- 22 Ekim 2024
- 2.269
- 5.390
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.041
Kantoronu ben de sürüyorum her wcden sonra tamamen olmasa da hafifletiyor en azından diye. Şişlik aynı dediğin gibi zateb tek bir şişlik değil o kısım şişliklerden ibaret gibi kendine gelince iniyor sonra yine wc gidince tekrar çıkıyor hatta wc dışında normal ikinsan bile hafif görüyorum. Bence hemoroid ordusu bunlar tek bir tane değil yani djjdjsjdj tamamen ne zaman eski haline gelir acabaİkincide kesi ihtimali daha az bence
Makat olayı bende de ikisindede oldu ama sadece hafif acı ve şişlik oluştu kantaron sürüyorum dindiriyor şişlik iniyor ıkınınca tekrar oluyor budamı hemoroid oluyor acaba? Birsüre sonra geçiyor ama
Ben de kontrole gitmedim her şey rutininde iyileşiyor bir sorun olursa giderim diye düşünüyorum,Kızlar bende travma oldu bu doğum ya . Daha kontrole gidemedim ben korkumdanilişki desen hala tık yok eşime dedim aşkım kusura bakma hala hazır hissetmiyorum. Makat desenli pert hemoroid acısı mahvediyor. Tekrar doğuruyorum sanıyorum tuvalette iken . Muhtemelen benimde genel cerrahiye gitmem lazım . Ama kendimi önce toparlayıp kadın doğuma gitmem lazım ama korkuyorum nasıl aşıcam bunu hiç bilmiyorum
Aynen işte bende onu diorum cogu insan hamile kalmaya korkacak ama gerci bir kilifina uydururlar. Cnm senin makat bolgen neden bukdr etkilendiki dikislerden dolayimi acabaDelallll Alintini silmişim nsnxjdn ben dogurmaktan korkmuyorum açıkçası ama devlette daha doğurmak istemiyorum sezeryani da dusunuyodum açıkçası çünkü suan evet ayaktayim vajina rahim kisminda bir sorunum da yok şükür ama makat kismi beni sıkıntıya soktu açıkçası.... Bu ay geçmezse genel cerraha gitmem gerekiyor galiba ve ameliyat derse diye aşırı korkuyorum, iki veya bir günde neyse her wc öncesi gidene kadar 2 gün boyu stresini yaşıyorum sırf bu nedenle soğudum ikinci çocuktan ilerisini bilemem ama şuan zor gözüyle bakıyorum. sezeryani kaldirmaya çalışarak ters tepki alacak haberleri yok da neyse işte benim gibi korkanlar vs artık dogurmaz herhalde sksnksjd
O kisma dikiş atildi mi inan bilmiyorum sormadim da, fazla ikinmaktan olabilir belki, zor bir doğum oldu ondan da olabilir bi de diyorum ya bayramdan öncesine kadar sorun yoktu böyle iki haftadır olmaya başladı. Yediklerimden kaynakli sanırım o yüzden yeme şeklimi degistirip gozlemlicemAynen işte bende onu diorum cogu insan hamile kalmaya korkacak ama gerci bir kilifina uydururlar. Cnm senin makat bolgen neden bukdr etkilendiki dikislerden dolayimi acaba
Valla cnm okudugum haberde ozel hastanelerde diyordu tam detay bilmiorumNasıl bir yazı acana bu bende tıp merkezlerinde yasaklandığını duydum hastanelerde değilde
Heralde ıkınmaktan ve oraya olan baskıdan oluyor birçok kişide duyuyorum bu sorunu ilkinde 6 ay dan sonra düzelmiştim arkadşaımda öyle olmuştuO kisma dikiş atildi mi inan bilmiyorum sormadim da, fazla ikinmaktan olabilir belki, zor bir doğum oldu ondan da olabilir bi de diyorum ya bayramdan öncesine kadar sorun yoktu böyle iki haftadır olmaya başladı. Yediklerimden kaynakli sanırım o yüzden yeme şeklimi degistirip gozlemlicem
Hassaslar ya daha dünyaya alışıyorlar bol sümüklüler oyüzden sık sık çek nefes alsın ağızlarından nefes almayı bilmiyorlar dikkat etmek lazım ilk üç ayBende bir bakayim ona canim aspiratorle cektim ben de hep bol bol sumuk bu kadarcik cocuktan nerden gwliyor bilmem surekli doluyor
Hadi insallah gecer en kisa zamanda. Benimde bebegin esini cikarmaya calisirken makatima tornavida gibi hatta daha uzun bisey soktular. Hala onun acisi oluyorO kisma dikiş atildi mi inan bilmiyorum sormadim da, fazla ikinmaktan olabilir belki, zor bir doğum oldu ondan da olabilir bi de diyorum ya bayramdan öncesine kadar sorun yoktu böyle iki haftadır olmaya başladı. Yediklerimden kaynakli sanırım o yüzden yeme şeklimi degistirip gozlemlicem
İnşallah şimdi daha iyidir bebişin yeni girebildim. Hastalığın adı pilor stenozu diye geciyor. Mideyle bağırsak arasındaki kasın gereğinden büyük olmasıymıs. Çok şükür bizde çıkmadı ultrason cekimdik. Reflü icin sadece anne sütü kıvam artırıcı toz kullanıyoruz sütüme katıyorum. Birde süt ve süt ürünler yasaklandı bana onu bi deniyoruz.ben de elektrik supurgesi psss psss aciyorum yerine koyarken, bazen defalarca tekrar deniyorum uyanincs kucagma alip meme verip tekrar dalmasini bekliyorum.
