Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Yok mu doğuran, doğurmak üzere olan, doğuracağını düşünen sgfsddfgggh
Ben ben bugün kontrol vardı sancı hep 40lardaydı ara sıra 70 80 kere çıktı ama düzenli değildi sanırım o kadar takip edemedim cuma tekrar gel dedi şimdi de sancılar giriyor ara ara inşallah zabağa doğurcam totem yapıyorum 39+1 olduk gari gelsin ya

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden jsbxjsndjd hastahaneye gideceksen gitmeden yaz haberimiz olsun

Sagol cnm varliginiz yeter

Arkadaşlar bu gün doktor muayenem vardı nst de minik sancılar çıktı dedi doktor bebeğim haftasına göre fazla kiloluymuş önümüzde ki hafta doğumunu başlatıcam yoksa risk alamam ben böyle kilolu bebeği doğurtmak istemiyorum dedi haftanı beklersen 5 kiloyu bulur diyor napıcamı bilemedim yesem bebek kilo alıyor yemesem kendim bitkin düşüyorum

Şeker mi vardı. Kaç kilo ki bebek

Çatı muayenesi yapmak istedi bende istemedim çünkü beni direk tetikleyip doğumu başlatmıştı bir önceki gebeliğimde .
Şeker mi vardı. Kaç kilo ki bebek
Şu an 3 buçuk şeker de yoktu. Haftaya gel çatına bakıcam dedi çatı muayenesi de benim bir önceki gebeliğimde doğum başlatmıştı . Aşırı tedirginim napıcamı bilmiyorum

Ay canım çok acıyor ya anlık vuruyor iki kasık arası ve vajinaya da iğne atıyor resmen. Sancı değil yaşayan yok mu doğuruyor muyum yoksa sjndjdjdj

Ay direk buraya yazıcam zaten evin içinde ben ne zaman suyum geldi gidiyorum yazcam diye geziyorum kaç gündür zaten gerçi o an gelince kesin panikten unuturum
Snbxjsbsjnd yoldayken yazarsin arabada merak etme
Bunu bende yaşamıştım doktor kanala yerleşiyor o yüzden normal demişti
İnşallah normaldir bu gün doğurmayayım

Kiz çok fenayım ard arda olmaya başladı doğuracak mıyım acaba gerçek sancı falan mi bu öncekiler sahte miydi o zaman öf kivrandiriyor resmen, karnım gerilmiyo ama ona okeyim sadece peşpeşe çok fena oldu

Kiz çok fenayım ard arda olmaya başladı doğuracak mıyım acaba gerçek sancı falan mi bu öncekiler sahte miydi o zaman öf kivrandiriyor resmen, karnım gerilmiyo ama ona okeyim sadece peşpeşe çok fena oldu

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-19-02-44-53-452_com.whatsapp.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 55
Vajinal düşünüyorsanız tabii daha da irileşmeden doğum olması isabet olur gibi bilemediiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…