- Emoji Skoru
- 1.774
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.701
Yaa napalım vakıt gecmıyor artık ben bıraz bunaldım acıkcası,asla isyan etmıyorum ama depresyona gırmemede az kaldı,pazartrsıden itibaren gelsın artık ne zaman istiyorsa öyle dua edıcem bugun.çok beklemeye takatim kalmadıBence de saçtan değil bu yanma. Bizimki saçlı gelir kesin babasi benden daha sık saçları, ben de saçlı doğmuşum zaten ama öyle olsa 5-6. Aydan beri bu yanmayı çeken gebeler var o zamandan yanma yaşardım diye düşünüyorumvalla her konu buraya baglanacak ama gerçekten artık son haftalar max 4 haftam kalmış mesela hâlâ bunları düşünüyoruz sjjdjdjdjdhdjdjdjsjdjdjdj
Evet aynıyım ben de. Asla isyan değil ama bence bu kadar gebelik serüveni yeterliYaa napalım vakıt gecmıyor artık ben bıraz bunaldım acıkcası,asla isyan etmıyorum ama depresyona gırmemede az kaldı,pazartrsıden itibaren gelsın artık ne zaman istiyorsa öyle dua edıcem bugun.çok beklemeye takatim kalmadı
Canım bende önce biberon temizleyiciyle yıkadım sonra da kaynattımKızlar biberon emzik vs nasıl yıkadınız? Önce biberon temizleyiciyle yıkayıp sonra mı kaynattını?
Hareket konusuna çok takılma canım dün doktorum bana alanı daraldığı için harekette azalma olabilir dediAyy canlarım hepınızınkını okudum bugun bende cok rahatsızımmidem cok kötü,mıgrenım tuttu,bebek bıle az hareket edıyor nedense.bencede anlasmıslar bugun hepsı cok yaramaz,gercekten bu mıde olayı çok kötü,bi şişe şurup bıtırdım bir kutu tablet bıtırdım yok yanı hergun aynı.sıpa bıde az hareket edıyo bugun beynım vucudum heryerım onda
ipeksi19 ipektoşum istanbuldada okullar tatildi dün sanki kar yagıyor demıslerdı.yagmadımı
Evet aynı sıkıntıları bende yaşadım o arada konuşmuştuk papatya ileDemir multivitamin magnezyum d vitamini damla bunların hepsini 10gun bıraktım. 10gunde bir kan verdim değerim düştü sonra başladım ama demiri her gün içtim multivitamini 1ay bıraktım. Sonra demirle birlikte bu ilaçları iki günde bir tek tek farklı farklı attım birden yüklenmesin diye. Ama benim safra kesesi tahlillerim temiz çıkmıştı, karaciger enzimlerimin yükselişini içtiğim ilaçlara yordu doktor. Yormuşum karaciğeri. Sonra düzeldi değerim 10gunde. Benim sürecim bu şekildeydi. Bu arada benimde şekerim var fakat gerçi o zamanlar yoktu sonradan gebelik şekerim çıktı ama karaciğer enzimine onunla ilgili bişey dememisti bilgin olsun.
Ay valla ben ilkinde yanma hiç yaşamadım kapkara bir şey çıktı bunda alev alev yandım ne cıkcak çok merak ediyorum herkes saç diyor ama sanmıyorum ilkinde yaşamadım yaniTalimatta kaynar suya atıp kisikta az bişi daha kaynatmakti o yüzden öyle yaptım ayrica bir şeyle yıkamadım henüz
Keşpiş olsunhepsi zor üstüne migren kötü olmuş ya hemen geçer inşallah
ay annemlere diyorum yanmaz normalde midem yanıyor falan diye hem kv hem kendi annem ikisinin de ilk dediği bebişin saçları var demekki sjnxjsndjdjdjdjdjdjdj yeto
Bence de saçtan değil benim 3. Aydan beri midem yanıyor 4 kutu rennie bitirdim şimdiye kadar resmen. Eğer saçtan olursa sırma saçlı doğacak demek ki kızımBence de saçtan değil bu yanma. Bizimki saçlı gelir kesin babasi benden daha sık saçları, ben de saçlı doğmuşum zaten ama öyle olsa 5-6. Aydan beri bu yanmayı çeken gebeler var o zamandan yanma yaşardım diye düşünüyorumvalla her konu buraya baglanacak ama gerçekten artık son haftalar max 4 haftam kalmış mesela hâlâ bunları düşünüyoruz sjjdjdjdjdhdjdjdjsjdjdjdj
Ben Philips avent ultra air emzik aldım bundanKızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek içinalmazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum onu da almazsa salcam zaten
12-8 di kuzum bol lımonlu soda,magnezyum ıctım,beloc zocta ıcıyorum zaten hergun 2 aydan berı.bugun merakta bıraktı benı bebısko hergunkı kuduruklugu yok,iyi bari dr un öyle dedıyse belkı bugun sıkısık bı pozısyona gecmıstırCanım bende önce biberon temizleyiciyle yıkadım sonra da kaynattım
Hareket konusuna çok takılma canım dün doktorum bana alanı daraldığı için harekette azalma olabilir dediGeçmiş olsun migren de fena tansiyonun nasıl çıktı bugün migren varken
Yok canım ben Anadolu yakasındayım havada bile kar yoktu ama tatil oldu il genelindeİstanbul da bir yerden bir yere gitmek mesele vali bey de onu göze alamadı sanırım Haftaya da kar gözüküyor bakalım yağacak mı