Bana da doktor reflu ilacini biraz daha kullan, gecmezse kakali bez getir bi analiz edelim sut alerjisi mi var dedi. O digeri ne sendromu acaba, hatirlarsaniz yazar misiniz? Su an gece reflu ilaci, gunduz de her besleme sonrasi gaz ilaci veriyorum cocuk ikinmaktan bi hal oldu, 3. 4 . Ayda geciyor diyorlar sabirsizlikla bekliyoruz
Doktor sadece burun damlası verdi. Burnunu temizliyorum genelde cok şükür öksürüğü falan daha iyi burun akıntısıyla tıkanıklık devam ediyorGrip benimki de oksuruk hapsuruk burnu tikali nasil gecer acaba cok endiseliyim
Bizim diskiya bakildi, sut urunu alerjisi degilmis, reflu ve gaz birlikte gidiyor, biraz daha iyiyiz surekli gaz ilaci ile yasiyoruz ama iyiyiz:)İnşallah şimdi daha iyidir bebişin yeni girebildim. Hastalığın adı pilor stenozu diye geciyor. Mideyle bağırsak arasındaki kasın gereğinden büyük olmasıymıs. Çok şükür bizde çıkmadı ultrason cekimdik. Reflü icin sadece anne sütü kıvam artırıcı toz kullanıyoruz sütüme katıyorum. Birde süt ve süt ürünler yasaklandı bana onu bi deniyoruz.
4. Çocuk isteyerek olmadı ama bebek kokusu ozleniyor büyütmek zor ama koklamak sevmek güzelCmm sen bide 4.cocugumu istiyosun helal sana
Bizimkide reflü diye düşünüyorum ayın 1 inde randevumuz var. Sizin adınıza çok sevindim. Bu süt yoğurt yememekte sıkıntıymışBizim diskiya bakildi, sut urunu alerjisi degilmis, reflu ve gaz birlikte gidiyor, biraz daha iyiyiz surekli gaz ilaci ile yasiyoruz ama iyiyiz:)
Biz öksürük başlayınca şırıngayla serum fizyolojik yaptık iki gün üst üste, o hemen hapşırığı kesti hatta öksürüğü bile rahatlattı, ama enfeksiyon ilerleyince artık o da işe yaramadı maalesef.. aman inmesin göğsüne benim de en büyük korkum oydu, çok şükür boğazında kalmış, Dr da zaten ilerlemesin diye bu gece izleyelim dediGecmis olsun canim bizimkinin de burnu dolu ben rahatsizdim benden bulasti butuk ihtimal oksuruk arada oluyor hapsirma var doktora goturmustuk goguste bise yok demisti bi kac gune yine gidecez baktirmak icin tekrar hirilti yok suan
3 hafta falan oldu canım yaklaşıkNe kadar sürede almış canım 200gr ı
Bir kutu mama aldım bulunduruyorum evde, ben mamaya kesinlikle karşı değilim insanların saçma sapan fikirleri kendine kalsın hiç takılma canım benim.. bu bebişlerin bir tane annesi var ve onları bizden başka kimse daha çok koruyamaz, sevemez.. ben sütüm gelmişken sadece onunla devam etmek istiyorum, biberonla mama yerine sağdığım sütü veriyordum, artık biberonu kestim bardakla veriyorumCanımm seninle benzer şeyler yaşıyoruz bizbazı bebekler ikisini birden ne güzel alıyor .Benim de sütüm az zaten çok da az emiyor ,doymuyor diye Biberon denedim bir ölçek bile içemiyor ben anlamadım bu işi .Ben de senin gibi ikilemde kaldım yani süt yetmiyorsa bu bebeler mama almak zorunda .Gel sarılalım canım benim
