• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
O gece zaten heyecandan uyunmuyor ilk gebeliğimin son gecesinde ben de öyle olmuştum. Duygular çok değişikti sabahı sabah etmiştim 😅 gece ben de ayaktayım ama buraya girmiyorum genelde. Bazen girip yazdığım da oluyor ama benim de oğlum var onunla da ilgileniyorum🙈 tuvalet turları el ayak omuz tutulmaları derken saatler saatleri kovalıyor gerçekten. Ay yarın sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğini inşallah🤲❤️ çok heyecanlı gerçekten . Bakalım bizlere de nasip olsun😍
Benim de öyle olmuştu. 🥰 Bünyemiz o uykusuzluğa rağmen iyi dayanıyor 🧿 Amin, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım. 🤲🏻

Benim de öyle olmuştu. 🥰 Bünyemiz o uykusuzluğa rağmen iyi dayanıyor 🧿 Amin, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım. 🤲🏻
Ben şuna inanıyorum Rabbim bebişlerimiz gelmeden bizi alıştırıyor. Her türlü yorgunluğa,uykusuzluğa,zorluğa aynı zamanda tüm güzel duygulara kısacası “anneliğe” ❤️

Bugün 35+0 olduk. Hala inanamıyorum. Daha dün salak sağlık ocağında yanlış çıkan beta hcg kan değerim için tüm iki gün boyunca katıla katıla ağladığımı, yan ilçedeki hastanede kan verme olayını tekrarlayınca aslında doğru sonuç aldığımı ve bu sefer mutluluktan ağladığımı hatırlıyorum. Korka korka kalp atışı dinlemeye gittiğimizi, kese görme heyecanını, ikili tarama, fetal dna testi konuşmalarımızı, cinsiyet meraklarımızı hatırlıyorum. Şimdi sıra sıra doğurmaya başladık. Doğumlarımızı konuşuyoruz. Yarın bir gün de “süt gelmesi artması için neler yapıyorsunuz kızlar? Benim bebiş şöyle sizin bebişe durumlar ne muhabbetlerine gireceğiz inşallah. Güzel bir grup arkadaşlığıydı bence❤️ aşırı duygusalım a dostlarım 🥲

warcrew warcrew kııııız senın işini 3 cocugu olan arkadasıma sordum dogumu kolaylastırıyomus😀atış serbest yani🫠🥰ama hijyene ektra dıkkat et sen yınede.☺️
Nsnxhdbxjdbdjbd sen adamsın 😂😂😂😂 ben de şey görmüştüm bir doktor bahsetmiş sadece açıklık 6 bile olduysa eşler istiyosa olabilir falan diye de insan korkar o kadardan da canım nsbxjsbdjdndjd zaten bir kere yapsam tetiklenecek gibi bi hissiyatim var çünkü uzanmayip evde bir şeyler yapınca bile hafiften sancıları algılamaya başlıyorum. 😂
Bu mesajdan sonra yazmadığına göre kocasının peşine düştü heralde 🤣🤣🤣🙈
Ya uyuyodum ndndndbjd ben peşine düşsem kocam yanaşmaz şuan bir şey olur diye korkuyor 😂😂😂😂 gece kalkinca telefonu almıyorum elime yoksa uykum kaçıyor nsndjsbdjsjdjdjd
Bu sanırım kişiden kişiye değişiyor 100 çıkan oluyor hiç hşssetmiyor ben doğuruyordum nstd 70 çıkıyordu çığlık çığlığayken buda ilginç 😆
Ay umarım en acilisi da olsa çok hissetmeyiz acısını vs kolay geçer hepimiz için 🥰🥰
Herkese merhaba 🌸
Gece uyuyamayan ama olmayan uykusu iyice kaçmasın diye telefonu da eline almayan bir hamişim ben de 🙈 Dün kızım akşam 6 da uyuyup gece 12 de uyandı. 02.30 akadar annem idare etmiş sonra beni istemiş. 3 de geri uyuttum ve sabah 8 de kalktı yine 🙈 Rahat rahat uyuyacağımız son günlerde karnımızdaki dursa diğerleri durmuyor 😅
Yarın sabah 6 da hastanede olacağım, kan vs verilecek sonuçlar 8 e kadar çıkarmış. 8 de bebeğime kavuşacağım inşallah. Bu gece de stres yapar uyuyamam artık.
Sen bensin skxnxjdxnd güno ✨ ay yarın mı kavuşuyorsunuz 🥹🥹🥹🥹 son gecen dinlenmeye bak 😅 ay çok güzel ya Sabah uyuyo olduğum için simdiden dua ediyorum sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Amin canım hayırlısıyla inşallah. Bana da senın hayatın önemli dedı doktorum. 33+2 yiz. Kılosu 2200 gr
Doğru demiş ve bebiş de güzel gelişmiş inşallah kuveze de ihtiyacıniz kalmadan sağlıkla kucağına alirsin bebişini canim ❤️
Bugün 35+0 olduk. Hala inanamıyorum. Daha dün salak sağlık ocağında yanlış çıkan beta hcg kan değerim için tüm iki gün boyunca katıla katıla ağladığımı, yan ilçedeki hastanede kan verme olayını tekrarlayınca aslında doğru sonuç aldığımı ve bu sefer mutluluktan ağladığımı hatırlıyorum. Korka korka kalp atışı dinlemeye gittiğimizi, kese görme heyecanını, ikili tarama, fetal dna testi konuşmalarımızı, cinsiyet meraklarımızı hatırlıyorum. Şimdi sıra sıra doğurmaya başladık. Doğumlarımızı konuşuyoruz. Yarın bir gün de “süt gelmesi artması için neler yapıyorsunuz kızlar? Benim bebiş şöyle sizin bebişe durumlar ne muhabbetlerine gireceğiz inşallah. Güzel bir grup arkadaşlığıydı bence❤️ aşırı duygusalım a dostlarım 🥲
Evet ben de buraya bakmayinca bir şey eksilmiş gibi hissediyorum 😅 aranıza geç katıldım ama iyi ki gelmişim, iyi kötü her şeyi birlikte yaşadık resmen 🥰 şimdi son haftalarimiz herkes duygusal ağlatma bizi nxnxnxnxn

