Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Hadi sen baya gitmişsin artık. Vallahi bugün o kadar hareketli ki keşke haftam tam olsa alsınlar dedim artık.

Hee arada uğruyorum hahah benim de kim elini koysa pusu da bekliyor hemen başlıyor harekete

Hadi sen baya gitmişsin artık. Vallahi bugün o kadar hareketli ki keşke haftam tam olsa alsınlar dedim artık.
Benim de 36+5 işte şuan. Ama kendisini beklediğim için belki 40 a kadar süründürecek ((((( yarın gidicem doktora dicem randevu yok bir ay olacak şu bebeye bir bakın allah rızası için HELP diye kadının kapısına skndjsdjdjdjdj acır da alır inşallah

Önemsemek lazım mutlaka vermelisiniz karaciğer enzimleri için kan tahlili. Ben 20.haftalarda yaşamıştım kaşıntı olayını. Karaciğer enzimlerim yükselmişti. Sarılık için safra kesesi tuzlarına bakıyorlar. Çok ciddi birşey. İlaçları kestirmişti vs. Sonrasında düştü çok şükür.
Eva

Ya bir şey dicem bu demir ilaçları etki ediyo olabilir mi mide yanmasina ? Farkli marka ilac vardi bende başka doktor başka yazınca o bitti ona geçtim daha ilk defa sabah içtim iki gündür unutuyordum içmedim. Bugün fena etti bi şüphelendim ondan mıdır acaba öyle ise gidip başka yazdırayim

maya91 warcrew bu bebeler bugün anlaşmış mı acaba benimki de geceden beri o kadar hareketli ki anlam veremedim kdksjsjskwksls resmen tüm gün aralıksız tekmeliyor yav uyumuyor mu bunlar
Ya uyumasin tekmelesin de yakmasın bari ((((((((( ben e artık doğabilir geleceksen gel kızım

Ay git bence de ya o ne öyle
maya91 warcrew bu bebeler bugün anlaşmış mı acaba benimki de geceden beri o kadar hareketli ki anlam veremedim kdksjsjskwksls resmen tüm gün aralıksız tekmeliyor yav uyumuyor mu bunlar
Midemi allak bullak etti ya şimdi de yaramazlığı bitti hıçkırıyor

Canım seninki egzama olabilir mi? Benim de aynı oldu. Egzama teşhisi konuldu. Kan değerlerim vs normal çıkmıştı. Cildiyeye gittim egzama dedi. Hamilelikte hormonlar tetikleyebiliyormus.
Hatırlıyorum o zamanlarını aman Allah bir daha yaşatmasın kuzum benim

İçince mi kötü oluyorsun?
Allah'ım yerim onların ellerini uğra uğra çok güzel buralar seninki döndü mü naptı nerde şimdi
Baş aşağı şu an hıçkırıyor beyfendi
Ya uyumasin tekmelesin de yakmasın bari ((((((((( ben e artık doğabilir geleceksen gel kızım
Ya benim ki uyuyunca ben uyuyor

Çok haklısın. Yarın vereceğim tahlil. Teşekkür ederim uyarın için

İçince mi kötü oluyorsun?

Baş aşağı şu an hıçkırıyor beyfendi

Ya benim ki uyuyunca ben uyuyor
Onun deneyini yapmadım henüz ama bu ilaç tetikliyo olabilir ağır bir şey yemedim rutinimden tek farklı şey bu ilaç. Denemek için bu sabah yine içip yarın devam edecek mi diye bakabilirim ama sebebi o değilse denk geldiyse nolacak xjxnxnxndnx

Bugün benim de şiddetli bel ağrısı, kasık ağrısı ve vajinada şiddetli baskı hissetme şeklinde geçiyor günüm. Bunlara eşlik eden karında sancıda olsa galiba geliyor diyeceğim ama hiç sancım yok.

Sabır sabır diceksin

Hicbir sıkıntıyı kucumsemiyorum ama acı sancı kasik bel ağrısını tercih ederdim yemin ediyorum sjbxjsndjdjd onları da ucundan yediğim için daha katlanabilir geliyo bana bu mide işi çok canımı sıktı

Sancı yoksa zaten kendini hazırlıyor sanırım doğacaksan pıt diye in aşşa işte geberiyoruz burda kasik bel ağrısından hayır bir de yalancı sancılar yani gerçeği olsun da çıksın aradan jdndjdndndj

Ptesi doktor randevum var da umarım o zamana çıkar olmadı çıkanı gösterir kalanı wptan atarım doktora
Yarın sabaha çıkar sonuçların canım kültür uzun sürebiliyor bir 2 gün sürebilir eğer mikrop varsa 3 günü bulabiliyormuş temizse daha çabuk çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…