2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Bu bebe her mıçtıgında önden taşıyor genel olarak snbdjsndjd son ikidir öyle yani acaba bez numarasini mi büyütmek lazım büyütmek gerektiğine nasıl karar vericez

Ben popo tarafi kisa olmaya baslayinca degistirdik numarayi
3 bibtane belediyenin verdiği var bibkere denedim onda da yandan direkt olduğu yerde kaçırınca dedim ki 3 için erken ama sanki bu 2 de suyu çıktı ndbfisjd farklı marka gerçi ama bendekinin 3 numarasini alcam galiba belediyeninkini hem begenmedim hem de büyük sanırım kalıbı

Kızlar bebişim doğmadan primayı baya stok yaptım ama alerji yaptı bizde ilgilenen olursa dolap ltgo uygun veriyorum. Soran olursa özelden hesapadı verebilirim.

Insallah ataktır yoksa buyudukce daha fena oluyor bu cocuk herseye agliyor bide sanki gun gectikce sesi daha gür çıkıyor tipine bakmadan evi inletiyor
Ayy benım bebede ya uyuyor ya aglıyor ortası yok bebegımı sevemedım daha ınanırmısın normaldır umarım boyle olması

Yok canım yakmaz pamuga sür koyne durumlara dustuk valla ben 4 gundur banyo bıle yapamadım sureklı aglıyo benım bebe ya

Kızlar bugün 1 ay aşımızı olduk hepatit bundan sonra yeni sistemle aşı olacağız bir zararı olur mu dedim herhangi bir zararı olmaz hatta faydası olur dedi umarım inşallah öyledir şu an çünkü ellerinde yeni aşı ne zaman gelecek belli değilmiş

Yok canım yakmaz pamuga sür koyne durumlara dustuk valla ben 4 gundur banyo bıle yapamadım sureklı aglıyo benım bebe ya
bazen böyle oluyo bizim de atak haftasi diyorum başka yorumum yok valla
Kızlar aşıya götürcem 1.30 da bebısı yapmam gereken bısey varmı daha rahat gecmesı ıcın
Şubat analarini okumuştum eğer eski sistemse yani hepatitb ise çok bir etkisi olmuyormuş ama yeni sistemse karma ile birlesiyor yani yine hepatitb ile ilgili değil ama diğer aşılar huzursuz edip ateş yapabilir bilemedim. Biz yeni aşıyı bekliyoruz

Ya sacimi kestirmeye boyatmaya gidicem gidemiyorum ki cok kotu gercekten ne zaman geccek

Ah amin canım bu ara o kadar umutsuzum ki yalnızlık gerçekten zor .İnsan kendi gibi olanlarla iletişimde olunca biraz olsun iyi hissediyor.İyi ki varsınız

Evet ya benim ki de öyle. Uyanıkken konuşuyorum, dışarıyı izlemesini sağlıyorum bir de tummy time yapıyoruz
Junoyu kullanabildiniz mi kizlar ya? Benimki hic sevemedi , yatirdigim an agliyor
Çok sevdi ya küçülmeye başladı bakalım napıcaz
Ben doktoruma söyledim öylelikle anestezi altındayken sonda takıldı.
Ben 4 saat sonra falan bacaklarımı hissetmeye başladım
Su geçirmez bant takmalarını isteyip hastane de hemen duş alabiliyorsunuz.
Bandaj hastaneden çıkarken su geçirmez bantla değişiyor. 1 hafta kontrolde de o su geçirmez bant çıkarılıyor
Benim doktor korse kullanmamı istemedi. Alttan destek korsesi kullan dedi. Ben bugün sıkı bi tayt giydim

Aa pansuman mı bana yaptırtmadılar hiç
Benim doktorum slikonlu bir sey puskurttu ben bur daha hic pansuman yaptirmadim dusumu da aldim cok rahat sorun olmadi
Benim de pansuman hiç yoktu

Önce anestezi sonra sonda.
4-5 saat sonra.
1 gün sonra ameliyat için özel bant ile. Sonra bantı çıkar ve hayatıba devam et.
Korse kişiye göre değişir çünkü kimisi çok kilo alıyor kimi az. Çok kilo alanın kesisi göbek altında kalıyor korse takınca göbeğin altında havasız kalıyor. Yine bazen kesiden sıvı gelebiliyor bu durumda özen göstermek gerekli. En iyisi bu konuda doktorun yönlendirmesini dinlemek. Bu arada ben hiç takmadım daralttı beni. Gayette takmayınca da toplanıyormuş.

Maşallah kuzuya bizede nemlendirin dedi isilikler için biz aşıyı eski sistemden olduk gitti ellerinde aşı varmış doktorda hiç bir şey demedi bende sormadım tekrar kız mesajı yazmışım atamamışım benim kız hiç durmadı ya zilli üstümden geçti yine sürekli altını açtığım da fışkırtarak üstüme salıyor bukunu Uyudu mu bari naptınız gece de giremedim

Ayyy benim de öyle çok kötü oldum ağlayarak yapıyorum normal bile olsa ilk hamileliğimde doğumumda böyle değildi benimde Üstümde tuvalete gitmenin stresi var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…