Kızlar cıktım kontrolden 28.02.2025 saat 8.30 a verdıler yatısımı ama dr durmayabılır o gune kadar baskıyı cok artırmıs kanal uzunluguda baya bir kısa dedi.Bakalım hayırlısı artık,gozumdekı arada olan yıldızları bulanık gormeyı soyledım,28 ıne kadar tutmak ıstıyorum bebegı ama aksı bır durum olursa hemen gelırsınız hastaneye dedı.anestesıztle falan hıc gorusmedık bakalım haftaya salı gıdıncr gorusecez herhalde bısey demedı dr.bıde tartıldım bugun 1.5 ay sonra, hamılelık basından beri 14 kılo almısım.bakalık cumayı gorebılecekmıyız😊

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah 🤲. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem. 🥰
Yaaaa çok sevindim canım❤️ hadi hayırlı olsun gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲❤️ Ağrıların da en kısa zamanda geçer inşallah 🤲

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah 🤲. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem. 🥰
Ayy canım masallaaaah cok sevındıım🥰🥰🌸🌸💙💙gozunuz aydın saglıkla büyütün inşallah🙏🙏spinal anestezımı oldun?banada haftaya cumaya verdıler yatısı bakalım o zamana kadar durursa mınık kuş.

Kızlar cıktım kontrolden 28.02.2025 saat 8.30 a verdıler yatısımı ama dr durmayabılır o gune kadar baskıyı cok artırmıs kanal uzunluguda baya bir kısa dedi.Bakalım hayırlısı artık,gozumdekı arada olan yıldızları bulanık gormeyı soyledım,28 ıne kadar tutmak ıstıyorum bebegı ama aksı bır durum olursa hemen gelırsınız hastaneye dedı.anestesıztle falan hıc gorusmedık bakalım haftaya salı gıdıncr gorusecez herhalde bısey demedı dr.bıde tartıldım bugun 1.5 ay sonra, hamılelık basından beri 14 kılo almısım.bakalık cumayı gorebılecekmıyız😊
Ya senin de tarihin netleşti🥹 vay be kankam❤️ sona geldik geliyoruz heyecanlar heyecanlar🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Şubatın son günü sen olacaksın . Bence bekler o güne kadar son 10 gün ⏳

