2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Haklisin canim cok sagol sinir oluyorum bazen herkes bir tuhaf
En hassas olduğumuz bir dönemdeyiz. Normal zamanda batmayacak şeyler bile canımızı sıkmaya yetiyor. Sen güzel bebişinle ilgilen boşver duyma etrafını çok çabuk büyüyorlar tadını çıkarmamız lazım . Günlerimizi yerinin bilmez hadsizler yüzünden zehir etmeyelim

Aynen canim oyle doymadiginda agliyor demekki sutle doymuyor ne yapabilirim ac mi birakayim cocugu

Aynen canim cok haklisin

Bacım benim ilk cocugum ama pertim çıktı şaka biryana zamanla senin gbi dusunurum eminim

Canım bende de vardı genel cerraha gittim fitil verdi rahatladım burda kızlar kantoron yağı önermişlerdi dene istersen ya da zeytinyağı en azından çıkışı kolaylaştırır

Amin inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum

Bilen biri yok mudur? :)

Ya canım benim çok geçmiş olsun çok hassaslar hemen kapıyorlar şimdi nasılsınız daha iyi misiniz Bizimki de arada öksürüyor çok fazla da hapşırıyor sigara konusunda da eşimle sürekli kavga halindeyiz gerçekten çocuğun kafasına sinmişti kokusu geçende vericem bırakmazsan diyorum işime gelir diyor uyanıkmişten kaçmaya çalışıyor

Kantoronu her wc sonrasi sürüyorum mecbur biraz iyi geliyo şişliği inene kadar. zaten şişlik inince hiç sorun yok sonra tekrar wc cikiyorum sar başa smbdjdndjnx fitil acitiyo mu bi de şey çıkışı kolay olmasına rağmen acı hissetmedim bu sonuncuda mesela ama yine de kanıyor işte galiba bir defa zorladı o günden sonra kanadı zaten iyileşemedigi için zedelendi yine de kanıyor işte

ay ben buraya üye olurken bunları konuşacağım hiç aklıma gelmezdi ksndjdjd mutlu mutlu tatliş gebelik muhabbetleri falan olur saniyorum yolun sonu b*ka çıktı sjbdjsjdjejdjdjdj herkesten özür diliyorum bu muhabbetlerim için

Bugün bebis durmadı çok odaklı değildim şimdi yazayim. Bilir kişi değilim ama sarilik durumu yoksa, cisli bez sayısı da yeterkiyse zateb kilosuna da baktiysaniz o da uygundur diye düşünüyorum doyuyodur. Benim bebe de çok emmiyor bazen çok emiyor yani süre tutmuyorum, aç olduğunu zaten anlarsin bence uyku süresi daha kısa olur mesela açsa, bi de fazla emerse de kusuyorlar zaten fazlayi o yüzden zorlamiyorum ama memede de uyutmuyorum cok kriz aninda değilse tam uykuya gececek gibi oluyor zaten memeyi de bırakmış oluyor mesela, gazini cikarirken vs uyanıyor bidaha öyle uyutuyorum veya geri kendi bayılıyor zaten tam emdigini ordan da anliyorum her emmesinde memeyi tam bosaltmiyor, bazen tek memede ağzını kapatiyor bazen ikisini de emiyor gibi gibi. Dediğim gibi kilosu da yeterliyse zaten bez sayısı da iyiymiş çok stres yapıp kendine dert edinme tadını cikar dk olarak da max 15dk emmiştir herhalde baya uzun süre emzirdigimi hatırlamıyorum hiç. Bazi bebekler çok hızlı emiyor belki onla alakalıdır bazisi da daha sakin yavas emiyor tek tip değiller jdndjjdjd

Doyuyordur artık çeneleri güçlendir daha güçlü çekip daha çabuk boşaltıyorlar memeyi benim ki de artık yarın saati bulmuyor bırakıyor ki zaten bezden de anlarsın diyecektim güzel bir şekilde de çişli kakalı bez alıyormuşsun canım hiç uyandırma ben uyusun diye gözümün içine bakıyorum yıkadım da uyusun diye hala çipil çipil bakıyor :))

Bu ara algıları daha bi açıldı bahçeye çıkardım bugün duvardan geçen kediyi izledi etrafa bakınıyor falan o yüzden de uykuya gecişte zorlandı biraz bu akşam hunileri takmıştım en son bayıldı zaten 8 de banyo yaptırınca bayılıyor benim bebe genelde daha sudayken gözler kayiyor bazen dkdnjdnd tatli şeyler ya

