Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Eşim ikizler ben kova cok iyi anlasırız cok eğlencelidir ikizler arada bir parlar yükselir iner ama hemen gecici olduğundan sorun sıkıntı olmaz aramızda ben o anlarda alttan alınca hemen geciyor ben eşim iyiki ikizler diyorum cidden eğlenceliler😃 annemde balık ve eşimle cok iyi geciniyorlar 6 yıldır Elhamdülillah 🥰
Bak onu yazmayı unutmuşummmmmmm mesela bizim tartışmalarımız asla uzamaz maksimum beş dakika sonra ya o gelir yanıma ya ben giderim onun yanına. Bir an parlarız ama söner geçer hemen kinci değiliz uzatmayız bu yönümüzü çok seviyorum mesela❤️

Kızlar öncelikle günaydın güzel anneler 💕
Ben dün akşam çok ama çok korktum. Sağ bacağım dün ikindi suları felç gibi zaten komple ağrımaya başladı. Sabaha kadar o ağrıyı çektim hala ağrımakta siyatik ağrısı demişti doktor. Hani böyle romatizman olurda yağmurlu havalarda bacağın sızlar ya o cinsten. Bu bir doğum belirtisi mi onu sormak istiyorum?
Ama hepsinden öte sabaha karşı 4gibi sağ kasığıma kuvvetli bir sancı girdi karnımın sağından kasığıma inen dehşet bir sancı 20saniye falan sürdü ama bağırdım yatakta resmen eşim hemen doğrulttu beni ovdum kasığımı yürümeye çalıştım.tamam sancı minik minik hissettiriyordu ama bu neyin sancısıydı doğum öncesinde bu şekilde kesin geliyordur eminim çünkü gerçekten bağırdım yattığım yerden. Ve şuanda kuvvetli bir bel yanmam var toplam 2saatlik uykuyla duruyorum. Su yada nişan gelmedi ama bu sancı şiddeti doğum habercisi olabilir mi? 🥺🥺🥺🥺🥺
Kuzum benim öncelikle sakin ol korkma. Sanırım sonlara yaklaşıyoruz bu tarz durumlar artacak ve yaşayacağız gibi duruyor. Ama çok fikrim yok yardımcı olmak isterdim ama. Doktoruna yazdın mı bir yaz bakalım o ne diyecek belki çağırır bir bakar rahme vs, nst bağlayabilir ama korkma kötü bir şey olduğunu asla düşünmüyorum vücut hazırlanıyor gibi hissediyorum 🤲

Kız sadece yataktan kalkarken ya da sağdan sola dönerken falan bacak aram acıyor çatı ağrısı mı artık ne bilemicem özellikle sağ bacağım, bebişin kafası mı orda acaba anlamadım ki kdkskwkwkwls valla benim sata göre doğum tarihim 2 mart bi de normalde ultrasonda genelde bir hafta küçük çıktığı için güncellemiştim 8 mart diye kdjdkskslsls
Canım sat tarihinden eminsen sata göre olur ultrasona göre olmaz eğer doktor geç döllenme vs demediyse çünkü o zaman bu mantıkla büyük çıkan bebeğinde erken doğması lazım

Canım sat tarihinden eminsen sata göre olur ultrasona göre olmaz eğer doktor geç döllenme vs demediyse çünkü o zaman bu mantıkla büyük çıkan bebeğinde erken doğması lazım
Detaylı ultrasona gittiğimde güncellemişti doktor ve hep öyle çıktı geç döllenme olabilir dediler sadece son kontrolümde satla uyumlu çıktı ondan kafam karışık benim de canımm

Ben şubat annelerini okuyordum onlar da ocakta başlamıştı doğurmaya Nisan anneleri de bizi okuyorsa diyordur mart anneleri şubatta başladı doğurmaya diye😂 dedikodu yayılır 😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰
Ben nisanıda takip ediyorum tahmin ediyorum çünkü bir ay önce başlıyor doğumlar çünkğ doğum aralığı 36-41 arası gerçekleşiyor çoğunlukla illa 41 de değil 🥲benimde baya var daha 33 haftam bitiyor daha

