- 14 Mayıs 2021
- 5.102
- 10.629
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.401
Ayy sımdı okudum.sabah benımde 13/9 du.bu göz meselesı olunca bakmıstım heyecandan yukseldıgını dusundum ama,5 dakıka sonra bıdaha olctum 12/8 dı.soyle mutlaka kuzum doktora.yarın 36 olacak zaten ben bı sıkıntı olacagını dusunmuyorum artık buyuduler.onemlı olan senın ve bebısın saglıgıGünaydın kızlar moralim bozuldu sabah sabah ya buraya yazdıktan sonra dalmışım yine bir ara rüyamda tansiyonumun 14 e çıktığını gördüm doğuma gidiyordum bu sabah ölçeyim dedim 13/9 ya doktorum geçen hafta sende 13 ü göreyim riske atmam hemen yarın alırım demişti bebek içinde ciğer geliştirici vururum demişti ama bebek daha 35+5 günlükNapsam bilemedim doktora söylesem gel alalım derse bu seferki ipek ten de küçük doğmuş olacak
Ben bunu haftalar önce yaşayıp gördüm zaten sjbdjshdisjdjdjd geçmiş olsunBu arada birşeyin maf olmasını mı istiyorsunuz hemen buraya yazın ertesi gün etkisini görürsünüz. Uyudum dedim ya yazdım falan hoooop bu akşam gitti yine uykular. Işık hızında kendine nazar degdirmek isteyenler buraya yazsın çok etkisini görecektir
Şarjım bitmişti ve enerjim de yoktu valla ama ejderha gibiysim yastığı diklestirip kafam yamuk uzandim biraz sonra uyumuşum bu saate kadar yattim bir wc molası ileBak işte nasılsa iradeli sağlam basacak ayaklarını şimdiden belli
Kız bende bende dün bir uyudum dedim bugün içimdeki ejderha yine uyandı
İçerde misinizimagination forever maya91 warcrew uyuyamayangiller yine yanıyor muyuz
İki gündür benim de tansiyonum 13/8 canım. Doktora mesaj attım kaçtan sonra endişelenmeliyim diye 15/9 dedi. Normalde 9/6 10/7 çıkar, 12/7 bile benim için yüksek. Bunları daha önce konuşmuştuk seninle sanırım. Doktor bana biraz sakin kalmaya çalış dedi. Doğum zamanı yaklaştı diye sanırım stres yapıyorum farkında olmadan. O yüzden çıkıyor. Limonlu su ile düşürmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Senin niye çıkıyor acaba?Günaydın kızlar moralim bozuldu sabah sabah ya buraya yazdıktan sonra dalmışım yine bir ara rüyamda tansiyonumun 14 e çıktığını gördüm doğuma gidiyordum bu sabah ölçeyim dedim 13/9 ya doktorum geçen hafta sende 13 ü göreyim riske atmam hemen yarın alırım demişti bebek içinde ciğer geliştirici vururum demişti ama bebek daha 35+5 günlükNapsam bilemedim doktora söylesem gel alalım derse bu seferki ipek ten de küçük doğmuş olacak
Benim midem gece uyuyunca geçiyor ben çişe ve terlemeye kalkıyorumBak işte nasılsa iradeli sağlam basacak ayaklarını şimdiden belli
Kız bende bende dün bir uyudum dedim bugün içimdeki ejderha yine uyandı
İçerde misinizimagination forever maya91 warcrew uyuyamayangiller yine yanıyor muyuz
Peki bebegin kilosu senin şeker durumun hersey normal dimiBen de bugün hastanedeydim. Nst çekildi sorun çıkmadı. 2 hafta sonra gel bakalım dedi
bende pcosum ve aşırı kilo alıyorum doktor dikkat et diye uyarıyor her kontrolde dikkat etsemde yediğim herşey şişiriyor sanki beni önerebileceğiniz birşey var mı?Yok çok şükür sadece pcosum olduğu için kilo almaya çok müsaitim ondan aşırı kilo aldım hamilelikte
Evet ben de merak ediyorum naptı acaba diye. Umarım her şey güzel geçmiştir, uygun anında haber ederKizlar dün bir arkadas suyum geldi demisti bidaha ses cikmadi sanirim dimi merak ettim insallah kolaylikla dogumunu yapmistir
İnan ki ben de aynı durumdayımbende pcosum ve aşırı kilo alıyorum doktor dikkat et diye uyarıyor her kontrolde dikkat etsemde yediğim herşey şişiriyor sanki beni önerebileceğiniz birşey var mı?
Bende de pcos var ve kilolu hamile kaldım bıraksam çok kilo alıcam ben diyetisyenle devam ettim şeker de çıkınca ama artık bıktım diyettenbende pcosum ve aşırı kilo alıyorum doktor dikkat et diye uyarıyor her kontrolde dikkat etsemde yediğim herşey şişiriyor sanki beni önerebileceğiniz birşey var mı?
Sağlıkla gelsin yavrun inşallahKızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
Çok iyi yapmışsın. Stres gerçekten çok etkiliyor tansiyonu. Sağlıcakla kucağına al inşallah.Kızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
Saol canım. Evet riske atmiyim artık dedim. Kendim de perişan oldum, günlerdir baş ağrısı geçmiyor tansiyon oynadığı için.Çok iyi yapmışsın. Stres gerçekten çok etkiliyor tansiyonu. Sağlıcakla kucağına al inşallah.
yok canım kestim karbonhidratı tuzu her akşam yemeği yanına salata ekledim sebze ağırlıklı beslendim ama yok yine kilo alıyorumİnan ki ben de aynı durumdayımbeni de hep uyardı her seferinde + kilo alarak gittim elimden bir şey gelmiyor yani. Bol su, protein ve yeşillik olarak beslenince çok şişirmez belki ama ben karbonhidratı kesemediğim için şişiyorum
Sağol inşallahSağlıkla gelsin yavrun inşallahkaç tam olarak haftası kilosu ablamda da tansiyon çıkmıştı erken almışlardı
Canım ay çok heyecanlı. Hakkında hayırlı olsunKızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?