Kız bebek erken dogarmis oyle derler bakalim bu hurafe sende tutacakmiEvet aynıyım ben de. Asla isyan değil ama bence bu kadar gebelik serüveni yeterlisağlıkla gelsin kavuşalim
Ay valla ben ilkinde yanma hiç yaşamadım kapkara bir şey çıktı bunda alev alev yandım ne cıkcak çok merak ediyorum herkes saç diyor ama sanmıyorum ilkinde yaşamadım yani
Ayy bu kadar yanmaya keltoş cikiyomus bebişlerimiz snsbbdndndn alnıma asıp gezerim artık bu saç hurafesini soyleyenlereBence de saçtan değil benim 3. Aydan beri midem yanıyor 4 kutu rennie bitirdim şimdiye kadar resmen. Eğer saçtan olursa sırma saçlı doğacak demek ki kızım
Öyle diyorlar nsnjdnd ben bu ara dogururum saniyodum da bugün de sanki 40 ı gorecekmis gibi hissediyorum garip duygular icerisindeyimKız bebek erken dogarmis oyle derler bakalim bu hurafe sende tutacakmi
Canım sen ilaçlarını sonradan kullandın mi pekiDemir multivitamin magnezyum d vitamini damla bunların hepsini 10gun bıraktım. 10gunde bir kan verdim değerim düştü sonra başladım ama demiri her gün içtim multivitamini 1ay bıraktım. Sonra demirle birlikte bu ilaçları iki günde bir tek tek farklı farklı attım birden yüklenmesin diye. Ama benim safra kesesi tahlillerim temiz çıkmıştı, karaciger enzimlerimin yükselişini içtiğim ilaçlara yordu doktor. Yormuşum karaciğeri. Sonra düzeldi değerim 10gunde. Benim sürecim bu şekildeydi. Bu arada benimde şekerim var fakat gerçi o zamanlar yoktu sonradan gebelik şekerim çıktı ama karaciğer enzimine onunla ilgili bişey dememisti bilgin olsun.
Aynen öyle olmuştu kuzumEvet aynı sıkıntıları bende yaşadım o arada konuşmuştuk papatya ileEva ortak kullandığımız regenesis Max diye bir vitamin vardı ona bağlamıştık onun etkisi geçince normale dönmüştü bizim canım
Benim koskoca profesör bile çok saçlı olacak dedi.Bence de saçtan değil benim 3. Aydan beri midem yanıyor 4 kutu rennie bitirdim şimdiye kadar resmen. Eğer saçtan olursa sırma saçlı doğacak demek ki kızım
Evet kullandım canım. Halada kullanıyorum ama hepsini aynı gün bir anda atmıyorum. Karaciğeri yormadan. Mesela o gün magnezyum ictiysem akşamı da magnezyum içiyorum. Multivitamin içtiğimde magnezyum içmiyorum. Bir de içeriğine bakıyorum d vitamini damlasını her gün damlatıyorum ama mesela kullandığım multivitamin içerisinde de d vitamini var oranına bakıp 10 damla dediyse ona göre eksik damlatıyorum 5damla gibi.diğer vitaminin içinde olduğu için. Hepsi çok gelmesin diye planlı içiyorum. Mesela Demir ilacını her gün içiyorum ama multivitamin içerisinde de demir var eğer multivitenin içtiysem ekstra artı bir şekilde Demir ilacını o gün içmiyorum. Böyle bir düzende gidiyorum. Bana b12de vermişti onu da haftada bir ya da iki kere içiyorum.Canım sen ilaçlarını sonradan kullandın mi peki
Aaaa profesör dediyse korktum şimdi gerçekten rapunzel gibi bir şey olabilir o zamanBenim koskoca profesör bile çok saçlı olacak dedi.Ama bencede saçtan değil. Benimki basbaya mideme baskı yapıyor yüreğime doğru kafası o yüzden yerim yok mideme. Ve ne yesem yanıyor
Hayır bi de o saçlar keseden nasıl mideye ulaşıyor gshdhxBence de saçtan değil bu yanma. Bizimki saçlı gelir kesin babasi benden daha sık saçları, ben de saçlı doğmuşum zaten ama öyle olsa 5-6. Aydan beri bu yanmayı çeken gebeler var o zamandan yanma yaşardım diye düşünüyorumvalla her konu buraya baglanacak ama gerçekten artık son haftalar max 4 haftam kalmış mesela hâlâ bunları düşünüyoruz sjjdjdjdjdhdjdjdjsjdjdjdj
Ben de avent aldım canım ama bikaç markadan daha var evde getirmişler.Kızlar hangi emzikleri aldınız ya dnndndnd ben chicco nun 2 lilerden aldım silikon denemek içinalmazda avent veya kauçuk olan bibs miydi onu denemeyi düşünüyorum onu da almazsa salcam zaten
Vajinal doğumumu bekliyorsunYaa napalım vakıt gecmıyor artık ben bıraz bunaldım acıkcası,asla isyan etmıyorum ama depresyona gırmemede az kaldı,pazartrsıden itibaren gelsın artık ne zaman istiyorsa öyle dua edıcem bugun.çok beklemeye takatim kalmadı
Yok canım sezeryan olucam ama doktor bu salı dedıkı kendı gelırse durdurmam artık gelısımı tamamlamıs ama kendı gelmezse subatın sonuna kadar beklerım almak ıcın dedı.Ben de avent aldım canım ama bikaç markadan daha var evde getirmişler.
Vajinal doğumumu bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?