Hapşırık sıkıntı değil canım, çoğu zaman refleks haliyle hapşırıyorlar, mesela ben altını her açtığımda hapşırıyor diye üşüyor sanıyordum ki meğer korunma refleksiymiş o.. ama öksürük varsa o tehlikeli işte.. ona gelirse de işte okuldan gelenle gelir.. küçük kardeşlerin kaderi sanırım.. Canları sağolsun hepsininYaa canımmm çok çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin kuzuyaBenim kızım da hapşırıyor arada ,bazen burnu tıkalı glbi acıyorum .Cok dikkat etmemiz lazımmış demek oğlum da okula gidiyor .Öpme de diyemiyorum kardeşini
Yaaa ben de anlamıyorum onları, bırak doysun yeter çocuk yaa.. annelik çocuğa verdiğimiz sütle mi orantılı nedir bunların kafasıBebege mama vermek zararli mi kimisi öcü gibi bakiyor mama verince ben acikcasi emzirnelerden sonra veriyorum vermemelerinin nedeni ne ? Ben acikcasi doymadigini hissediyorum bebegin biraz da kg alsin istiyorum acikcasi
1haftada 200grsa normal diyecektim de 150/200alması lazım sanırım . Umarım toparlar en kısa zamanda yavrucak3 hafta falan oldu canım yaklaşık
Aynen bir çok kişide olabiliyormuş ay geçsin bir an önce hayattan aldığım zevk yarı yarıya indi resmenHeralde ıkınmaktan ve oraya olan baskıdan oluyor birçok kişide duyuyorum bu sorunu ilkinde 6 ay dan sonra düzelmiştim arkadşaımda öyle olmuştu
Hadi insallah gecer en kisa zamanda. Benimde bebegin esini cikarmaya calisirken makatima tornavida gibi hatta daha uzun bisey soktular. Hala onun acisi oluyorne istediler makatimdan bilmiom (
Başlamgıç düzeyinde olduğum için arada hametan mavi olan arada kantaron sürüyorum elime ne geçerse iyi geliyor birazAynen bir çok kişide olabiliyormuş ay geçsin bir an önce hayattan aldığım zevk yarı yarıya indi resmenbasur için onu indiren bir krem vs var mi reçetesiz alınan en azından iyi gelsin üf..... Burd biri fito mu adini unuttugum bir kremi deneyecekti unuttum kimdir o işe yaradımi
valla travma olduk cidden kimse bu detaylari niye anlatmadi ki bize makatla alakali olabilecek hiçbir şeyi bilmiyodum mesela şaka gibi neyse artık öğrenmiş olduk umarım geçer en kısa sürede bu acılar
Haklisin canim cok sagol sinir oluyorum bazen herkes bir tuhafHayır değil canım . Eğer bebeğinin kilo alımı azsa destek olarak verebilirsin . Çoğu annemiz sadece mama ile besliyor . Ne oluyor yani mama ile besledi diye kötü anne mi biz anne sütüyle beslediğimiz için madalya mı takacaklar. Herşey bebeğimizin ihtiyacına göre. O iyi olsun nasıl olması gerekiyorsa öyle besleriz . Sen insanların tavırlarına bakışlarına yada laflarına aldırış etme. Ağzı olan konuşuyor herkes doktor başımıza . O senin bebeğin sen daha iyi bilirsin annesi
Ben griptim canim simdi baba grip oldu bebek bakalim ins daha ustelemez maske takiyoruz amaHassaslar ya daha dünyaya alışıyorlar bol sümüklüler oyüzden sık sık çek nefes alsın ağızlarından nefes almayı bilmiyorlar dikkat etmek lazım ilk üç ay
Benim de oksurugu cok yok hapsuruk surekli burun tikanikligi da oyle bende burun temizliyorum surekliDoktor sadece burun damlası verdi. Burnunu temizliyorum genelde cok şükür öksürüğü falan daha iyi burun akıntısıyla tıkanıklık devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?