Nsnxhdbxjdbdjbd sen adamsın 😂😂😂😂 ben de şey görmüştüm bir doktor bahsetmiş sadece açıklık 6 bile olduysa eşler istiyosa olabilir falan diye de insan korkar o kadardan da canım nsbxjsbdjdndjd zaten bir kere yapsam tetiklenecek gibi bi hissiyatim var çünkü uzanmayip evde bir şeyler yapınca bile hafiften sancıları algılamaya başlıyorum. 😂

Ya uyuyodum ndndndbjd ben peşine düşsem kocam yanaşmaz şuan bir şey olur diye korkuyor 😂😂😂😂 gece kalkinca telefonu almıyorum elime yoksa uykum kaçıyor nsndjsbdjsjdjdjd

Ay umarım en acilisi da olsa çok hissetmeyiz acısını vs kolay geçer hepimiz için 🥰🥰

Sen bensin skxnxjdxnd güno ✨ ay yarın mı kavuşuyorsunuz 🥹🥹🥹🥹 son gecen dinlenmeye bak 😅 ay çok güzel ya Sabah uyuyo olduğum için simdiden dua ediyorum sağlıkla al kucağına inşallah ❤️

Doğru demiş ve bebiş de güzel gelişmiş inşallah kuveze de ihtiyacıniz kalmadan sağlıkla kucağına alirsin bebişini canim ❤️

Evet ben de buraya bakmayinca bir şey eksilmiş gibi hissediyorum 😅 aranıza geç katıldım ama iyi ki gelmişim, iyi kötü her şeyi birlikte yaşadık resmen 🥰 şimdi son haftalarimiz herkes duygusal ağlatma bizi nxnxnxnxn
Gerçekten iyi ki bir araya gelmişiz denk gelmişiz. Her anı beraber yaşadık beraber paylaştık ve birbirimize her anımızda destek olduk❤️

Ya senin de tarihin netleşti🥹 vay be kankam❤️ sona geldik geliyoruz heyecanlar heyecanlar🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Şubatın son günü sen olacaksın . Bence bekler o güne kadar son 10 gün ⏳
Yaa bebısmm benımde ıcımı bır heyecan kapladı🫣🥰bıraz bılınmezlık bıraz korku bıraz heyecan.bol dınlenmelı gecıreyım barı bu haftayıda beklesın azıcık daha🥹bazen dıyorum gelsın artık cok fenalardayım diyorum sonrada kıyamıyorum azcık daha dursun akcıgerlerı ıyı gelıssın dıyorum🥹the analık sanırım bu😀🥰

Göğüs ucu kremine ne zaman başladınız
Ben 31 gibi yavaştan 2 günde bir sürmeye başlamıştım. Şuanda da aklıma geldikçe sürüyorum 🥰 Zaten o yarayı iyilestirmiyor o yüzden yumuşatsin nemli tutsun diye başladım. Yarısı bitti nerdeyse cildim çok kuruyor göğüs ucu da aynı şekilde biterse yeniden alır mıyım bilmiyorum 😅 başka bir şeyle nemlendirebilirim aslında doğal zeytinyağı falan ama kokar mi bilmiyorum 😂
Hadi gözün aydın uzan dinlen yoksa aşşa inmek için tepiniyorlar 😂😂😂 sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza 🥰🥰

mslsnm mslsnm Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🌸 🧿

Allah razı olsun canım benim. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza. Bol bol sütümüz olsun, bebişlerimizin gazı olmasın. Uykuyu çok sevsinler. Sadece annelerine değil babalarına da düşkün olsunlar 🙏🙏🙏🙏
Daha nasıl dua edilir bilemedim 😅

Allah razı olsun canım benim. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza. Bol bol sütümüz olsun, bebişlerimizin gazı olmasın. Uykuyu çok sevsinler. Sadece annelerine değil babalarına da düşkün olsunlar 🙏🙏🙏🙏
Daha nasıl dua edilir bilemedim 😅
En çok babalarına düşkün olsunlar ve babaları da öyle olsun ki win win 😂😂😂😂

Çok sevindim iyi olmanıza 🌸
Memnun oldum Uraz'ın annesi Sinem 🧿💜

Uraz’ın annesi Sinem 😍🥹 duygulandım şuan. Karnındaki bebeği dışarıda görmek, onu koklamak nasıl bir hisssss? Anlatsanaaaa 🫠

Back