Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek için almazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum onu da almazsa salcam zaten

Yaa napalım vakıt gecmıyor artık ben bıraz bunaldım acıkcası,asla isyan etmıyorum ama depresyona gırmemede az kaldı,pazartrsıden itibaren gelsın artık ne zaman istiyorsa öyle dua edıcem bugun.çok beklemeye takatim kalmadı

Evet aynıyım ben de. Asla isyan değil ama bence bu kadar gebelik serüveni yeterli sağlıkla gelsin kavuşalim

Kızlar biberon emzik vs nasıl yıkadınız? Önce biberon temizleyiciyle yıkayıp sonra mı kaynattını?
Canım bende önce biberon temizleyiciyle yıkadım sonra da kaynattım

Hareket konusuna çok takılma canım dün doktorum bana alanı daraldığı için harekette azalma olabilir dedi Geçmiş olsun migren de fena tansiyonun nasıl çıktı bugün migren varken

Yok canım ben Anadolu yakasındayım havada bile kar yoktu ama tatil oldu il genelinde İstanbul da bir yerden bir yere gitmek mesele vali bey de onu göze alamadı sanırım Haftaya da kar gözüküyor bakalım yağacak mı

Evet aynı sıkıntıları bende yaşadım o arada konuşmuştuk papatya ile Eva ortak kullandığımız regenesis Max diye bir vitamin vardı ona bağlamıştık onun etkisi geçince normale dönmüştü bizim canım

Ay valla ben ilkinde yanma hiç yaşamadım kapkara bir şey çıktı bunda alev alev yandım ne cıkcak çok merak ediyorum herkes saç diyor ama sanmıyorum ilkinde yaşamadım yani

Bence de saçtan değil benim 3. Aydan beri midem yanıyor 4 kutu rennie bitirdim şimdiye kadar resmen. Eğer saçtan olursa sırma saçlı doğacak demek ki kızım

Kızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek için almazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum onu da almazsa salcam zaten
Ben Philips avent ultra air emzik aldım bundan

Eklentiler

• 34AF9AC7-F74E-4BB8-8268-B8B87268C18F.jpeg
    221,5 KB · Görüntüleme: 23
12-8 di kuzum bol lımonlu soda,magnezyum ıctım,beloc zocta ıcıyorum zaten hergun 2 aydan berı.bugun merakta bıraktı benı bebısko hergunkı kuduruklugu yok,iyi bari dr un öyle dedıyse belkı bugun sıkısık bı pozısyona gecmıstır
Aa o da guzelmıs kar yagmadan kar tatiliiiyağar inşallah ya hava bı temızlendı kara hasret kaldık resmen,tabıı cıkıp oynayamadım ama olsun pencereden bakmakta yetti

Ay valla ben ilkinde yanma hiç yaşamadım kapkara bir şey çıktı bunda alev alev yandım ne cıkcak çok merak ediyorum herkes saç diyor ama sanmıyorum ilkinde yaşamadım yani
Bence de saçtan değil benim 3. Aydan beri midem yanıyor 4 kutu rennie bitirdim şimdiye kadar resmen. Eğer saçtan olursa sırma saçlı doğacak demek ki kızım
Ayy bu kadar yanmaya keltoş cikiyomus bebişlerimiz snsbbdndndn alnıma asıp gezerim artık bu saç hurafesini soyleyenlere
Kız bebek erken dogarmis oyle derler bakalim bu hurafe sende tutacakmi
Öyle diyorlar nsnjdnd ben bu ara dogururum saniyodum da bugün de sanki 40 ı gorecekmis gibi hissediyorum garip duygular icerisindeyim bebek yukarda tepiniyo diye olabilir

Canım sen ilaçlarını sonradan kullandın mi peki

Aynen öyle olmuştu kuzum

Benim koskoca profesör bile çok saçlı olacak dedi. Ama bencede saçtan değil. Benimki basbaya mideme baskı yapıyor yüreğime doğru kafası o yüzden yerim yok mideme. Ve ne yesem yanıyor

Canım sen ilaçlarını sonradan kullandın mi peki
Evet kullandım canım. Halada kullanıyorum ama hepsini aynı gün bir anda atmıyorum. Karaciğeri yormadan. Mesela o gün magnezyum ictiysem akşamı da magnezyum içiyorum. Multivitamin içtiğimde magnezyum içmiyorum. Bir de içeriğine bakıyorum d vitamini damlasını her gün damlatıyorum ama mesela kullandığım multivitamin içerisinde de d vitamini var oranına bakıp 10 damla dediyse ona göre eksik damlatıyorum 5damla gibi.diğer vitaminin içinde olduğu için. Hepsi çok gelmesin diye planlı içiyorum. Mesela Demir ilacını her gün içiyorum ama multivitamin içerisinde de demir var eğer multivitenin içtiysem ekstra artı bir şekilde Demir ilacını o gün içmiyorum. Böyle bir düzende gidiyorum. Bana b12de vermişti onu da haftada bir ya da iki kere içiyorum.

Benim koskoca profesör bile çok saçlı olacak dedi. Ama bencede saçtan değil. Benimki basbaya mideme baskı yapıyor yüreğime doğru kafası o yüzden yerim yok mideme. Ve ne yesem yanıyor
Aaaa profesör dediyse korktum şimdi gerçekten rapunzel gibi bir şey olabilir o zaman

Hayır bi de o saçlar keseden nasıl mideye ulaşıyor gshdhx

Ben de avent aldım canım ama bikaç markadan daha var evde getirmişler.
Vajinal doğumumu bekliyorsun

Ben de avent aldım canım ama bikaç markadan daha var evde getirmişler.

Vajinal doğumumu bekliyorsun
Yok canım sezeryan olucam ama doktor bu salı dedıkı kendı gelırse durdurmam artık gelısımı tamamlamıs ama kendı gelmezse subatın sonuna kadar beklerım almak ıcın dedı.

Kızlar Ankara merkez elimde prima premium çare 140 adet bez var almak isteyen olursa Ankara da elden makul fiyata vericem ilgilenen özelden yazsn

Eklentiler

• 20250213_221739.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…