Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Bittimmm bayıldımmmm ne de güzel olmuş mavi kuşum Benim

Neren acıyorsa canın orda demişler

Hangi ilaçlardı?
Evet ciddi Bi durummus anneyi zehirleyip bebeğe zarar verebiliyormus. Hem anne hem bebek için riskli. Benim ilaçlarımla ilgili birsey söylemedi doktor ama yeni Bi ilaç başladık

Ahhdjcjckdjdj zaten o yalancı sancıların ben var ya insanın canını okumaya başladı nxmx bi anda semsert oluyorsun beyninde basınç üf
Yarın sabaha çıkar sonuçların canım kültür uzun sürebiliyor bir 2 gün sürebilir eğer mikrop varsa 3 günü bulabiliyormuş temizse daha çabuk çıkıyor
Ayyy umarım temiz çıkar her şey

Ahhdjcjckdjdj zaten o yalancı sancıların ben var ya insanın canını okumaya başladı nxmx bi anda semsert oluyorsun beyninde basınç üf

Ayyy umarım temiz çıkar her şey
Temiz çıkar bence. idrarda enfeksiyon çıkınca bazen akıntı karıştığı için yüksek cikabiliyormuş. İdrar kültüründe net sonuca ulasiyorlar sanırım. Benim öyle olmuştu zaten sona geldik çıkmaz Allah'ın izniyle

Neren acıyorsa canın orda demişler
Ayy duygulandım tepse de acitsa da canım o benim az kaldı zaten son 3-4 hafta en fazla sonra çıkacaklar dünyaya, içimizde tekmeleyen bebişlerimiz artık dışarda tekmeleyecek

Aa o yüzden mi kültür de istedi. Akıntı gelmesin diye kapamaya çalıştım ama başaramadıysam falan iyi oldu o zaman

Aa o yüzden mi kültür de istedi. Akıntı gelmesin diye kapamaya çalıştım ama başaramadıysam falan iyi oldu o zaman
Yani şöyle ben. İdrar verdim sonucunda enfeksiyon olan değer yüksek çıktı biraz, hem fitil verdi ilerlemesin diye nolur nolmaz hem de kültür istedi. Kültür de üreme olmadığı için temiz çıktı. Doktor da gidince dedi ki akıntıdan bulaşmıştır o yüzden yüksek çıkmıştır zaten fitil de kullandın sıkıntı yok öyle yani

Ayy keşke hemen çıksa o zaman görsek

Kızlar biberon emzik vs nasıl yıkadınız? Önce biberon temizleyiciyle yıkayıp sonra mı kaynattını?

Ayy canlarım hepınızınkını okudum bugun bende cok rahatsızımmidem cok kötü,mıgrenım tuttu,bebek bıle az hareket edıyor nedense.bencede anlasmıslar bugun hepsı cok yaramaz,gercekten bu mıde olayı çok kötü,bi şişe şurup bıtırdım bir kutu tablet bıtırdım yok yanı hergun aynı.sıpa bıde az hareket edıyo bugun beynım vucudum heryerım onda
ipeksi19 ipektoşum istanbuldada okullar tatildi dün sanki kar yagıyor demıslerdı.yagmadımı

Hangi ilaçlardı?
Evet ciddi Bi durummus anneyi zehirleyip bebeğe zarar verebiliyormus. Hem anne hem bebek için riskli. Benim ilaçlarımla ilgili birsey söylemedi doktor ama yeni Bi ilaç başladık
Demir multivitamin magnezyum d vitamini damla bunların hepsini 10gun bıraktım. 10gunde bir kan verdim değerim düştü sonra başladım ama demiri her gün içtim multivitamini 1ay bıraktım. Sonra demirle birlikte bu ilaçları iki günde bir tek tek farklı farklı attım birden yüklenmesin diye. Ama benim safra kesesi tahlillerim temiz çıkmıştı, karaciger enzimlerimin yükselişini içtiğim ilaçlara yordu doktor. Yormuşum karaciğeri. Sonra düzeldi değerim 10gunde. Benim sürecim bu şekildeydi. Bu arada benimde şekerim var fakat gerçi o zamanlar yoktu sonradan gebelik şekerim çıktı ama karaciğer enzimine onunla ilgili bişey dememisti bilgin olsun.

Kızlar birşey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Kızlar biberon emzik vs nasıl yıkadınız? Önce biberon temizleyiciyle yıkayıp sonra mı kaynattını?
Talimatta kaynar suya atıp kisikta az bişi daha kaynatmakti o yüzden öyle yaptım ayrica bir şeyle yıkamadım henüz
Keşpiş olsun hepsi zor üstüne migren kötü olmuş ya hemen geçer inşallah

ay annemlere diyorum yanmaz normalde midem yanıyor falan diye hem kv hem kendi annem ikisinin de ilk dediği bebişin saçları var demekki sjnxjsndjdjdjdjdjdjdj yeto

Maşallah bebişe son haftalarda bazi ölçümler tam cikamayabiliyor diyorlardı. Öyle bir durum olabilir mi ?

Canım kılosu bu kadar ıyıyken karın cevresı nasıl gerıye düşüyor ki,belki yanlıs ölçmüştür secenegı geldı benım aklıma.

Banada dıyolar evet ama ben hıc ınanmıyorum saç olayına,benım oldum olası mıdem hassastır,hersey mıdemı vuruyor dırekman,ılk 3 ay bulantıdan cektıö sımdıde ejherha var ıcımde mubarekbence benım bebıtom kelcunku bende babasıda sscsız dogmusuz haha

Canım ben ıcını okudum hepsınde aynı sey yazıyordu,su kaynayınca attım ıcıne hepsını 5 dakıka kaymattım arada bı cevırerek temız bır kaşıkla sonra elımı degmeden cıkardım kuruyunca kaldırdım hemen.

Bence de saçtan değil bu yanma. Bizimki saçlı gelir kesin babasi benden daha sık saçları, ben de saçlı doğmuşum zaten ama öyle olsa 5-6. Aydan beri bu yanmayı çeken gebeler var o zamandan yanma yaşardım diye düşünüyorum valla her konu buraya baglanacak ama gerçekten artık son haftalar max 4 haftam kalmış mesela hâlâ bunları düşünüyoruz sjjdjdjdjdhdjdjdjsjdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…