- 26 Aralık 2015
- 12.201
- 20.038
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.101
Korkmayin kocam diyo ki goster bana nereye yazilacagini senden haber bekliyorsalar ben haber edeyim senin icin ajzbshhsjshsjshsiabsuankshhahdkd dalga geciyo bi de benimle
Benimki de bir konu hakkında konuşuyoruz mesela bilmiyoruz, kadınlar kulübünde bununla ilgili bir şey yazan var mı bak bir diyo ahhdhshhdhdhYaabenimkide bişey olunca önce kadınlar kulübüne sor istersen diyor
Yaa di mi ilk doğum geç olur diye geçe verdi tarihi normal di miHoş geldinnnnnyaaa hadi hayırlı olsun benden 6 gün sonra da sen bebişine kavuşuyorsun inşallah hadi gözün aydın olsun şimdiden. İlk gebeliğimde ben de 39+2 de kavuşmuştum oğluma o geldi aklıma
Sağol canımm amiin inşallahhhİ know i knowwwwww bu daha da geriyo nabzjwndkd tamam dur gideyim yemek bir şey yiyeyim şimdi orda yedirmezler falanbenim açboğazlik......
Gözün aydın mayaaamaşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Ama senin 2. Doğum ya erken gelir benceBende 36+3 teyimm sana verilen tarih birkaç gün daha geç olmuş sende elenip gidiyorsun bende nöbetçi hamile gibi herkesin doğurmasını bekleyeceğim sanırım
Aynen zaten bakıyorum şimdi su ise idrar gibi tutmaya çalışsam da akmaya devam ediyo olması lazimBenim suyum ilk az ama sonra durmyacak şekilde gelmişti 38+5 te
Ben yeni kalktım yataktan wc gittim ve otururken baktım ıslakBen o kadar çok tuvalete giriyorum ki o yüzden hep ıslak hep ıslak iç camasirim
Hahsjxjxjxjc o zaman sen doğurunca bize haber verecek şanslı kişi seçildi hdjjdKorkmayin kocam diyo ki goster bana nereye yazilacagini senden haber bekliyorsalar ben haber edeyim senin icin ajzbshhsjshsjshsiabsuankshhahdkd dalga geciyo bi de benimle
Çok normal ve çok ideal benim de işte dediğim gibi 39+2 de olmuştu ilk doğum. Peki sana neden sezaryen dedi doktor ben mi kaçırdımYaa di mi ilk doğum geç olur diye geçe verdi tarihi normal di mi
Sağol canımm amiin inşallahhhhepimiz sağlıcakla kavuşalım
Ama senin 2. Doğum ya erken gelir bencebenim son tarihim 23 marttı normalde bi tık erken olcak
Ben de vajinismus var terapistimle konuşup böyle bi karar aldık. Kendi isteğimle yani canımmÇok normal ve çok ideal benim de işte dediğim gibi 39+2 de olmuştu ilk doğum. Peki sana neden sezaryen dedi doktor ben mi kaçırdım
38+2’den selamlarGoogle a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya
Kılosu normal kuzum ben 37+2 de gıtmıstım en son 3.300 dü.gayet normal dedı dr38+2’den selamlarDr muayenesinden çıktım şimdi ben de.. Çarı muayenesi yaptırdı ne açıklık ne sancı hiçbir şey yok.. canım senin bebiş kaç kg oldu içerde en son ne zaman gittin muayeneye? Benim 3400 gr olmuş, korktum biraz nasıl doğuracağım diye.. çatı müsait dedi normal doğum için.. korkuyoreee
Gelınce yaz ipektosum
Çıkınca haber ver mutlaka
Canım kızlar çokça kalp bırakıyorum sizeİpeğim haberlerini bekliyorum
Ayy hadi hayırlı olsun canım gözünaydınHeyo kontrolden geldiiim. 36+3 olduk. 49 cm 2700 gram tam tahmin ettiğim gibiii. 17 marta gün verdi39+1 oluyoruzzz
14 şubatta iki ayrı değer verildiiki ayrı hastahanede biri sabah 2800 dedi, diğeri yatış yaptığım yer raporda 3109 falan yaziyodu. İkinciye cok güvenemiyorum, doğurayim diye yüksek girmiş olabilir taktiksel olarak38+2’den selamlarDr muayenesinden çıktım şimdi ben de.. Çarı muayenesi yaptırdı ne açıklık ne sancı hiçbir şey yok.. canım senin bebiş kaç kg oldu içerde en son ne zaman gittin muayeneye? Benim 3400 gr olmuş, korktum biraz nasıl doğuracağım diye.. çatı müsait dedi normal doğum için.. korkuyoreee
Dr 38 yaşında olduğumu söyleyince cuma gel yatış yapalım dedi, sezaryen düşündü ama benim önceliğim normal doğumdan yana.. öyle deyince de haftaya gel tekrar bakalım dedi. Servikal uzunluk 35 cm gibi bir şey.. yani bu bıdıkların keyfi yerinde, gelmeye niyetleri yoookkKılosu normal kuzum ben 37+2 de gıtmıstım en son 3.300 dü.gayet normal dedı dr
Marta girmeyi bekliyorlar herhalde, tarihlere oldukça sadık takılıyorlar skbdjshdjsdjdDr 38 yaşında olduğumu söyleyince cuma gel yatış yapalım dedi, sezaryen düşündü ama benim önceliğim normal doğumdan yana.. öyle deyince de haftaya gel tekrar bakalım dedi. Servikal uzunluk 35 cm gibi bir şey.. yani bu bıdıkların keyfi yerinde, gelmeye niyetleri yoookk
Maşallah kız seninki de içerde iyi beslenmişKılosu normal kuzum ben 37+2 de gıtmıstım en son 3.300 dü.gayet normal dedı dr
Bence de ne yaparsak yapalım vakitleri gelmeden olamayacak sankiMarta girmeyi bekliyorlar herhalde, tarihlere oldukça sadık takılıyorlar skbdjshdjsdjd
Hayırlısı diyorum benim bir ayak cukurdaydı şuan ikincisi de giriyor sanki çukuraBence de ne yaparsak yapalım vakitleri gelmeden olamayacak sanki
Suyunu takip ediyormusun bazen geliyor ama anne farkedemiyor biliyor hermzan bardaktan boşalırcasına olmayabilir dikkatli olHayırlısı diyorum benim bir ayak cukurdaydı şuan ikincisi de giriyor sanki çukurabel ağrım falan var gibi ama kendi kendime beynimin bir oyunu da olabilir suyum geldi diye sanarak sjdbjwbdjsbdksjsjs garip hisler içindeyim bekliyorum
Evet zaten ondan diyorum, kalktığımda ic çamaşırı ıslaktı akıntı vs hic yoktu. İc camasirimi değiştirdim şimdi ona bakiyorum gidip gelipSuyunu takip ediyormusun bazen geliyor ama anne farkedemiyor biliyor hermzan bardaktan boşalırcasına olmayabilir dikkatli ol
Birisi yazmıştı ikinci doğumlarda bebek kanala girip tekrar çıkabilirmiş yeri gemiş diye çok korktum vallaYaa di mi ilk doğum geç olur diye geçe verdi tarihi normal di mi
Sağol canımm amiin inşallahhhhepimiz sağlıcakla kavuşalım
Ama senin 2. Doğum ya erken gelir bencebenim son tarihim 23 marttı normalde bi tık erken olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?