• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
😀😀 benim gobek daha dusmedi. Ama evet bu gobegin dogum yaklasinca düsmesi dogrumu merak ediom 😀😀😀 senin dusmedi daha sanirim😀😀
Yok kiz nerdeeee düne kadar agzımdaydi, şükür bugün inmiş biraz yanmam yok en azından 🤭🤭 eşime göre karnım inmiş biraz ama bence inmemiş 😅 çözemedim yani bariz bi düşme yok açıkçası. 3 saattir falan vajinama doğru bir baskısı var anlatamam bu seferde aşşağıya basıyor kendini tuvaletim yok ama varmış gibi kötü bir hissi var sürekli:((( ortası yok benim bu kızın 😂

Ay evet benim sağ ayak öyleydi suan biraz daha iyi ama topallatiyordu resmen yukardan dizime vuruyordu gerçi benim herkeste biraz farkli oluyo herhalde. Ben anladım yazdıklarını doğumun tarihini planlamasan bile zaten kendisi de yakında savaş açar ben gelecem diye jdndjdndjdnjd doğum haftalarına girdik artık nerdeyse ondan 🥰
Evet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrum 🤗🥹❤️❤️ ama bir hafta daha fazladan bekleyemezdi diye hissettiriyor vücudum zaten. Artık sinyal veriyor 😂

Kontrolün ne zamansa bir de bunu dene. Ben faydasını gördüm inşallah sen de görürsün 🌸 dediğim gibi değişiklik olmazsa da hiç üzülme. İlk mesajımda da demiştim. Sağlığı yerinde olsun yok çoook var zayıf doğup şimdi dalyan gibi olan😀
Bugünden başladım bile uygulamaya 😃 öyle tabii doğru söylüyorsun, sağlıkla doğsun yavrucaklar 🥰

Evet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrum 🤗🥹❤️❤️ ama bir hafta daha fazladan bekleyemezdi diye hissettiriyor vücudum zaten. Artık sinyal veriyor 😂
Uyudun mu 🤣🤣 sapık aşık gibi sormam hahdbx

Teyzelerı sevsın o mınık kuşu🥰anasının gogsunden hıc ayrılmayacak anlasıldı☺️
Uyudun mu 🤣🤣 sapık aşık gibi sormam hahdbx
Pekıı bu uykusuzlugumuz 😀o degılde bebelerede bulasmaz ınsallah😅benım gobegımın delıgı asırı agrıyor ya orda dikişimde var tam gobek delıgının ıcınde eskı bı amelıyattan kalan yırtılcak dıye korkuyorum🥲🥲

Ahah vallahi nolacak böyle aynı beğenmeler aynı tayfa 🤣 Doğurduktan sonra da emzirmeye kalkar bakarız biz alışkanlık oldu artık 😍🤣
Bugunde gobek delıgı agrısı uyutmadı sagolsun sankı yırtılacak oyle bır gergın🥲uyumuyoz sonra tansıyonumuz yukselıyo ama bende sıfır uyku suanda😀

Teyzelerı sevsın o mınık kuşu🥰anasının gogsunden hıc ayrılmayacak anlasıldı☺️

Pekıı bu uykusuzlugumuz 😀o degılde bebelerede bulasmaz ınsallah😅benım gobegımın delıgı asırı agrıyor ya orda dikişimde var tam gobek delıgının ıcınde eskı bı amelıyattan kalan yırtılcak dıye korkuyorum🥲🥲
Ah canım benim 🥹❤️❤️ bende öyle dedim biliyor musun yüreğimden ayrılmayacak. Orada huzur bulacak diye. Allah'ım ne güzel bir duygudur kim bilir 🥹💕💕
Benimde göbek deliğimin çevresi çok gergin ve acıyor bol bol krem sür mutlaka kuzum

Merhaba arkadaşlar 34 hafta dayım rahmim de birden bıçak batması oluyor ve kasıklarıma ağrı giriyor yürürken zorlanıyorum gün içinde ara ara oluyor doktor kontrolüme on gün var tedirgin oldum sizde bu durumu yaşayan var mı erken gideyim mi kontrole

Bence bizim bebekler alarm kuruyor 😂 maya91 maya91 ipeksi19 ipeksi19 imagination forever imagination forever var mısınız doğrunca da bu saatte girelim yazalım yine. Gerçi o esnada fırsat olursa..ama emerlerken mutlaka girelim yazisalim 😂🌸
Zaten alıstık nobet beklemeye😀ben yıne mıde ılacı ıctım valla leblebı gıbo rennıe cıgnıyorum artık.belgesel modunu actım yataktandön dön uyuyamadım en ıyısı kalktım😅

Eklentiler

• IMG_6718.jpeg
    IMG_6718.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 39
Zaten alıstık nobet beklemeye😀ben yıne mıde ılacı ıctım valla leblebı gıbo rennıe cıgnıyorum artık.belgesel modunu actım yataktandön dön uyuyamadım en ıyısı kalktım😅
Kız o ne bu daha çok uyku kaçırır yat yatağına zorlayınca ara ara uyunuyor. Mesela ben size yazıyorum wc , su içmek, üst değişmek bunları yapıp bir saat uyuyorum sonra yine uyanıyorum 😂 mesela biraz önce uyudum şimdi uyandım tekrar yazıyorum 😂 deli gibiyiz ya oy oy 🤣🤣

Back