- 25 Şubat 2017
- 5.348
- 24.548
- 548
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.901
Evet çok şükür bu haftalarda gelebildim. Benimde erken doğum hikayem var yine bu haftalarda. Yine de ne kadar kalırsa bir saat bile çok iyi. Sağlıklı olsunlarda Rabbım en güzel vakit hangisiyse o zaman olsunCanım 32yi bulmuşun maşallah benmde erken doğum hikayem var ama haftan güzel maşallah biraz daha beklesinler bebişlerin gönlüne göre sağlıcakla kucağına al afiyetle amin
İlk gebeliğimde gaz sorunum olmadı kuzum. Ama bunda cidden çok zor oldu. Zaten epiduralin ilacı takılı, ağrım olunca düğmesine basıyorum ilaç yolluyorum. Ama sorun gaz olunca o da bir yere kadar fayda ediyor. Yanına sakız al. Gaz çıkarmaya etkiliymiş. Omzum ağrıyordu, meğer gaz çıkmadığı içinmiş. Uyuşukluğum geçince bol bol yürümeye çalıştım, merdiven inip çıktım. Çorabı hırkayı geç de olsa giydim. Hâlâ gaz var ama en azından ilk gaz çıkarmayı başardım. Canped de depend gibidir sanırım. Külot şeklindedir diye düşünüyorum. Öyleyse rahat olur.Sanırım şu sezeryanın en zor kısmı gaz olayı mı canımher duyduğum kişi bu sorunu yaşıyor. Geçtimi peki gaz durumun. Neler yaptın? Ağrın sızın şuan iyi durumda mısın? Ben depend almadım ama canpedin büyük lohusa pedlerinden aldım bir paket..o da kolaylık sağlar mı acaba? Bu arada evlatlarınla hayırlı sağlıklı güzel ömürleriniz olsun tekrardan gözünüz aydın olsun
Canım benim çok sağol sorduğun için aynı gidiyoruz günde 3 kere ölçüyorum 13/9 12/9 onun altına düşmüyor normalim daha düşük ama takipteyiz bugün doktor kontrolüm de var nts ye gircem bakalım bu sefer net bir tarih alabilecek miyim heyecanlıyımCanım tansiyonun nasıl bugün? Bence stres etme tam sınır civarlarında geziyorsun ama dayanacak kuzucuk. Kendini mutlu hissettirecek şeyler yap tansiyonunu moralde etkilerdediğim gibi ölç Allah'ın izniyle sağlıkla zamanını bekleyecek.
Bu arada yastığı koydum bir poşete bavulun oraya hazırladım. Mutlaka götüreceğim
Sağlıcakla gelsin kuzular zamanında inşallahKızlar randevum vardı hersey yolundaydi, bir kaç gündür kasilmalarim var dedim doktora. Daha öncede erken dogumlarim olduğu için tedbir amaçlı yatisim yapıldı.Acilmama baktılar biraz acilmam varmış sonrasında biraz kanamam oldu. 31+5 ikiz gebeyim benim için dua eder misiniz hamile duasi kabul olurmuş. Normalde nisan annesiyim.erken olacağını bildiğim için burayı takip ettim ama sanki şubat annesi olacağım. Daha çok erken en azından 2 hafta daha geçseydi.
Canım benim teşekkür ediyoruz tavsiyelerin için minik prensesin nasıl tepki verdi heyecanlı mı küçük ablaKızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızım iyi, sürekli emmek ve kucakta olmak istiyor. Doğumdan beri hiç uyuyamadım bu yüzden. Uyuşukluğun etkisi geçince çok ağrım oldu ama sebebi gazmış. Doğumdan çıkar çıkmaz çorabınızı, hırkanızı giyin. Ben yanıyorum zaten dedim giymedim, şimdi çekiyorum ne yazık ki. Dependi 1 paket götürün. Beden büyük olunca sezaryen kesisini rahatsız etmiyor. Ben şu saate kadar 4-5 adet kullandım. Çok rahat ettim.
@Acelya A yok canım özel olduğunu düşünsem sizinle paylaşmam zaten.38 yaşındayım. 2.çocuğum ve yeter sayıma ulaştım. İki gebelik arasında hasta olan bir bebek kaybım da oldu. Bu gebelikte bile hep tedirgindim bu yüzden. Hamilelik beni çok yordu. 2 yeter dedik. Doktorum normalde daha geç yaşlarda bu operasyonu öneriyormuş ama başka çocuk istemiyorsan düşünebilirsin dedi. Hatta bu sabah da yapmayalım dedi. Çok ısrar ettim. İkna olunca eşimden onay aldı. Sezaryen sırasında 5 dk da onu da hallettiler.
