Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Evet işte bu yüzden zaten günün de yakın riske atma git derim kanka

Kızzz bende sadexe akıntı bölgesi ıslanıyor bayadıe ara ara denk geliyorum ndjsjsjwjwkw ama doktor suyun iyi demişti ben de dedim demekki terliyor orası fndjejwjwıwı

Evet işte bu yüzden zaten günün de yakın riske atma git derim kanka
Dur kiz gerildim bak sancilaniyorum hastahane diyince fobi oldu yemin ediyorum ya bakayım bi gelecek mi yine
Kızzz bende sadexe akıntı bölgesi ıslanıyor bayadıe ara ara denk geliyorum ndjsjsjwjwkw ama doktor suyun iyi demişti ben de dedim demekki terliyor orası fndjejwjwıwı
Ya terleyince wc gittiysen okey ben terli kalkmadim ter olması imkansiz ksdbjsbdjshsjsjsjsjhdjsjd Her yiğidin terlemesi farklı demekki

Bende hep ıslaklık var akıntı olsa da olmasa da yaklaşık 1 TL çapında bir ıslaklık hep oluyor normal diye düşünüyorum 34 teyim ben bayağıdır böyle

Fobi olmasın aşkım bunu bir şekilde çıkartacağız yani hahdhdhjdj

Bende hep ıslaklık var akıntı olsa da olmasa da yaklaşık 1 TL çapında bir ıslaklık hep oluyor normal diye düşünüyorum 34 teyim ben bayağıdır böyle
Keşke 1tl olsa benim kağıt 10tl koy iç çamaşırının üzerine ortalama tabi o kadar değil ama max o kadar yani 1tl lik bir şey değil ve akıntı da hiç yoktu sonradan akıntım oldu net ayırt ediyorum yani idrara da benzemiyoru bilemiyorum o yüzden su mu acaba diye düşünüyorum, ve hiç olmamıştı şu ana kadar

Heyo kontrolden geldiiim. 36+3 olduk. 49 cm 2700 gram tam tahmin ettiğim gibiii. 17 marta gün verdi 39+1 oluyoruzzz
Hoş geldinnnnn yaaa hadi hayırlı olsun benden 6 gün sonra da sen bebişine kavuşuyorsun inşallah hadi gözün aydın olsun şimdiden. İlk gebeliğimde ben de 39+2 de kavuşmuştum oğluma o geldi aklıma

Google a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya
Baya uzun bir doğum oldu bu çocuk sorarsa ne zaman doğdum anne diye 36 dan 38 e kadar doğdun dersin

Fobi olmasın aşkım bunu bir şekilde çıkartacağız yani hahdhdhjdj
İ know i knowwwwww bu daha da geriyo nabzjwndkd tamam dur gideyim yemek bir şey yiyeyim şimdi orda yedirmezler falan benim açboğazlik......
Heyo kontrolden geldiiim. 36+3 olduk. 49 cm 2700 gram tam tahmin ettiğim gibiii. 17 marta gün verdi 39+1 oluyoruzzz
Gözün aydın mayaaa maşallah minik kuzuya inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Hadi ye de git artık don’t worry be happy shhdjdjjdjd haber et habersiz bırakma ha

Bende 36+3 teyimm sana verilen tarih birkaç gün daha geç olmuş sende elenip gidiyorsun bende nöbetçi hamile gibi herkesin doğurmasını bekleyeceğim sanırım

Hadi ye de git artık don’t worry be happy shhdjdjjdjd haber et habersiz bırakma ha
Korkmayin kocam diyo ki goster bana nereye yazilacagini senden haber bekliyorsalar ben haber edeyim senin icin ajzbshhsjshsjshsiabsuankshhahdkd dalga geciyo bi de benimle

Yaa benimkide bişey olunca önce kadınlar kulübüne sor istersen diyor
Dün çamaşır asarken telefon mutfaktaydi yazmış görmemişim geldim baktım diyo ki kadınlar kulübünden yazsalardi hemen bakardin benim msjima niye bakmiyosun kafayi yersin skshhsbsjwhsjsjjs

Ben o kadar çok tuvalete giriyorum ki o yüzden hep ıslak hep ıslak iç camasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…