2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalımbüyütmeyi nasipmetsin hoşgelmiş minik boğa burcu
Merak etme geçte olsa gelecektir sıktığında damla çıkıyor mu , emzirme desteği veren hemşireler yok mu onlar çok yardımcı oluyor tutturmaya çalışıp alt çeneden parmağınla hafif uyarı verebilirsin (çeneye bir parmakla alttan hafif vurur gibi sık hareketler) emmeyi sağlasın diye bende işe yaramıştı hastanedeyken olabildiğince hemşirelerden destek almaya çalışın

Ya butun gece iyy miyy hep bi ses cikarma var burnu da surekli islak burun aletiyle cekiyorum surekli doluyor burnu dolunca da oksuruyor banyo yaptirdim gecen gun o yuzden artti yine alerjisi felan mi var diye de dusunuyorum hapsuruyor hep
Benim kızım da genelde öyle canım ,ben sorun olduğunu düşünmüyorum .Bebekler çok hapşırır

Kizlar ozel hastanelerde planli sezaryen yasaklanmis diye haber okudum. Dogruysa eger sezaryen doguran arkadaslarim az bir zamanla kurtuldunuz bu sacma kanundan
Ya benim bu konuda kafada sorularım var ben ilk bebemi 41 haft süreç ilerlemedigi için sezeryan oldum 2. Bebemi 40+3 de doğurdum vajinal doğumu denemek istedik ama baktık gelmeyecek niyeti yok kilosuda vardı sezeryan istedim 3. De zaten artık vazgeçtim sezeryan oldu bu 4. De yasak olarak mı gorulecegim mecburi mi

Sen mecburi olcaksin yani ilk dogumunu keyfi sezaryen isteyenler yapamicak eger haber dogruysa tabi

Resmi gazetede yayımlanmış ama yine kılıf uydurulur diye düşünüyorum ama gerçekten çok isteyen ama vajinal doguramayan kadinlara da karismasinlar
Mesela ben vajinal dogum yaptm pisman oldum. Allah ikincyi nasip ederse sezaryen dusunuyordum bu kanundan sonra ikinci cocuk fikrim iptal oldu

Mesela ben vajinal dogum yaptm pisman oldum. Allah ikincyi nasip ederse sezaryen dusunuyordum bu kanundan sonra ikinci cocuk fikrim iptal oldu
Onu hiç öyle düşünme bı kere bebek kokusunu ozluyorsun resmen bunyen istiyor bebeği zaten çektiğin sikintiyi unutuyorsunda
Sezeryani ben ilk cocugumda çok kötü yaşadım gorenler halime acıdı totalde 1 gün normal doğum olacak ümidi ile sancı çektim çocuğum o kadar çok ugrastiki sadece doğum esnasında olan o ıkınma duygusunu(anlatılanlardan bildiğim) ben 2 cm açıklıkla tavan yapmış sancımla birlikte yaşadım ebem gitti geldi alt bolgemi kurcaladi yardımcı olması için açılsın diye o kadar acıya rağmen açılmadı o yorgunluğun üzerine susuz kaldigi için bebek acil ameliyata alındım tüm vücudum davul gibi şişti üzerine basamadim ameliyat ağrısı sütüm gelmedi geleni emmedi o ağrı sancıların üzerine 0 uyku falanda filan tüm yorgunluk lohusa depresyonu ile taçlandırildibende sezeryandan korkmaliydim ama Allah unutma hastalığı vermiş ve ikinciyi istemiştim ama ilkinde yaşadığım sıkıntıyı yasamadim 3 çocuktan en kolayı o oldu ilkler biraz tecrubesizlik oluyo neyin ne olduğunu anlamıyorsun fara tutulmus tavşan gibi ne denirse onu yapiyosun fikrin olmuyo dona kaliyosun 2. De kendi düdüğünü otturuyosun bence

Yok herkesin fikri var. Ama sorsan bız cahildik sizin elinizin altında internet var bakıyorsunuz da diyorlar

Delallll Alintini silmişim nsnxjdn ben dogurmaktan korkmuyorum açıkçası ama devlette daha doğurmak istemiyorum sezeryani da dusunuyodum açıkçası çünkü suan evet ayaktayim vajina rahim kisminda bir sorunum da yok şükür ama makat kismi beni sıkıntıya soktu açıkçası.... Bu ay geçmezse genel cerraha gitmem gerekiyor galiba ve ameliyat derse diye aşırı korkuyorum, iki veya bir günde neyse her wc öncesi gidene kadar 2 gün boyu stresini yaşıyorum sırf bu nedenle soğudum ikinci çocuktan ilerisini bilemem ama şuan zor gözüyle bakıyorum. sezeryani kaldirmaya çalışarak ters tepki alacak haberleri yok da neyse işte benim gibi korkanlar vs artık dogurmaz herhalde sksnksjd