Dut kurusu kaynatıp suyunu içmek gaz attırmada etkili baya. Bende işe yaradı. Bir de hasta bezi yanımda vardı ama ilk sezeryandan gelince hasta bakıcı hastanenin kendi bezlerinden bağladı bir de narkoz etkisi geçince sondayı çıkartmadan bağladılar bez sonra ben sadece normal ped kullandım. Hastanede kendilerinin bağladığı cırtlı olanlardandıSanırım şu sezeryanın en zor kısmı gaz olayı mı canımher duyduğum kişi bu sorunu yaşıyor. Geçtimi peki gaz durumun. Neler yaptın? Ağrın sızın şuan iyi durumda mısın? Ben depend almadım ama canpedin büyük lohusa pedlerinden aldım bir paket..o da kolaylık sağlar mı acaba? Bu arada evlatlarınla hayırlı sağlıklı güzel ömürleriniz olsun tekrardan gözünüz aydın olsun
Bu halinle bile yanıtlamışsın canım benim, kalbim gibi geçsin herşey inşallahİlk gebeliğimde gaz sorunum olmadı kuzum. Ama bunda cidden çok zor oldu. Zaten epiduralin ilacı takılı, ağrım olunca düğmesine basıyorum ilaç yolluyorum. Ama sorun gaz olunca o da bir yere kadar fayda ediyor. Yanına sakız al. Gaz çıkarmaya etkiliymiş. Omzum ağrıyordu, meğer gaz çıkmadığı içinmiş. Uyuşukluğum geçince bol bol yürümeye çalıştım, merdiven inip çıktım. Çorabı hırkayı geç de olsa giydim. Hâlâ gaz var ama en azından ilk gaz çıkarmayı başardım. Canped de depend gibidir sanırım. Külot şeklindedir diye düşünüyorum. Öyleyse rahat olur.
Tekrar teşekkür ederim
Süpersin dut kurusu da almıştım şekerim çıktığı için bir türlü yemek nasip olmadı artık doğumdan sonra hem gaz hem süt için bol bol içerimDut kurusu kaynatıp suyunu içmek gaz attırmada etkili baya. Bende işe yaradı. Bir de hasta bezi yanımda vardı ama ilk sezeryandan gelince hasta bakıcı hastanenin kendi bezlerinden bağladı bir de narkoz etkisi geçince sondayı çıkartmadan bağladılar bez sonra ben sadece normal ped kullandım. Hastanede kendilerinin bağladığı cırtlı olanlardandı
Hiç korkma evet erken ama güzel yine haftan. Uzan dinlen iyi düşünKızlar randevum vardı hersey yolundaydi, bir kaç gündür kasilmalarim var dedim doktora. Daha öncede erken dogumlarim olduğu için tedbir amaçlı yatisim yapıldı.Acilmama baktılar biraz acilmam varmış sonrasında biraz kanamam oldu. 31+5 ikiz gebeyim benim için dua eder misiniz hamile duasi kabul olurmuş. Normalde nisan annesiyim.erken olacağını bildiğim için burayı takip ettim ama sanki şubat annesi olacağım. Daha çok erken en azından 2 hafta daha geçseydi.
Hadi gözün aydın olsun canım benim. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızım iyi, sürekli emmek ve kucakta olmak istiyor. Doğumdan beri hiç uyuyamadım bu yüzden. Uyuşukluğun etkisi geçince çok ağrım oldu ama sebebi gazmış. Doğumdan çıkar çıkmaz çorabınızı, hırkanızı giyin. Ben yanıyorum zaten dedim giymedim, şimdi çekiyorum ne yazık ki. Dependi 1 paket götürün. Beden büyük olunca sezaryen kesisini rahatsız etmiyor. Ben şu saate kadar 4-5 adet kullandım. Çok rahat ettim.
@Acelya A yok canım özel olduğunu düşünsem sizinle paylaşmam zaten.38 yaşındayım. 2.çocuğum ve yeter sayıma ulaştım. İki gebelik arasında hasta olan bir bebek kaybım da oldu. Bu gebelikte bile hep tedirgindim bu yüzden. Hamilelik beni çok yordu. 2 yeter dedik. Doktorum normalde daha geç yaşlarda bu operasyonu öneriyormuş ama başka çocuk istemiyorsan düşünebilirsin dedi. Hatta bu sabah da yapmayalım dedi. Çok ısrar ettim. İkna olunca eşimden onay aldı. Sezaryen sırasında 5 dk da onu da hallettiler.
Ay tv de gördüm bacım çok güzelllllll gerçekten ay ya insana psikolojik olarak dahi izlerken iyi geliyorGü-nay-dınnnn kızlaaarşuan İstanbulda bir kar yağıyor bir kar ay lapa lapa. Bebişim karda gelecek resmen teyzeleri bende kış çocuğuyum, bebeğim de öyle olacak Güzel bir gün olsun hepimiz için, kar gibi saf tertemiz geçsin günlerimiz. Kötü insanlar uzak uzak olsun tüm iyilikler biz hamişler ve lohusalarla olsun
Şimdi nasılsın kuzum senin eli kulağında benceBel ağrısı kasiklara basınç dışında yok sndnjdnddj kaynar suyla duşa girdim resmen(normalde de kaynara yakın giriyorum doğurmak için girmedim sjxbjsndj) ayakta cok durdum bugün ondan sanırım. Gece acısı çıkacakşuan zor adım atıyorum ejejejejhehe
Göbek ve dikiş yeri acıyor külotlu olanların da beli daha sıkı oluyor. Giyilebileceğini sanmıyorum. Benim akıntım da çok olmadı ondan ilk tuvalet sonrası normal ped taktım ve yettiSüpersin dut kurusu da almıştım şekerim çıktığı için bir türlü yemek nasip olmadı artık doğumdan sonra hem gaz hem süt için bol bol içerimaslında evet hastanede külotlu olanlardan takar gibime geliyor. Ben normal hasta pedi olanlardan aldım.. külot şeklinde değil. Dikişi acıtır diye. Ne olur ne olmaz külotlu olanlardan da mı alsam mı acaba
Ya buraya yazıyorum tam tersi oluyor hep kabzjwhsjsjdisnjdjd gece klasik ağrılarım oldu her şey normal snxndnxnsn eli kulağında ise insin artıkŞimdi nasılsın kuzum senin eli kulağında bence
Yazmadi galiba evetimagination forever kankam yazmadı dimi dün akşamdan beri daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?