Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ayy sımdı okudum.sabah benımde 13/9 du.bu göz meselesı olunca bakmıstım heyecandan yukseldıgını dusundum ama,5 dakıka sonra bıdaha olctum 12/8 dı.soyle mutlaka kuzum doktora.yarın 36 olacak zaten ben bı sıkıntı olacagını dusunmuyorum artık buyuduler.onemlı olan senın ve bebısın saglıgı

Ben bunu haftalar önce yaşayıp gördüm zaten sjbdjshdisjdjdjd geçmiş olsun
Şarjım bitmişti ve enerjim de yoktu valla ama ejderha gibiysim yastığı diklestirip kafam yamuk uzandim biraz sonra uyumuşum bu saate kadar yattim bir wc molası ile

Bu arada alintilayamamisim naptın canim doktoruna sordun mu tansiyon meselesini?

İki gündür benim de tansiyonum 13/8 canım. Doktora mesaj attım kaçtan sonra endişelenmeliyim diye 15/9 dedi. Normalde 9/6 10/7 çıkar, 12/7 bile benim için yüksek. Bunları daha önce konuşmuştuk seninle sanırım. Doktor bana biraz sakin kalmaya çalış dedi. Doğum zamanı yaklaştı diye sanırım stres yapıyorum farkında olmadan. O yüzden çıkıyor. Limonlu su ile düşürmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Senin niye çıkıyor acaba?

Yok çok şükür sadece pcosum olduğu için kilo almaya çok müsaitim ondan aşırı kilo aldım hamilelikte
bende pcosum ve aşırı kilo alıyorum doktor dikkat et diye uyarıyor her kontrolde dikkat etsemde yediğim herşey şişiriyor sanki beni önerebileceğiniz birşey var mı?

Kizlar dün bir arkadas suyum geldi demisti bidaha ses cikmadi sanirim dimi merak ettim insallah kolaylikla dogumunu yapmistir
Evet ben de merak ediyorum naptı acaba diye. Umarım her şey güzel geçmiştir, uygun anında haber eder D deryasssss arkadaşımız yazmıştı

bende pcosum ve aşırı kilo alıyorum doktor dikkat et diye uyarıyor her kontrolde dikkat etsemde yediğim herşey şişiriyor sanki beni önerebileceğiniz birşey var mı?
İnan ki ben de aynı durumdayım beni de hep uyardı her seferinde + kilo alarak gittim elimden bir şey gelmiyor yani. Bol su, protein ve yeşillik olarak beslenince çok şişirmez belki ama ben karbonhidratı kesemediğim için şişiyorum

Bende de pcos var ve kilolu hamile kaldım bıraksam çok kilo alıcam ben diyetisyenle devam ettim şeker de çıkınca ama artık bıktım diyettenkeşke yesem yesem kilo almasam

Kızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim

Sağlıkla gelsin yavrun inşallah kaç tam olarak haftası kilosu ablamda da tansiyon çıkmıştı erken almışlardı

Çok iyi yapmışsın. Stres gerçekten çok etkiliyor tansiyonu. Sağlıcakla kucağına al inşallah.

yok canım kestim karbonhidratı tuzu her akşam yemeği yanına salata ekledim sebze ağırlıklı beslendim ama yok yine kilo alıyorum

Sağlıkla gelsin yavrun inşallah kaç tam olarak haftası kilosu ablamda da tansiyon çıkmıştı erken almışlardı
Sağol inşallah yarın 37+5 olacak. Kilosu ve boyu iyi demişti, en son geçen hafta haftasıyla uyumluydu, her kontrolde ölçmüyor sık takipte olduğum için.

Canım ay çok heyecanlı. Hakkında hayırlı olsun sağsalim hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah. Duamız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…