- Emoji Skoru
- 23.235
- Puanlar
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.661
Hadi sen baya gitmişsin artık. Vallahi bugün o kadar hareketli ki keşke haftam tam olsa alsınlar dedim artık.Bence doktora giderken kafa aşşa dönüyor bu düzenbaz bebeler, ordan dönünce tekrar yukarı donüyorlar skxjsndksjdjdjd ya da boyları aşırı uzadı artık sığamadiklari için biz geberiyoruzgebeliğin en zor haftasını yaşıyorum sanirim ben
Hee arada uğruyorum hahah benim de kim elini koysa pusu da bekliyor hemen başlıyor hareketeYaaaa yerimmartık kocaman oldular herşeyin farkındalar çok duygulanıyorum benim oğlumda tepki veriyor yeğenlerim bile sevince coşuyor
Yarın benide çağırdı sağlık ocağı gitcem kan vercem. Gece uyuyamadiysan buraya gelmelisin biz buralardayız takılıyoruz
Benim de 36+5 işte şuan. Ama kendisini beklediğim için belki 40 a kadar süründürecekHadi sen baya gitmişsin artık. Vallahi bugün o kadar hareketli ki keşke haftam tam olsa alsınlar dedim artık.
Önemsemek lazım mutlaka vermelisiniz karaciğer enzimleri için kan tahlili. Ben 20.haftalarda yaşamıştım kaşıntı olayını. Karaciğer enzimlerim yükselmişti. Sarılık için safra kesesi tuzlarına bakıyorlar. Çok ciddi birşey. İlaçları kestirmişti vs. Sonrasında düştü çok şükür.Benim de çok kaşıntılarım var. Önce ayağımda başladı, elim kolum kuruluktan sabundan sudan belki dedim. Hafif kızarıklık da var. Doktor ast alt değerlerine bakalım dedi ama üşendim tahlil yaptırmaya. Size tanıyı neye göre koydular?
Allah'ım yerim onların elleriniHee arada uğruyorum hahah benim de kim elini koysa pusu da bekliyor hemen başlıyor harekete
Ay git bence de ya o ne öyleBenim de 36+5 işte şuan. Ama kendisini beklediğim için belki 40 a kadar süründürecek((((( yarın gidicem doktora dicem randevu yok bir ay olacak şu bebeye bir bakın allah rızası için HELP diye kadının kapısına skndjsdjdjdjdj acır da alır inşallah
Midemi allak bullak etti ya şimdi de yaramazlığı bitti hıçkırıyor
Hatırlıyorum o zamanlarınıCanım seninki egzama olabilir mi? Benim de aynı oldu. Egzama teşhisi konuldu. Kan değerlerim vs normal çıkmıştı. Cildiyeye gittim egzama dedi. Hamilelikte hormonlar tetikleyebiliyormus.
İçince mi kötü oluyorsun?Ya bir şey dicem bu demir ilaçları etki ediyo olabilir mi mide yanmasina ? Farkli marka ilac vardi bende başka doktor başka yazınca o bitti ona geçtim daha ilk defa sabah içtim iki gündür unutuyordum içmedim. Bugün fena etti bi şüphelendim ondan mıdır acaba öyle ise gidip başka yazdırayim
Baş aşağı şu anAllah'ım yerim onların elleriniuğra uğra çok güzel buralar seninki döndü mü naptı nerde şimdi
Ya benim ki uyuyunca ben uyuyorYa uyumasin tekmelesin de yakmasın bari((((((((( ben e artık doğabilir geleceksen gel kızım
Çok haklısın. Yarın vereceğim tahlil. Teşekkür ederim uyarın içinÖnemsemek lazım mutlaka vermelisiniz karaciğer enzimleri için kan tahlili. Ben 20.haftalarda yaşamıştım kaşıntı olayını. Karaciğer enzimlerim yükselmişti. Sarılık için safra kesesi tuzlarına bakıyorlar. Çok ciddi birşey. İlaçları kestirmişti vs. Sonrasında düştü çok şükür.
Eva
Onun deneyini yapmadım henüz ama bu ilaç tetikliyo olabilir ağır bir şey yemedim rutinimden tek farklı şey bu ilaç. Denemek için bu sabah yine içip yarın devam edecek mi diye bakabilirim ama sebebi o değilse denk geldiyse nolacak xjxnxnxndnxİçince mi kötü oluyorsun?
Baş aşağı şu anhıçkırıyor beyfendi
Ya benim ki uyuyunca ben uyuyor
Kültürü bilmiyorum ama tahlil yarın çıkar. Aynı gün içinde çıkmıyor diye biliyorumSağlık ocağı sabah hem normal idrar tahlili hem kültür aldı. Kan da aldı. Ne zaman çıkar acaba ya
Sabır sabır diceksinOnun deneyini yapmadım henüz ama bu ilaç tetikliyo olabilir ağır bir şey yemedim rutinimden tek farklı şey bu ilaç. Denemek için bu sabah yine içip yarın devam edecek mi diye bakabilirim ama sebebi o değilse denk geldiyse nolacak xjxnxnxndnx
Ptesi doktor randevum var da umarım o zamana çıkar olmadı çıkanı gösterir kalanı wptan atarım doktoraKültürü bilmiyorum ama tahlil yarın çıkar. Aynı gün içinde çıkmıyor diye biliyorum
Hicbir sıkıntıyı kucumsemiyorum ama acı sancı kasik bel ağrısını tercih ederdim yemin ediyorum sjbxjsndjdjd onları da ucundan yediğim için daha katlanabilir geliyo bana bu mide işi çok canımı sıktıBugün benim de şiddetli bel ağrısı, kasık ağrısı ve vajinada şiddetli baskı hissetme şeklinde geçiyor günüm. Bunlara eşlik eden karında sancıda olsa galiba geliyor diyeceğim ama hiç sancım yok.
Yarın sabaha çıkar sonuçların canım kültür uzun sürebiliyor bir 2 gün sürebilir eğer mikrop varsa 3 günü bulabiliyormuş temizse daha çabuk çıkıyorPtesi doktor randevum var da umarım o zamana çıkar olmadı çıkanı gösterir kalanı wptan atarım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?