Banada kötü şeylerden bahset iyi ise söyleme diye nasihat edildi
Ağlamaktan bahsedince bugün mecbur dava açılmasın diye topuk kanına gittik
Okadar pişman oldum ki çok uzun sürdü ve çocuk başka çatlamak üzereydi ağlamaktan sonra sustu sadece hıçkırdı bu sırada halen iğne batırıyorlar dı bir türlü çıkaramadılar düzgünce kanı Allahımmmm evladımın o halini görünce asssslaaa birdaha çocuğum olursa getirmicem dedim isteyen verdirsin ama ben dayanamıyorum

İyi de topuk kanı için ilk iki hafta önemli sonra işe yaramaz demiyorlar mıydı? Madem tarih geçtiyse şuan niye yapılıyor bidaha saçmalık gibi geldi bana bi de ilk doğunca bu kadar acimiyodur henüz sinirler yeni gelisiyo diye 1 ayı geçmiş artık daha çok hissediyodur kesin kuzum ya.

Hastanede aldılar diye verdirmek istemedim eğer sağlık ocağının zorunlu olduğunu bilseydim hastanede verdirmezdim bune oyıncakmı bu bebek bir defa alsınlar düzgün alsınlar ne diye iki kere alınıyor birde en can acıyan yerden biri çok zor oldu gerçekten dava açılacaktı ben açılsın dedim ama eşim kabul etmedi bu sefer bizi uğraştırma dağ başındayız mahkemeye gidemeyiz dedi diye götürmek zorunda kaldım bilseydim asla gitmezdim ya rezil oldu ağlaya ağlaya sesi kısıldı

Ben onu şey diye biliyorum bir doğunca bakiyorlar bir de anne sütü vs aldıktan sonra bir değişiklik sorun vs oluştu mu diye galiba. Valla haklısın ben alani veya almayani da savunmuyorum herkesin kendi tercihi olmalı bence böyle her şeyi zoraki yaptıra yaptıra insanlari sogutuyolar

Hemoroidden dolayımı sıkıntı yaşıyorsun şişlik falan mı var
Sağlıklı herkes normal doğursun tamamda bence istemeyen de yapmasın acı açısından basit kolay bir acı değil bence istemeyene saygı duymalılar can acısı benim için çok önemli bir durum

Hem hemoroid var hem de hemoroid acimasa wcde zorlamasam bile ikidir kan akıyor banyoda yikarken aynayla baktim kanayan yere su tutunca gitmedi peceteyle alinca geldi ve aktif kanama yok oldu. Parça gibi bir şey kaldi pecetede kan değil yani bilmiyorum ne oldu çatlak olabilir diyolar ama çatlak olsa çok acirdi sanki bayramdan sonra bana yemek göndermeyi kesti kv kendi cabalarimla genelde hızlı pişen katı şeyler yedim ondan sonra böyle zorlanmaua başladım zaten. Şimdi tekrar katıyi kesip corba sulu yemek sebzelere geçiyorum zor da olsa yavas da yapsam yapip onlaro tüketip bakıcam düzelme olmazsa randevu alırım diyorum

Ben tekrar doğurmaya okeyim ama böyle kesi olmasın mesela. Veya makatyan sorun yaşamayayim istiyorum başka açım ağrım yok zaten iyiyim yani hadi o epizyoya da okeyim onda da arada sızlama dışında yok gibi ama makat sıkıntı oldu bende böyle olacağını bilsem dogurmazdim herhalde

Kızlar herkese selammmm
Canım nasıl bir ataktan bahsediliyor?
Uykuyu ve memeyi reddetme, huzursuzluk, sürekli kucak isteme gibi durumlar canım
Nasil yaptin csnim direk yag olarak mi surdun yoksa isitip soguttun mu asit miktari azalsin diye
Yok hiç ısıtmadım zaten soğuksıkım zeytinyağı, geçen senenin mahsulü, asit oranı az çok beklediği için, ben direkt yağı sürdüm
Ayy canımmm mutlu mesut yılların olsun bebişlerinle birlikte
Kız nasıl cesaret edip de topluyorsunuz milleti helal olsun valla.. bu kadar kalabalık ortamlarda kv kp bir havalara giriyor büyük risk

İlk torunları kv kp in aşırı hevesliler çok gelmek isteyen vardi gelmesinler deyişimizi kabul etmediler ben de tek tek ugrasmayalim daha az munasebet bebis odada kalır bana tebriklerin iverirler helsi birden aradan çıkar diye yaptık:d neyse daha fazla konuşup konuşup kendimi hasta etmek istemiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…