- 25 Haziran 2024
- 593
- 1.802
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.441
Kızlar ultrasonda on haftadan sonra bebeğin hareket ettiğini görebilirmişiz galiba. Bana denk gelmedi ama hareket ederken gören var mı? Ben göremedim hareket ettiğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım daha önce kullanmıştım çok yakıyor ama bulabilirsem deneyeyimsaf karadut özü ağız yaralarına çok iyi gelir. hem de gebelik içinde sağlıklı. eğer bulabilirsen çok iyi olur
İyi hissettiğin bir zamanda yap canımMecalim olsaydı oğlumla yapardım bunu
Maşallah kuzuyaGoruntusu boyle
Heheh minnaklar buyuyor yaa masallah ayaklari da cikiyor popise de bakyaa annem yerim seniii
Amin canimİyi hissettiğin bir zamanda yap canım
Maşallah kuzuya
ısırmalııık :) ben de gidince böyle görcem demek ki :)Heheh minnaklar buyuyor yaa masallah ayaklari da cikiyor popise de bak
biz daha çook miniğiz teyzesii üzüm kadarız sen de görürsün yakın zaman da bence :)Kızlar ultrasonda on haftadan sonra bebeğin hareket ettiğini görebilirmişiz galiba. Bana denk gelmedi ama hareket ederken gören var mı? Ben göremedim hareket ettiğini
Her aşamada farklı birşeye takılıyorum ya ay çok heyecanlı yaa inşallah görürüm yakında haftaya Perşembe kontrolümbiz daha çook miniğiz teyzesii üzüm kadarız sen de görürsün yakın zaman da bence :)
Evet canim senin de boyle goruncek buyumusler bile kalp atis hizi wmf olan sanirim 90 yaziyor erkek sanirim zaten oyle hissediyorumısırmalııık :) ben de gidince böyle görcem demek ki :)
Karadut özü hamile kalmadan önce suya karıştırıp günlük içiyordum. Hamile kaldığından beri içmedim. Doktoruma sormadan dedim. Bir zararı var mıdır, yani içebilir miyim şuan da? Bir bilgin var mı?saf karadut özü ağız yaralarına çok iyi gelir. hem de gebelik içinde sağlıklı. eğer bulabilirsen çok iyi olur
Wmf kalp atış hızı mı benim iki bebeğimin ulturasonunda 120 yazıyorEvet canim senin de boyle goruncek buyumusler bile kalp atis hizi wmf olan sanirim 90 yaziyor erkek sanirim zaten oyle hissediyorum
Canım şehir Hastanesi'nde her doktor ilgili olmuyor maalesef. Haftasıyla uyumlu kalbi atan bir miniğin var kendi doktorunu bekle en sağlıklısı o olacak demek kiBugün şehir hastanesine kan vermeye gittim. Gitmişken de ense ölçümü vs baktırayım dedim ama doktor ikili taramayı orda yaptırmayacağım için detaylı bakmadı. İkili taramayı yaptıracak olsaydım riskli gebelik bölümüne yönlendirecekmiş, orda bakılacakmış. Ama hem orda, hem de özelde yaptıramazmışım ikili taramayı. Bir sefer yapılır dedi. Ekrandan bebeğimi göremedim bile. Sadece kendisi baktı. Görüntüden çıktı da vermedi. Bana da haftasıyla uyumlu dedi, kalp atışını dinletti. Pzt kendi doktorumda her şey yolunda gider inşallah.
ohhh şifa olsun hahaha ben de dün 1 tane lahmacun 1 tane içli köfte yedim çoook güzeldi. Gene olsa gene yerim ama abartmamak gerek :)Dün eşim evde yemek yok diye gelirken 4 lahmacun yaptırmış. Dün bir tane yedim bugün de ısıttım bir tanesini daha yedim. maya91
ohh o zaman görürsünnHer aşamada farklı birşeye takılıyorum ya ay çok heyecanlı yaa inşallah görürüm yakında haftaya Perşembe kontrolüm
erkeklerin daha yavaş atıyormuş di mi? ama wmf nabız olmayabilirrEvet canim senin de boyle goruncek buyumusler bile kalp atis hizi wmf olan sanirim 90 yaziyor erkek sanirim zaten oyle hissediyorum
Bu hurafe değil cinsiyet konusunda kesin değilmi yavaş erkek hızlı kız bebekEvet canim senin de boyle goruncek buyumusler bile kalp atis hizi wmf olan sanirim 90 yaziyor erkek sanirim zaten oyle hissediyorum
fhr diye bişey yazıyor mu? o zaman kalp atışıymışEvet canim senin de boyle goruncek buyumusler bile kalp atis hizi wmf olan sanirim 90 yaziyor erkek sanirim zaten oyle hissediyorum
Oyle sanirim canim erkegin ki dusuk oluyor diyorlar benim erkek sanirimWmf kalp atış hızı mı benim iki bebeğimin ulturasonunda 120 yazıyor
Zararı olmaz da kilo yapar işte bende yine olsa yine yerim de bittiohhh şifa olsun hahaha ben de dün 1 tane lahmacun 1 tane içli köfte yedim çoook güzeldi. Gene olsa gene yerim ama abartmamak gerek :)
ohh o zaman görürsünn
erkeklerin daha yavaş atıyormuş di mi? ama wmf nabız olmayabilirr
Aaa yok yazmiyor kagitta hicfhr diye bişey yazıyor mu? o zaman kalp atışıymış