Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ay iş inşllah kuzum şöyle 3 ü bir yakalasaydık yaaa senin nikah tarihin mi şimdiden nice mutlu yıllarınız olmasını diliyorum kuzum tebrik ediyorum şimdiden
Oho 3ü yakalar hatta geçer bile delikanli yerim onu ben Evet o yüzden çok severim ben 11martı bizim ki yandı valla. Ocak benim doğum günüm Şubat'ta oğlumuzun doğum günü olacak Mart'ta nikah üç ay ekonomik kriz yaşayacak adam

Bende de 70+70 140tane Prima premium var iki paket canım birde Molfix alıp dediğiniz gibi dönüşümlü kullanıp bakmak istiyorum. Çok mantıklı geldi hem alışır hem hangisi fayda eder onu görmüş olurum. Zaten slepy falan düşünmüyorum ya Molfix ya Prima gidecek. Başka iyi olan yok sanırım. Benim kuzenim goon markalı almıştı ondan da memnun kalmış ama hiç bir fikrim yok. Hiç biri #reklamdegil bende yazayım da sıkıntı olmasın

Kızlar sabah gittik hastneye doktorum ızın almıs malesef muane olamadım,ama odamı sectım fıyatı konustuk,bır komplıkasyon olmazsa 1 gun yatırıyorlarmıs ben 2 gun sanıyordum,snestezı seklı ıcın anestezı dr u yatıs yaptıgım sabah gelıyormus kan alıyormus muane edıyormus sonra karar verıyormusuz sezeryan sabahı konusup.artık benım muane pazartesıne kaldı,hafta dogumu olacak 3 kısıyoz sanırım sezeryanbendekı durumlar bu

Kavuşuyosunuz az kalmış

Bütün özel günler bir araya toplandı desene yapacak bir şey yok Hahahhahahha ayda yılda bir oluyor zaten

Nasıl yaaa şaka mı bu

Yapıyorum ya hepsini ama sanırım geç başladım ondan birde düzenli yapmak lazım sanırım ben biraz savsakladım

İnşallah canım sağlıcakla
Teşekkür ederim ben de çok seviyorum kızlarımın isimlerini. Kaderleri de güzel olsun bütün evlatların.

Üzüm pekmezini elleriyle yapan bir kayınvalidem var ama bil bakalım ne eksik?
Canım büyük kızım çok mutlu kardeşi doğduğu için. Hastanede onu alıp eve gitmek istedi. Bana diyor ki, sen kal burda anneannem ona yemek yapar o bizimle gelsin Bir de hâlâ karnım şiş ya, bakıyor kardeş de doğdu ama annesinin kocaman karnı var. Karnında ne var diye sordu durdu, anlam veremedi Çok tatlı bu halleri. Kardeşine hiç kıyamıyor. Göbek bağındaki o plastiği görünce ağladı, kardeşi hasta sandı. Bir yandan bebekle uğraşıyorum, bir yandan duygusal ablamızı sakinleştirmeye çalışıyorum. Kıskançlık olmaması çok güzel tabi. Hep böyle sever inşallah kardeşini.

Ocean mumy, b12, demir ilacı, magnezyum hepsine devam bir süre daha. İlk hamileliğimde doğumdan sonra bırakmıştım. 3 ay sonra falan ciddi halsizlik yorgunluk yaşamıştım. Özellikle demiri biraz daha kullanmak gerekiyormuş meğer. Sizin de aklınızda olsun.

Doktorum aktif kanama olmadığı sürece hiçbir sorun yok dedi.
Belki de normal belirtilerdir bu bel ağrısı, adet sancısı gibi şeyler ama bana her şey risk gibi geliyor
Nasıl oldun canım hala devam ediyor mu ağrıların daha iyi misin Bu bel ağrıları iyice ağırlaştığımız için de olabilir bir belirtiden ziyade

Nasıl yaaa şaka mı bu
Maalesef gerçek.... Verdikleri raporda bana verilen ilaçlar yazıyor ve orda sadece serum olarak verilen ilaç adı var internetten baktım neymiş diye suni sancı ile alakalı şeyler çıktı hep vücuttaki su kaybi yok acıkma durumu cart curt alakalı hicbir şey yoktu.....

Hadi hayırlısı canım sağlıcakla sen nasılsın daha iyi
misin
Ay maşallah ya kıyamam inşallah hiç kıskanmaz bende benimkinin halleri çok merak ediyorum ne olacak çok istiyordu ama son aylarda yapılan hazırlıklardan dolayı bir azaldı gibi isteği inşallah kıskanmaz Sağol canım demiri biliyordum diğerleirni bilmiyordum bende ilk gebeliğimde bırakmıştım bayağı bir şeyi diye hatırlıyorum Kolaylıklar diliyorum

İnanmıyorum resmen suni sancı verip doğurtacaklar mıymış? Nasıl senin haberin olmaz ya bu ne hastanesi devlet mi özel mi?

İnanmıyorum resmen suni sancı verip doğurtacaklar mıymış? Nasıl senin haberin olmaz ya bu ne hastanesi devlet mi özel mi?
Devlet.... Hayır bi de bana diyorlar ki haftan çok ileri değil suni veremeyiz, ama haftan çok erken de değil bebek gelirse dogururuz, yavaşlatamayız da gozleyecegiz vs diye açıklama yapıyorlar. Madem öyle ne diye suni sancı amaçlı kullanılan ilaç bende kullanılıyor? Hadi kullaniyorsun de ki acilman var haftan uygun suni vericez okeysen?? Belki reddetmeyecegim veya buna karar vermek bana ait olmamalı mıydı yani salak saçma işler ya. Cidden diyodum özele boşa gitmiyim bütçem uyuyor ama vajinal düşünüyorum zaten doğurmaya yakın gider dogururum parasına da başka degerlendiririz. Ama imkan varsa özele gidilmeliymiş bunu çok güzel öğrenmiş oldum. Sonra niye güvenmiyoruz özele gidiyoruz oluyor şaka gibi. İkinciye eşim kendi diyo özel sigorta yaparız böyle iş mi olur diye hayır haftam da 37 olsun yine suni için erken bir hafta suyum gelmemiş kanamam yok sırf açılma var diye suni mi verilir ya öf cidden

Devlet böyle özelde muhtemelen hemen sezaryene almamız gerek diyecekti aslında doktorun iyisini bulmak lazım sabırlı biriyle ilerlemek lazım bu bazen devlette oluyor bazen özelde

Ay
Devlet böyle özelde muhtemelen hemen sezaryene almamız gerek diyecekti aslında doktorun iyisini bulmak lazım sabırlı biriyle ilerlemek lazım bu bazen devlette oluyor bazen özelde
evet o da var vallahi insan neye guvenecegini şaşırıyor artık, etik anlayışı olan doktorlar nasip olsun hepimize inşallah doktor okey ama acilde kim varsa ona denk gelindiği için şans işi işte keşke herkes iyi olsa

Okurken delirdim.
Allah aşkına bilen söylesin bunu devlet hastanesi neden yapar? Zorla doğum yaptırtmadaki amaç ne olabilir? Hedefleri kotaları bişeyleri mi var vajinal doğum için ne olursa olsun resmen rezalet bu

Sağlıkla doğuralım inşallah
27 Şubat benim de nasipse
Ve grip oldum iyileşmek için dua ediyorum sürekli yapacak hiçbirşeyim yok başka…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…