- 26 Aralık 2015
- 12.201
- 20.038
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.081
Evet işte bu yüzden zaten günün de yakın riske atma git derim kankaYok o bende de oluyo ense sırt ayaklara kadar islaniyorum bazen ama bu farkliydi yani afedersiniz kızlar popo kısmına doğru bir islaklik yoktu, akıntı bölgesi kadar ıslaklık o cevredeydi yani terleyince yukarılara kadar ter olduğunu anliyon zaten
Jsbdjwndjshkdhdusb aman aman
Bebiş hareketli biraz bilmiyorum etkisi var midir. Bi de kasık ağrılarım yataktan kalkınca azalip geçiyordu. Şuan yine var gibi biraz neyse bakayım yine islanirsa yavaştan hazirlanirim.
Bu sancı açıklık falan neyse de suyu kontrol edemem zaten riske girmek istemiyorum. Belki çok önceden beri akiyordu ben anlamamisimdir belli olmaz
Kızzz bende sadexe akıntı bölgesi ıslanıyor bayadıe ara ara denk geliyorum ndjsjsjwjwkw ama doktor suyun iyi demişti ben de dedim demekki terliyor orası fndjejwjwıwıYok o bende de oluyo ense sırt ayaklara kadar islaniyorum bazen ama bu farkliydi yani afedersiniz kızlar popo kısmına doğru bir islaklik yoktu, akıntı bölgesi kadar ıslaklık o cevredeydi yani terleyince yukarılara kadar ter olduğunu anliyon zaten
Jsbdjwndjshkdhdusb aman aman
Bebiş hareketli biraz bilmiyorum etkisi var midir. Bi de kasık ağrılarım yataktan kalkınca azalip geçiyordu. Şuan yine var gibi biraz neyse bakayım yine islanirsa yavaştan hazirlanirim.
Bu sancı açıklık falan neyse de suyu kontrol edemem zaten riske girmek istemiyorum. Belki çok önceden beri akiyordu ben anlamamisimdir belli olmaz
Dur kiz gerildim bak sancilaniyorum hastahane diyince fobi oldu yemin ediyorum yaEvet işte bu yüzden zaten günün de yakın riske atma git derim kanka
Ya terleyince wc gittiysen okey ben terli kalkmadim ter olması imkansiz ksdbjsbdjshsjsjsjsjhdjsjd Her yiğidin terlemesi farklı demekkiKızzz bende sadexe akıntı bölgesi ıslanıyor bayadıe ara ara denk geliyorum ndjsjsjwjwkw ama doktor suyun iyi demişti ben de dedim demekki terliyor orası fndjejwjwıwı
Bende hep ıslaklık var akıntı olsa da olmasa da yaklaşık 1 TL çapında bir ıslaklık hep oluyor normal diye düşünüyorum 34 teyim ben bayağıdır böyleKızzz bende sadexe akıntı bölgesi ıslanıyor bayadıe ara ara denk geliyorum ndjsjsjwjwkw ama doktor suyun iyi demişti ben de dedim demekki terliyor orası fndjejwjwıwı
Fobi olmasın aşkım bunu bir şekilde çıkartacağız yani hahdhdhjdjDur kiz gerildim bak sancilaniyorum hastahane diyince fobi oldu yemin ediyorum yabakayım bi gelecek mi yine
Ya terleyince wc gittiysen okey ben terli kalkmadim ter olması imkansiz ksdbjsbdjshsjsjsjsjhdjsjd Her yiğidin terlemesi farklı demekki
Keşke 1tl olsa benimBende hep ıslaklık var akıntı olsa da olmasa da yaklaşık 1 TL çapında bir ıslaklık hep oluyor normal diye düşünüyorum 34 teyim ben bayağıdır böyle
O normal bence de canımBende hep ıslaklık var akıntı olsa da olmasa da yaklaşık 1 TL çapında bir ıslaklık hep oluyor normal diye düşünüyorum 34 teyim ben bayağıdır böyle
Hoş geldinnnnnHeyo kontrolden geldiiim. 36+3 olduk. 49 cm 2700 gram tam tahmin ettiğim gibiii. 17 marta gün verdi39+1 oluyoruzzz
Baya uzun bir doğum oldu bu çocuk sorarsa ne zaman doğdum anne diye 36 dan 38 e kadar doğdun dersinGoogle a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya
İ know i knowwwwww bu daha da geriyo nabzjwndkd tamam dur gideyim yemek bir şey yiyeyim şimdi orda yedirmezler falanFobi olmasın aşkım bunu bir şekilde çıkartacağız yani hahdhdhjdj
Gözün aydın mayaaaHeyo kontrolden geldiiim. 36+3 olduk. 49 cm 2700 gram tam tahmin ettiğim gibiii. 17 marta gün verdi39+1 oluyoruzzz
Hadi ye de git artık don’t worry be happy shhdjdjjdjd haber et habersiz bırakma haİ know i knowwwwww bu daha da geriyo nabzjwndkd tamam dur gideyim yemek bir şey yiyeyim şimdi orda yedirmezler falanbenim açboğazlik......
Gözün aydın mayaaamaşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Kız güldürmeyin kaslarimi tutamiyorum kwbsjwhsushushwhjsjdiBaya uzun bir doğum oldu bu çocuk sorarsa ne zaman doğdum anne diye 36 dan 38 e kadar doğdun dersin
Allah iyiliğini versin çok güldüm hajhahahhahahhahahhajhahahhaBaya uzun bir doğum oldu bu çocuk sorarsa ne zaman doğdum anne diye 36 dan 38 e kadar doğdun dersin
Bende 36+3 teyimm sana verilen tarih birkaç gün daha geç olmuş sende elenip gidiyorsun bende nöbetçi hamile gibi herkesin doğurmasını bekleyeceğim sanırımHeyo kontrolden geldiiim. 36+3 olduk. 49 cm 2700 gram tam tahmin ettiğim gibiii. 17 marta gün verdi39+1 oluyoruzzz
Korkmayin kocam diyo ki goster bana nereye yazilacagini senden haber bekliyorsalar ben haber edeyim senin icin ajzbshhsjshsjshsiabsuankshhahdkd dalga geciyo bi de benimleHadi ye de git artık don’t worry be happy shhdjdjjdjd haber et habersiz bırakma ha
YaaKorkmayin kocam diyo ki goster bana nereye yazilacagini senden haber bekliyorsalar ben haber edeyim senin icin ajzbshhsjshsjshsiabsuankshhahdkd dalga geciyo bi de benimle
Dün çamaşır asarken telefon mutfaktaydi yazmış görmemişim geldim baktım diyo ki kadınlar kulübünden yazsalardi hemen bakardin benim msjima niye bakmiyosunYaabenimkide bişey olunca önce kadınlar kulübüne sor istersen diyor
Benim suyum ilk az ama sonra durmyacak şekilde gelmişti 38+5 teGoogle a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya
Ben o kadar çok tuvalete giriyorum ki o yüzden hep ıslak hep ıslak iç camasirimDur kiz gerildim bak sancilaniyorum hastahane diyince fobi oldu yemin ediyorum yabakayım bi gelecek mi yine
Ya terleyince wc gittiysen okey ben terli kalkmadim ter olması imkansiz ksdbjsbdjshsjsjsjsjhdjsjd Her yiğidin terlemesi farklı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?