Aman be iğrenç bir şey bu hemorroid olayı benim bir kere klozet kanla doldu dıştan da bir şey yoktu aklım çıktı başka bir şey mi bar diye de sonra dışarı da çıktı kabarıklık yok canım fitil acıtmıyor ben normalde kullanamam fitil ama rahatça hallettim acı olmuyor hemen geçer inşallah canım valla aynı stresi bende yaşıyordum gelecek de tuvalete gidecem diye aklım çıkıyordu iğrenç bir sancıyla beraber bir de onun acısını çekiyordum
Ahahh her şeyi konuşuyoruz işte iyi ki varız Aramızda buk muk mahrem vs lafı olmaz her şeyi konuştuk akraba gibi olduk

Ay yerim benimki de takip ediyor ama daha mimik vs yok bön bön bakıyor çok komik Acaba diyorum tam görüyor mu o baktıkça benim içim eriyor At ne güzel bizimki de banyodan sonra yorgun düşüyordu ama yok bugün öylece bakıyor uyuyamadı bir kaka da yeşil üşüttük sanırım ondan bir yerleri mi ağrıyor anlamadım

Evet akraba deme size hakaret olur baci olduk boşver mdndjndjd
Bahar havasi mevsim geçişi derken ben usutugum zaten bebeme de geçti belki onun huzursuzluğu da olabilir gerci tek algı olmayabilir djdjjdd benim bebe gülmeye başladı ya üstümü giyerken bi baktım bana bakıp gülüyor sıpa

Senin istediğin onlara ters bile olsa yapmalilardi sonuçta senin çocuğun. Ben de bunu anlamıyorum söyleyecek çok şey var da işte...
Bastıra bastıra da söyledim. Neyse oğluna söylemicem bişey yoksa kötü olur. Gerçekten iyi kadın ama işte neden böyle yaptı uyuz oldum
Beybi biz de normalde hemen 10 gün içinde falan yapılır da benim ramazana denk geldi yani. Ben magnet yaptırdım kalabalık olcağı için uygun bişi olsun dedim hem de çok güzel

Aynısı resmen gerçekten iyiler bak bir kötülüklerini cidden görmedim ama benim de stresimi uzun zamandır yaşadığım bu konuyu bilmesine rağmen ve bebisi cikartmak bile mevzu değilken yine gönlü olsun diye tamam ama sende kalacak dedik ona bari tamam diyip kandırma yani. Gecistirildim resmen aşırı sinir bozucu. Ben de esime bir şey diyemiyorum çünkü yaoacak bir şey yok olan oldu, ama dedim annenle konuş lütfen diye çünkü üzüldüm ve kırıldım açıkçası diye. Eşimin de haberi yoktu o da sinirlendi zaten ama onu arada bırakmaya da gerek yok. Sonuç ne artık güvenmem yani bu kurbanda memlekete gidecekler baya uzak 16 saat yol kendi aracıyla, hep beraber mi gitsek diyodular benim de gidesim vardi valla değişiklik olur diye. Ondan vazgeçtim burda bile böyle yapıldıysa orda neler olur düşünemiyorum direkt eledim o konuyu gündemimden boşver tekrar edip sinirlerimizi bozmayalim boşuna olan oldu önümüzdeki maçlara daha bilgili tecrübeli oluruz artık

Bebege mama vermek zararli mi kimisi öcü gibi bakiyor mama verince ben acikcasi emzirnelerden sonra veriyorum vermemelerinin nedeni ne ? Ben acikcasi doymadigini hissediyorum bebegin biraz da kg alsin istiyorum acikcasi
Ben doktora sormuştum mama vereyim mi kilo alımına göre. Kilo alımı gayet iyi gerek yok demişti. Gerek olsa ben veririm şahsen
Bende bir bakayim ona canim aspiratorle cektim ben de hep bol bol sumuk bu kadarcik cocuktan nerden gwliyor bilmem surekli doluyor
Fizyolojik sıvıyı ne kadar damlatıyorsun çekmeden önce ve bekletiyor musun. Ben çok beceremiyorum sanki şu çekme işini çok zorlanıyorum ya

Hee aynen ders oldu bize. Ben de onu bu kadar işin içine sokmam daha da. Diğer gelin de elini süremedi bebeğe. Ben de elden ele bak gene uyuz oldum offff kocama mı söylesem jfjjfmc

Çok sağolun kızlar Endişe edecek bir şey yok o zaman, sizin bebişlerin de güzel emmesine çok sevindim
Kilomuz hala biraz daha yüksek olabilir gibi geliyor, doktor 1.ay kontrolünde iyi dedi yine de işte evham yaptım annelikle birlikte yükleniyormuş evham gerçekten…
Herkese kolaylıklar sağlık mutluluk dilerim minnoşlarınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…