a göre 10+0 son ultrasona göre 9+3 üm . Yarın yine kontrole gideceğiz bakalım bu sefer kaç diyecek benim ilk olduğu için ve mucize gibi bir bebek olduğu için çok merak ediyorum. Sık ultrason bebeğe zararlı mı ?
Ikili tarama sonucuna gore bir karar vermeyi dusunuyorum...Kızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben hala karar veremedim de
Ben de meraktayım ya, 12 haftada 2 li test ayrıntılı usg için mecbur gidicez tüh yine 1 ay olmayacakÇoğunluk erkek dedi bakalım ne cıkıcak haha çok merak ettim 1 ay gitmiceemmm ahahah dayanırım herhaldeee
Bende düşünüyorum hala karar veremedim riskli gebelik kategorisinde olduğum için 2 hafta sonra yaptırcam bakalımKızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben hala karar veremedim de
Ben de düşünmüyorum ikili test yaptım sadeceKızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben hala karar veremedim de
Eveet kocaman olmuş minişKızlar şu altta 31.0 mm bebişin boyutu değil mi?
Ben yaptıracağım karar verdim gebelik sonuna kadar merakta olmak istemiyorum kaygılı bi yapım var zaten ama bir perinatalog tanıdığım dedi ki 12. Haftada ayrıntılı usg ve ikili tarama yaptır eğer onlarda Allah korusun riskin yüksek çıkarsa zaten karından sıvı alınıp tanı testi yapılması gerekecek o yüzden fetal dna tarama testi olduğu için anlamı olmayacak dedi, önce onları yaptırmalıymışız. Özellikle ultrasonda burun kemiği ölçümü falan önemli dediKızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben hala karar veremedim de
Ben yaptırmayı dusunmuyorum.3. Gebeligum ve 36 yaşındayım.ikili tarama ve detaylı ultrasonda bir sorun yoksa hiç düşünmüyorum.eger riskli çıkarsa sonuçlar duruma gore doktorla değerlendirmeyi düşünüyorum test yapıp erken tanı almanın doğum sonrasında hemen faydası olacaksa belki yaptirabilirim.aklima kötü ihtimalleri getirmek istemiyorum bu testler o sebeple benim için hep geri plandaKızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben hala karar veremedim de
Evet evet kalbi vs sıkıştırıyor ya pek önerilmiyoröyle miymiiiş o zaman isabet olmuş şuan
Hamile kalmadan önce de Yves Rocher kullanıyordum kaldıktan sonra da. Sls paraben vs zararlı maddeleri içermiyor diye tercih ediyorumKızlar bir sorum var hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Ben hamile kalmadan önce cosmed kullaniyordum ama bitti şimdi ne alacağımı bilemiyorum bana öneriniz var mi
Teşekkürler 12+4 çıktı ultrasonda.Hayırlı uğurlu olsun tam olaral ultrasona göre kaçıncı hafta kaçıncı gündeydiniz. Baya erken belli olmuş. Benim de tüm belirtiler hurafeler takvimler yüzükler erkek diyor. Bakalım ne olacak
Ah teyzesinin kuzusu masallah senin de 2 gun onde canim sanki kiz gibiEki Görüntüle 3468227
Günaydııın teyzeleeerrr 9+3 üm normal de 9+5 çıktık ❤
Kesinlikle saglkli ve hayrli bir evladimiz olsun daha ne isterizkiHep kız çocuğum olsun isterdim. Ama öğrendiğim andan beri o düşüncem geçti gitti. Sağlıklı bir bebek olsun da ne olursa olsun diyorum. Hepimiz gibi
Yaa aynıyız seninle o zaman hissettiğim anda muydu bilmiyorum aslında çok garipti sağlıklı olsun tek istediğim o ben yarın gidiyorum doktora bakalım nasılmışBenimde 12.haftam doldu bugün 13 e girdim.hareket etmeye başlıyorlar aslinda hissedebilmekln çok güzel benimde haftaya çarşamba detaylı ultrasonum var çok heyecanliyim