2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Afedersiniz detaylar için Çok kötü bir kabızlık yaşadım ama sadece ilk çıkış açısından yani bu niyedir bilmiyorum ve doğumdan sonra makat hiç eskisi gibi görünmüyor dudak buzmussun gibi şiş bunlar basur mu onu bile bilmiyorum hic yaşamadım aşırı kötü görünüyor, ufak bi şişlik de değil zaten geçici mi bu nolur geçici falan diyin ameliyatliksa oturuo ağlarım gerçekten az önce doğurmayi bile tercih ederdim help

Sizin bebekte memede aglarken ayni zamanda kıvranıyormu. Gunde bikac defa memedeyken hem ıkınıyor hem bacaklarinu çırpıyor bir yandan agliyor. Gaz cikarnaya calisiyor die dusunuyorum baska bse gelmio insanin aklina

Ay harika o zaman ben de alayım senle aynı durumdayız canım .Sütüm çok değil tek basımayım ben de .
Ayy Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ne zor günler atlattık hep birlikte güzel günleri de birlikte yaşayacağız inşallah
Canım öncelikle senin bileceğin bir iş ama genelde memeden 2 yaş civarlarında kesiyorlar, artık faydası olur mu olmaz mı bilemem.. ama zaten o mamayla da olsa alması gerekeni almıştır, kendine vicdan yapıp yorma boşuna.. onun kısmeti de o kadarmış..
Sizin bebekte memede aglarken ayni zamanda kıvranıyormu. Gunde bikac defa memedeyken hem ıkınıyor hem bacaklarinu çırpıyor bir yandan agliyor. Gaz cikarnaya calisiyor die dusunuyorum baska bse gelmio insanin aklina
Aynısı aynısı ben normalde uykuya geçeceği zaman yarım kundak yapıp refleksleri engelliyorum, İki gündür çocuğumu resmen tanıyamıyorum, içinden canavar çıktı resmen.. ellerini de sürekli serbest istiyor ve kafasına gözüne vuruyor öfkesinden bu dellendiği zamanlarda ne zaman geçecek bu atak halleri yaa

Bu memede aglama ıkınma durumu bende uzun zamandir var 2 gunluk degil malesef. Haftaya doktora gdcez bunuda sorcam bakalm ne dicek. Bu arada benimkide kafasina yuzune vuruyor sanki buyuk insan gibu

Ben 3 numara kullanıyorum, kızımın kilosu en son 21 Martta tartıldı, 5200 dü. Bacakta yine de lastik izi oluyor ama canının acıdığını zannetmiyorum.
Ben 1 paket 1 num kullandiktan sonra 2 ye geçtim hep zaten aralarında çok büyük fark yok bence 2 beden al büyük dersen kenarda dursun zaten kullanacaksın

ğine mama verenler kaç saatte bır kaç ml verıyorsunuz. Benımki ağlıyor sürekli emziği çok iştahlı emiyor sanki sürekli aç gibi hissediyorum.
3-4 saatte 1 veriyorum.90 ml su 3 ölçek mama. Arada emiyor ama sütüm az. Hiç sütü olmayan bebek için mama üzerindeki önerilen miktara uyulmalı canım. Sen de sütüne göre ayarla. Doyunca mutlu oluyor ve rahatlıyorlar eğer başka bir sıkıntı yoksa.

Eklentiler

• 1000041123.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 31
40ı cıkınca duzelır dedık 40 tan sonra daha çok bozuldu bızım bebekdun 3 saat falan agladı herhalde uykuya dalmadan,aksamlar kabusum oldu artık duzelmıstı baya bır ama 40 banyosundan sonra çok fena oldu,ve sizin tarif ettiğiniz herseyın aynısı.atsk haftasındanmı oluyormus iyi aman oyle olsun gelsın gecsın ınsallah,bebeklerımız rahata ersın artık ne gazmış bu

Selam arkadaşlar iyi mesailer mbkkbvcj
Gunaydın tatlım,popişine kantoron yagı sür sürekli birde fito krem.bir hafta sür rahatlarsın ınsallah.bendede oldu hayatımın en kotu wc deneyımı kanda vardı ustelık ama gectı şükür.gecer gecer kafanı takma neler gecmıyor kıkendımızı dusunecek halmi kaldı,uykusuzluk forever

Benımkı 15 gün küvezde kaldı canım. Malesef ona biberonu öğretmişler asla meme almıyor kabul etmıyor. Çığlık atıyor resmen.
sağıp verıyorum ama artık ılk zamanlardakı gıbı sütüm çok değil.

Çoğunlukla mama verıyorum neredeyse.
Bazen doymuyor gıbı oluyor o yüzden sordum ben mi az verıyorum dıye. 2 saatte bir 60 ml verıyordım. Artık az gelıyor sanırım

Insallah ataktır yoksa buyudukce daha fena oluyor bu cocuk herseye agliyor bide sanki gun gectikce sesi daha gür çıkıyor tipine bakmadan evi inletiyor

Evet canim memeyle kavga ediyor ben de zorluyorum iyice cildiriyor ben de cildiriyorum gazini cikarttigi halde ikiniyor cocuk sinir küpü

Ben de 60 cc veriyorum canim bir de sutumu sagiyorum memeyle cok kavga ediyor cani isterse emiyor isten
mezse uykuluysa gazi varsa kavga ediyor

Evet canim memeyle kavga ediyor ben de zorluyorum iyice cildiriyor ben de cildiriyorum gazini cikarttigi halde ikiniyor cocuk sinir küpü
bazi zamanlar emerken okdr çırpınıyorki kontrol etmekte zorlaniyorum gercekten. Genelde bu durum kakasini yaparak sonlaniyor sakinleşiyor kıyamam yaa

Jdndhdjd bizim de 3 gündür yeninhuy edindi veya olayı anlamaya başladı bilmiyorum. Memedeyken geri çekiliyor ikiniyosa pırt onunla uğraşıp gerri meme alıyor genelde ben de o arada gaz birikmesin diye gazini çıkarıp geri memeye alıyorum genelde rutin buydu. Ne zaman memeden cevirip elimr alacak olsam anladığı için aglamaya başlıyor çok fena
Bende de kanadı ama baktım bintarafi daha pembe yani o taraf kanamis belli yara vsr ya kantoron kesin yakmaz dimi bu sefer surucem çünkü snbdjd ay akşama göre daha iyiyim çok kötüydüm doguracakmis gibi ıkınma hissi vardı resmen ((( valla kalmadi hal falan dolunay marsa girmiş venüs bana ndnxnddnd
23:30 dan beri gözümüzü kırpmadık nasıl büyüyecek bu çocuk
Bazi bebeler cideen hiç uyumuyor ama büyür bir şekilde onun syresime de girdiysen bebise de yansıyor iyice uyumayabilir yani bilmiyorum tabi ama en baştan beri mi böyle bu aralar mi. Bu aralar ise atak haftalari oluyor işte adaptasyon süreci
Insallah ataktır yoksa buyudukce daha fena oluyor bu cocuk herseye agliyor bide sanki gun gectikce sesi daha gür çıkıyor tipine bakmadan evi inletiyor
Ataktir ben öyle düşünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…