- 26 Aralık 2015
- 12.095
- 19.779
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #27.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2540 gram, 48,5 cm canımm. Haftasıyla uyumlu dedii demek ki şeker de iyi gidiyoruuummPeki bebegin kilosu senin şeker durumun hersey normal dimi![]()
Yok kiz nerdeeee düne kadar agzımdaydi, şükür bugün inmiş biraz yanmam yok en azındanbenim gobek daha dusmedi. Ama evet bu gobegin dogum yaklasinca düsmesi dogrumu merak ediom
senin dusmedi daha sanirim
![]()
Yok canım düşmedi kafası yukarda olduğu için düşmez çünkü kanala girmediği için düşmüyor karnımCnm peki göbegin dustumu?
Evet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrumAy evet benim sağ ayak öyleydi suan biraz daha iyi ama topallatiyordu resmen yukardan dizime vuruyordu gerçi benim herkeste biraz farkli oluyo herhalde. Ben anladım yazdıklarını doğumun tarihini planlamasan bile zaten kendisi de yakında savaş açar ben gelecem diye jdndjdndjdnjd doğum haftalarına girdik artık nerdeyse ondan![]()
Bugünden başladım bile uygulamayaKontrolün ne zamansa bir de bunu dene. Ben faydasını gördüm inşallah sen de görürsündediğim gibi değişiklik olmazsa da hiç üzülme. İlk mesajımda da demiştim. Sağlığı yerinde olsun yok çoook var zayıf doğup şimdi dalyan gibi olan
![]()
Uyudun muEvet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrumama bir hafta daha fazladan bekleyemezdi diye hissettiriyor vücudum zaten. Artık sinyal veriyor
![]()
Ya maya bunun için alarm kurmuyorsun değil miUyudun musapık aşık gibi sormam hahdbx
Teyzelerı sevsın o mınık kuşuEvet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrumama bir hafta daha fazladan bekleyemezdi diye hissettiriyor vücudum zaten. Artık sinyal veriyor
![]()
Pekıı bu uykusuzlugumuzUyudun musapık aşık gibi sormam hahdbx
Pekı hepımızın aynı saatte uyanmasıYa maya bunun için alarm kurmuyorsun değil mi![]()
Ahah vallahi nolacak böyle aynı beğenmeler aynı tayfaPekı hepımızın aynı saatte uyanması![]()
Bugunde gobek delıgı agrısı uyutmadı sagolsun sankı yırtılacak oyle bır gergınAhah vallahi nolacak böyle aynı beğenmeler aynı tayfaDoğurduktan sonra da emzirmeye kalkar bakarız biz alışkanlık oldu artık
![]()
HahahahUyudun musapık aşık gibi sormam hahdbx
Ah canım benimTeyzelerı sevsın o mınık kuşuanasının gogsunden hıc ayrılmayacak anlasıldı
Pekıı bu uykusuzlugumuzo degılde bebelerede bulasmaz ınsallah
benım gobegımın delıgı asırı agrıyor ya orda dikişimde var tam gobek delıgının ıcınde eskı bı amelıyattan kalan yırtılcak dıye korkuyorum
![]()
Bence bizim bebekler alarm kuruyorPekı hepımızın aynı saatte uyanması![]()
Bu mesaji emzirirken yaziyorum, tek elle zor oluyor simdiden soyliyimBence bizim bebekler alarm kuruyor![]()
maya91
ipeksi19
imagination forever var mısınız doğrunca da bu saatte girelim yazalım yine. Gerçi o esnada fırsat olursa..ama emerlerken mutlaka girelim yazisalim
![]()
Zaten alıstık nobet beklemeyeBence bizim bebekler alarm kuruyor![]()
maya91
ipeksi19
imagination forever var mısınız doğrunca da bu saatte girelim yazalım yine. Gerçi o esnada fırsat olursa..ama emerlerken mutlaka girelim yazisalim
![]()
Kız o ne bu daha çok uyku kaçırır yat yatağına zorlayınca ara ara uyunuyor. Mesela ben size yazıyorum wc , su içmek, üst değişmek bunları yapıp bir saat uyuyorum sonra yine uyanıyorumZaten alıstık nobet beklemeyeben yıne mıde ılacı ıctım valla leblebı gıbo rennıe cıgnıyorum artık.belgesel modunu actım yataktandön dön uyuyamadım en ıyısı kalktım
![]()