Ben kontrolden çıktım.😇 Bugün 36+5 yavrum. Artık kendisi gelmek istese bile sorun olmaz, gelebilir dedi.🙏 Çok şükür her şey yolunda. Kilosu, suyu iyi. Nst, tansiyon normal. Haftaya pzt kontrole çağırdı, 21 Şubat'a da sezeryan tarihi verdi. Baş geliş pozisyon devam. Poposuymuş hissettiğim 🤭
Yüzünü gösterdi önden. 🥰 Kızım, kardeşimin fotoğrafı diye elinde tutuyor ❤️ Hepimizin yolunda gitsin süreci. 🙏
Maşallah canım🧿💙saglıkla gelsın inşallah🥰🥰

Kızlar selamm yazamasamda okuyorum doğum yapan herkesii tebrik ederim bebişlerimize biz de sağlıkla kavuşuruz inşallah.
34+0 ım bugün. Bebiş 2.5 kg boyu da 46 cm olmuş. Kafamız 3 hafta önden gidiyor. O yüzden mecburi sezeryana karar verildi. Vajinal doğum istiyorduk ama elendik sağlıkla gelir inşallah. Benzer durumda olan var mı acaba

Ben nisanıda takip ediyorum tahmin ediyorum çünkü bir ay önce başlıyor doğumlar çünkğ doğum aralığı 36-41 arası gerçekleşiyor çoğunlukla illa 41 de değil 🥲benimde baya var daha 33 haftam bitiyor daha
23 Mart yazıyor ama seninkinde benden 2 gün önce olmuş oluyorsun 34+1 gibi bir şey değil mi🙈 ben büyün 33+6 oldum. Yarın 34 bitiyor. Çarşamba 35 ten bir gün almış olacağım inşallah 🤲 ilk gebeliğim benim sezaryendi. Ama üzerinden 7 sene geçti yarın bir doktoruma konuşacağım soracağım doğum şekli hakkında ne düşünüyor bakalım merak ediyorum

23 Mart yazıyor ama seninkinde benden 2 gün önce olmuş oluyorsun 34+1 gibi bir şey değil mi🙈 ben büyün 33+6 oldum. Yarın 34 bitiyor. Çarşamba 35 ten bir gün almış olacağım inşallah 🤲 ilk gebeliğim benim sezaryendi. Ama üzerinden 7 sene geçti yarın bir doktoruma konuşacağım soracağım doğum şekli hakkında ne düşünüyor bakalım merak ediyorum
Canım hem sezeryan olman nedenı ıle hem tup bebek olması nedenıyle sezeryan önerecektır yüzde yüz.sen normal dogummu istiyorsun?

Senden gelecek haberi ben de çok merak ediyorum. İlk sezaryanın üzerinden çok geçmiş aslında, vajinal doğumu destekleyen bir doktorsa şans verebilir. Doğum şekli hangisi olursa olsun, senin ve bebeğin için en sağlıklısı olsun. 🙏

Kızlar ben ayaga kalkınca sol tarafta vajına agzına şiddetli agrı gırıyor,uzanınca yok ayaga kalkınca var adım atamıyorum o derecede.acaba doktora gitmelimiyim sizce?herhangı bır sancım yok,çatı agrısı bumu oluyor?

Senden gelecek haberi ben de çok merak ediyorum. İlk sezaryanın üzerinden çok geçmiş aslında, vajinal doğumu destekleyen bir doktorsa şans verebilir. Doğum şekli hangisi olursa olsun, senin ve bebeğin için en sağlıklısı olsun. 🙏
Evet canım inan ben de aşırı merak ediyorum bunalamama kadar da hiç aklıma gelmedi ben yine sezaryen olur diye düşünüyordum ama olabilirse vajinal doğum olabilir mi düşündüm. Ama doktoruma da güveniyorum bakalım ne dicek. Allah hepimize en sağlıklısını en hayırlısını nasip etsin inşallah

Back