Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Merak etme derler
Görseler derler de kimsenin beni gördüğü yok bu aralar bi annemler bi kayınvalidemler daha hamile değilken bizle aynı evlenen birinin annesi vardı kayınvalidemde otururken benim kız hamile kaldı düşük bile yaptı sende yok mu daha bi şey demişti çok üzülmüştüm sinir olmuştum

Kizlar benim de 14 mart sezeryan olarak planlaniyor asiri heyecanliyim sezeryan olanlar zor bir surec mi?
Hayırlı olsun tarihiniz kaç haftalık şuan
Evet insan bu soruların zorluğunu evlenince anlıyormuş evlendiğimiz hafta eşim eğitime gitmişti her arayan gelinin hamile değilmi diyordu kv sonra 2 aylık evliyken kısır edip üfürükçü kadına götürmeye kalktı eşim tarafı durduk yerde pskolojimi bozdular

Kizlar benim de 14 mart sezeryan olarak planlaniyor asiri heyecanliyim sezeryan olanlar zor bir surec mi?
Benim ilk doğumum sezaryen, yarın da ikinci inşallah Pozitif bir hikayem olduğu için paylaşmak isterim.
Öncelikle korkulacak, stres yapacak hiçbir şey yok bunu bilin. Epidural oldum. Yattım hiçbir acı hissetmeden bebeğimi yanıma verdiler. Acı yok ama bebeği karnından aldıklarını hissediyorsun çok güzel tarifsiz bir duygu. Dikişlerim yapıldı, odama çıkardılar. Sonda takılı o esnada. Kaç saat sonra hatırlamıyorum ama sondayı çıkarıp ayağa kaldırdılar. İlk seferde kalktım yürüdüm. Sezaryen ağrısı ya da epiduralin baş ağrısı vs hiçbir ağrım olmadı. O gece eşimi hastane odasında uyuttum, bebeğimize kendim baktım. Evde yatağım yüksek diye birkaç gün koltukta yattım. Yan ve yüzüstü yatılmıyor birkaç gün. Dikiş izi bile belli olmuyor, cildin en üstünü yapıştırma yapıyorlar. Tırnağınızla derinize bir çizik atın, o beyazlık kadar belirsiz bir izim var. Kesi izi bile o kadar dar bir alan ki.

Bana da göbeğine bakalım diyen mi istersin daha yok mı diye soran mı doktora gidin diyen mi istersen tanıdık bi amca da olmuyorsa evlatlık çocuk bulayım size bile demişti ya insanlar moral bozmayı çok iyi biliyorlar

O amca nerde ya belki ben üçüncüyü evlatlık alabilirim vücudum hamileliği kaldırmıyor valla perişanlıkla geçiyoreşime ciddi söylüyorum inanmıyor

Sagol canim ama once bir kardiyologa gorunmem gerek doktorum oyle dedi 35+4 um

Canim cok sevindim adina insallah benim de olur yaaa demek yarin doguminsallah saglikla kucagina alirsin bebisi haberlerini bekliyoruz

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah . Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt yavrunu darısı bizlere

Ay cahil insanlar ya.... Bize de iki senedir giden gelem soruyordu terslemek istiyo insan arada eşim ailesi var diye soğuk davranıp konuyu kapatiyordum hep. Boş boğazlik belki gerçekten olmuyor ne bu pislik şeyler sorsan hepsi müslüman...
Kızlar ben doğum yaptım dün sabah 06:38de dünyaya geldi kızım
Hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun kurtuldun sende
Nasıl geçti ikinci doğum kendimi başladı
İlk bebeğini nasıl yaptınız evde mi kaldı
Çok zordu maalesef ilk doğumum daha kolaymış onu anladım. Gece 12den sonra sancım oldu 2bucuga kadar bekledim sancılar hala 5dk da bir devam edince gittim hastaneye. 6cm açıklık olmuş yatış verildi. Açıklık artmaya devam ediyordu ama bebeğin başı daha gerideydi. Sonra kalp atışlarında sıkıntı oluştu doktor geldi hemen kendi izledi bi süre 8cm olduğum için suyumu patlattı. Hızlansın diye. Ama yok 9 cm oldu hala kafa geride. Bir sürü egzersiz vs ıkınmalar derken başı indi biraz daha. Meğerse kordonu kısaymış ondan böyle uzun sancılı sürmüş. Çatala geçtim iki ıkınmada doğdu şükür. Kesi yırtık dikiş yok elhamdulillah diğer bebeğimde gece gittiğimiz için evde babanneyle kaldı gündüz de babası babaannesi oyaladı bu sabahta çıktık

dikiş olmaması harika olmuş, ikinci kolay olur diyorlarda işte böyle sıkıntılarla karşılaşmaktan korkuyorum bende

Hiç sorma sanki çocuğa onlar bakacak da olsa ne olmasa kime ne her şeyin bi vakti zamanı var Rabbim çok şükür nasip etti de kurtulduk bu sefer de ikinciyi sormaya başlarlar bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…