Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ay senle aynı yaştamıydık djjdjdjdjd ben de 99 Kasım velediyim işte
Net anlıyorsun kuzum hatta eşim bile net anladı.aşırı barız sekılde devrıldı aşagı dogru.ve bır ıkı gun ıcınde oldu bu
Hayırlısı olsun hakkinda canım az kaldı kavuşmaya
Ay insallah o şansli ben degilimdir daha ev taşiyacam sonra dogsun mümkünse
Tamam sen tarih ver iletelim bebişlere senin yerine başka şanslı bulalım snbxjdbdjdjdjdj bugün ben değilimdir umarım o şanslı kendimi hazirlamadim

İnan ki fikrim yok ama sona yaklaşıyoruz olabilir de bence yavaş yavaş belirtiler çoğalacak herhalde
papatya113 doktordan cıkınca yaz kuzum
Canım benim panik olma nir çok belirtiyle geliyor zaten anlık bir sancı da olabilir bazen keskin bir şey saplanıyor gibi oluyor ama tabi için rahat etsin diyorsan bir gözük doktoruna bize de haber et mutlaka
Canım önemli bir durum yok inşallah. Mesajları okuyamadım tam
Canımmm kızlar doktordan geldik anca yazabildim sizlere. Çok teşekkür ederim cevaplariniz ve endişeniz için çok şükür biraz daha iyiyim.Açıklık ve su gelme durumum yok. Nstde sancılarım cikti. Dün gece yarısı yaşadığımda sancıymıs. Rahmim falan çok ağrıyor zaten. Bebek aşırı hareketliymis.Ama tabi yeri artık dar olduğu için olduğu yerde elini kolunu uzatıp duruyor.Ama Bebeğim hala dönmemiş malesef bu saatten sonra dönmez dedi. Sezeryan günü verdi 25 Şubat'ta ben gidiyorum doğuma sadece 15 günüm Gelişimi suyum falan hepsi iyi. Öyle işte benim vakit azaldı kızlar

Yaaa seni yerim ben bebişin ve sen iyi olun gerisi önemli değil demek ki sancı öyle bir şeymiş. Hepimiz yaşayarak öğreneceğiz. Allahım resmen sayılı gün kaldı sağlıkla hayırla kavus inşallah bebeğine bebişim duam kalbim seninle biliyorsun. Doğum şeklini de kafana takma. Hakkınızda en iyi doğum şekli neyse onunla olsun yeter ki sağlıkla olsun

1990 yılının takvim yaprağı duruyor ya bugünlere kadar saklamış üzerine kızımın doğum günü yer saat falan her şeyi yazmış
Ben de evlilik tarihim ve kızımın doğum gününe ait takvim yapraklarını saklıyorum. Eşim ve benim doğum günlerimize ait takvim yapraklarına da internetten ulaşıp satın aldım. Babanız çok ince düşünmüş yıllar önce

Ayaklar aşağıda mı peki kuzum? Öyle olunca da baya kötü oluyor tekmeleyince seni çok iyi anlıyorum. Karnım haftalardır aşağıda ya elimle tutuyorum ben de hep kalkarken filan ama normal son aydayız. Yarın sabah gidecek misin doktora? Yarın ben de gideceğim doktora. Haberleşelim mutlaka

Olsun senle bebiş sağlıklı olun önemi yok bebiş dönmek istememiş kendi yolunu kendi seçiyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Aynen mümkünse birinize verebilirim sıramı

Canım benim doktoruna sormanda iyi olmuş için rahatlamıştır artık son zamanlar ağırlaştık tabi rahme baskı yapıyor bebitolar düzenli sancıları kanaman ya da suyun gelmediği sürece tedirgin olma canım, zamanında gelsin kuzucuk inşallah

Yok kafası aşagıda kuzum,ama nasıl asagı ındıyse artık tekmelerın hepsı ya gobek hızasında ya vajına tarafında.kafası bence kanala yerlestı ben emınım.gidecegiz evet sabah,yazarım,sende dıkkat er guzel haberlerını beklıyorum

Bu aralar bende aşırı düştüm yemeğe sürekli açım sanki tatlıya daha çok düştüm bir de ya korkuyorum

Yaaa bende bilmiyorum annem de bana akşam ezanına doğru doğdun diyor insanlar iftar açacakmış falan cimere yazınca net öğrenebiliyor muyuz bari

Ay 99 musunuz kız ne küçüksünüz Allahım siz küçük değilsiniz ben yaşlandım

Canım benim ya haydi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk sağlıklı olsun nasıl geldiği önemli değil kuzular nasıl geleceklerini kendileri belirliyor demek ki öyle keyfi yerinde paşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…