- Konu Sahibi elektroforez
- #5.461
Oyle diyorlar canim nette ama bilemedimBu hurafe değil cinsiyet konusunda kesin değilmi yavaş erkek hızlı kız bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle diyorlar canim nette ama bilemedimBu hurafe değil cinsiyet konusunda kesin değilmi yavaş erkek hızlı kız bebek
ya ben bilmiyorumm nabzı kaç zaten saniyelik dinlettiOyle sanirim canim erkegin ki dusuk oluyor diyorlar benim erkek sanirim
Fhr diye bir şey bende de yazmiyorAaa yok yazmiyor kagitta hic
ben de eve gidince bakayım yaaFhr diye bir şey bende de yazmiyor
kiloyla alakası yok di miKizlar bu arada bana seker olcum cihazi al dedi o sabah aclik ve tokluk olcup 1 hafta paylasicam doktorla 102 benim aclik kan sekerim eger yuksek cikarsa dahiliyeye yonlendirip o diyetisyene yonlendircekmis 54 kgyim ama iste
Aynen canim bak birben de eve gidince bakayım yaa
Prf yazıyor 4.4kben de eve gidince bakayım yaa
o neymişPrf yazıyor 4.4k
Yok canim benim annemde de var aclik yuksek onun da benim gibikiloyla alakası yok di mi
Ben canim 2,74 tu ilac baslatmisti diger dojtor ancak bu gittigim senin ilac kullanmana gerek yok ki dedi bir daha tsh istedi haftaya eger cok yukselirse ona ilac verilmeli dediKızlar gebelikte tiroit sorunu yaşayan var mı? TSHlarınız kaç çıktı? İlaç kullanan var mı? Birde Serbest t3 yüksekliği triot yüksekliği demek mi ? Bilgisi olan var mı acaba?
Bana acildeki doktor zofer zararlı demiştiBir de 5 adet serum verdi icinde bemiks c vitamini bir de zofer diye ilaclar seruma katilcakmis
Bilmiyorum kio neymiş
Hemen geldim neresinde yazıyor Kızlar göremedim ben bir türlü kalp atış hızınıfhr diye bişey yazıyor mu? o zaman kalp atışıymış
Ben de zararli diye duymustum amaBana acildeki doktor zofer zararlı demişti
Aslinda prilam da zararloymis icerisinde titanyum dioksit var diyenapcaz bilmemBana acildeki doktor zofer zararlı demişti
Benim serbest t3yuksek çıkmış. Senin kaçtı canım serbest t3 ? Benim folik asitten dolayı da yüksek çıkmış olabilir dedi. Hiç bişey anlamadım canım sıkıldı neyi içeceğim bilemiyorum. Kanda almadı pazartesi tekrardan çağırdı.Ben canim 2,74 tu ilac baslatmisti diger dojtor ancak bu gittigim senin ilac kullanmana gerek yok ki dedi bir daha tsh istedi haftaya eger cok yukselirse ona ilac verilmeli dedi