Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Canım 32yi bulmuşun maşallah benmde erken doğum hikayem var ama haftan güzel maşallah biraz daha beklesinler bebişlerin gönlüne göre sağlıcakla kucağına al afiyetle amin
Evet çok şükür bu haftalarda gelebildim. Benimde erken doğum hikayem var yine bu haftalarda. Yine de ne kadar kalırsa bir saat bile çok iyi. Sağlıklı olsunlarda Rabbım en güzel vakit hangisiyse o zaman olsun

İlk gebeliğimde gaz sorunum olmadı kuzum. Ama bunda cidden çok zor oldu. Zaten epiduralin ilacı takılı, ağrım olunca düğmesine basıyorum ilaç yolluyorum. Ama sorun gaz olunca o da bir yere kadar fayda ediyor. Yanına sakız al. Gaz çıkarmaya etkiliymiş. Omzum ağrıyordu, meğer gaz çıkmadığı içinmiş. Uyuşukluğum geçince bol bol yürümeye çalıştım, merdiven inip çıktım. Çorabı hırkayı geç de olsa giydim. Hâlâ gaz var ama en azından ilk gaz çıkarmayı başardım. Canped de depend gibidir sanırım. Külot şeklindedir diye düşünüyorum. Öyleyse rahat olur.
Tekrar teşekkür ederim

Canım benim çok sağol sorduğun için aynı gidiyoruz günde 3 kere ölçüyorum 13/9 12/9 onun altına düşmüyor normalim daha düşük ama takipteyiz bugün doktor kontrolüm de var nts ye gircem bakalım bu sefer net bir tarih alabilecek miyim heyecanlıyım
Çok iyi yapmışsın emzirme yastığı konfor sağlıyor kuzum o yoğun çaba içinde çok işe yarar rahatlıkla süreci atlatcaz inşallah
Senin de temizliğini gördüm valla ben bile rahatladım senin anlattıklarına pırıl pırıl mis mis oturun kuzum sağlıcakla
Biz de mobilya yaptıracaktık 1,5 aydor bekliyoruz (bebelere ranza) sonunda haftaya çarşamba dediler onu bekliyoruz ama o zamana doğurmam inşallah bakalım nolcak
Gece uyuyabildin mi

Sağlıcakla gelsin kuzular zamanında inşallah Şuan nasılsınız

Reactions: Eva
Canım benim teşekkür ediyoruz tavsiyelerin için minik prensesin nasıl tepki verdi heyecanlı mı küçük abla

Dut kurusu kaynatıp suyunu içmek gaz attırmada etkili baya. Bende işe yaradı. Bir de hasta bezi yanımda vardı ama ilk sezeryandan gelince hasta bakıcı hastanenin kendi bezlerinden bağladı bir de narkoz etkisi geçince sondayı çıkartmadan bağladılar bez sonra ben sadece normal ped kullandım. Hastanede kendilerinin bağladığı cırtlı olanlardandı

Bu halinle bile yanıtlamışsın canım benim, kalbim gibi geçsin herşey inşallah Şimdi nasılsın tuvaletini yapabildin mi peki..Yeseydin biseyler. Bebeğin nasıl o da iyi dime Arkadaşımın da ikinci Sezeryandi oda ikincisinde gaz sorunu yaşamıştı. Bende temizlikle uğraştığım için sakız geçti elime dün dedim bunu hastanede çiğnerim ne alakaysa bak demek ki fayda edecekmişte öyle demişim. Allah razı olsun valla bilgilerin benim için çok faydalı oluyor çok işe yarıyor.

Süpersin dut kurusu da almıştım şekerim çıktığı için bir türlü yemek nasip olmadı artık doğumdan sonra hem gaz hem süt için bol bol içerim aslında evet hastanede külotlu olanlardan takar gibime geliyor. Ben normal hasta pedi olanlardan aldım.. külot şeklinde değil. Dikişi acıtır diye. Ne olur ne olmaz külotlu olanlardan da mı alsam mı acaba

Günaydın kızlar :) Bir şey soracağım bez alanlar 2 numara (4-8 kg) için olanlardan kaç paket aldınız. Bebek kaç aylıkken maks 8 kilo olur acaba bilemedim

Hiç korkma evet erken ama güzel yine haftan. Uzan dinlen iyi düşün inşallah sağlıkla zamaninda gelir bebişin

Reactions: Eva
Gü-nay-dınnnn kızlaaar şuan İstanbulda bir kar yağıyor bir kar ay lapa lapa. Bebişim karda gelecek resmen teyzeleri bende kış çocuğuyum, bebeğim de öyle olacak Güzel bir gün olsun hepimiz için, kar gibi saf tertemiz geçsin günlerimiz. Kötü insanlar uzak uzak olsun tüm iyilikler biz hamişler ve lohusalarla olsun

Hadi gözün aydın olsun canım benim. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Allah analı babalı büyütsün tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederiz

Ay tv de gördüm bacım çok güzelllllll gerçekten ay ya insana psikolojik olarak dahi izlerken iyi geliyor ben hataylıyım sıcak memleket bizim hep. Kara ayrı bir sevdam var o yüzden özlemden

Şimdi nasılsın kuzum senin eli kulağında bence

Göbek ve dikiş yeri acıyor külotlu olanların da beli daha sıkı oluyor. Giyilebileceğini sanmıyorum. Benim akıntım da çok olmadı ondan ilk tuvalet sonrası normal ped taktım ve yetti

Kızlar özelde ki doktora güvenmeyerek bu gün devlet hastanesine gittim bebeğin normal olduğunu bu haftalarda doğum olmayacağını ve zaten yavaştan sancım olduğunu doğumu beklemem gerektiğini söyledi . Diğer doktoru kötüleyemem herkesin işi ayrı ama bu haftada doğum başlatılmaz acilen değiştir diyerek başka doktor önerdi . Kilo da haftaya göre çok normalmiş onu öğrendim . . Kendimin sabahtan beri kasılmam var yalancı sancı sanki her an suyum gelecek gibi hepimizin hayırlı doğumları olsun doktorunuz hoşunuza gitmiyorsa farklı görüş alın korkmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…