• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ayy insallah plates topu ve refakatci detayi burdada vardirr 😀😍 cok önyargiliydim kotu muamele görcem diye bakalim yanilirim. Heepimize super dogumlar nasip olsun
Benim bulunduğum şehirde deki hastane maalesef çok olumsuz şeylere sahip çok kötü muameleler var daha memnun kalan görülmemiş zaten suriyeliler hastanesi olmuş resmen bende devlette doğurmak isterdim

Ben de son ana kadar özelde yapmayı düşünüyordum ki yaşadığım şehirdeki tek özel hastanedir kendisi 😞 anestezistlerin tekniker, hemşirelerin sertifikayla çalıştığını öğrendiğim anda devlet hastanesinde karar kıldım 😞😞😞

Kızlar yarım saattir koltukta bacaklarımı uzattım oturuyorum. Karnım sertleştiği zaman kasılma programına tıkladım. Her biri 40 saniye kadar süren 4 kasılma oldu, aralarındaki süre de 4-5 dk. Program kalk hazırlanan diyo 😂 tek problem bu kasılma mı ben bilmiyorum 😂 ben silerim bu kasılma programını tribe girdim 😅

Hastalıkla boğuşmaca nefes darlığı 😌 kontroller derken gecio vakit ben bugün gittim dün acile gitmiştim hastayım diye nerdeyse doguruyon diceklerdi 🤣 kendi doktoruma gittim çok şükür birşeyi yok bebisin ilk nst deneyiminide yaptık ❣️
Çok geçmiş olsun sana da canım dikkat et kendine 🥰 hahahahshhs çok şükür iyiyseniz sıkıntı yok vaktinde gelsin bebiş 🥹🥹 ben henüz girmedim nstye belki bu kontrolde girerim bakalımmm
Kızlar yarım saattir koltukta bacaklarımı uzattım oturuyorum. Karnım sertleştiği zaman kasılma programına tıkladım. Her biri 40 saniye kadar süren 4 kasılma oldu, aralarındaki süre de 4-5 dk. Program kalk hazırlanan diyo 😂 tek problem bu kasılma mı ben bilmiyorum 😂 ben silerim bu kasılma programını tribe girdim 😅
Ayy kız acaba ciddiye alınmalı mı bilemedim nejsjwjwkkwkxc

Çok geçmiş olsun sana da canım dikkat et kendine 🥰 hahahahshhs çok şükür iyiyseniz sıkıntı yok vaktinde gelsin bebiş 🥹🥹 ben henüz girmedim nstye belki bu kontrolde girerim bakalımmm

Ayy kız acaba ciddiye alınmalı mı bilemedim nejsjwjwkkwkxc
Ben de bilemedim, en kötü evde doğururum. Ağrı sızı da yok yalancı kasılma mı acep 😂

Bir de incianın deterjanı aldım internettwn daha kullanmadım ama berbat kokuyor. Çamaşırda nasıl olur kullanan var mı yoksa iade etmeyi düşünüyorum.güzel kokan var mı mı

Kızlar hastaneden çıkarken bebeğin içine konulan şey Ne oluyor. Yani oto koltuğu ile aynı değil mi. Siz ne aldınız bir de battaniye dışında böyle polar yünlü tulum oluyor almaya gerek var mı acaba
Oto koltuğu ayrı canım puset ayrı. Pusete konuluyor❤️

Kızlar hastaneden çıkarken bebeğin içine konulan şey Ne oluyor. Yani oto koltuğu ile aynı değil mi. Siz ne aldınız bir de battaniye dışında böyle polar yünlü tulum oluyor almaya gerek var mı acaba
Oto koltuğu ayrı canım puset ayrı. Pusete konuluyor❤️
Bir de incianın deterjanı aldım internettwn daha kullanmadım ama berbat kokuyor. Çamaşırda nasıl olur kullanan var mı yoksa iade etmeyi düşünüyorum.güzel kokan var mı mı
ben siveno aldım kullandım memnun kaldım canım #reklamdeğil

Puset. 6 aya kadar oto koltuğu da oluyor, bebek arabasına da takılıyor

Ben de bilemedim, en kötü evde doğururum. Ağrı sızı da yok yalancı kasılma mı acep 😂
Kız dikkat et skndjsndksjjd başka uugulama ile dene hala devam ediyo mu
Kalın bir battaniye var içindeki penye battaniye dışında onu sararim tek o da yeni doğduğu için belli olmaz havaya da bağlı tabi bilmiyorum 😅
Puset. 6 aya kadar oto koltuğu da oluyor, bebek arabasına da takılıyor
Ay bazi pusetler olmayabiliyormuş diye duymuştum o özellik varsa üstünde yaziyo zaten (galiba) jdndkdkdk

Ayy insallah plates topu ve refakatci detayi burdada vardirr 😀😍 cok önyargiliydim kotu muamele görcem diye bakalim yanilirim. Heepimize super dogumlar nasip olsun
Sancı sürecinde refakatçi yasak diye biliyorum telefonda yasakmış hatta öyle söylemişti giren kişi

Bizim travel sistem bebek arabasının parçası var. Oto koltuğu olarak da 4 aya kadar kullanılıyor. Ama başlı başına oto koltuğu değil, adı puset diye geçiyor sanırım.

Ben Ankara'da yaşıyorum. Havalar hemen ısınmaz, araba ile gidecek olsak da aşıları, işitme testi, kalça usg si falan hastaneye bol bol gidilecek. 2 ay kadar dış kıyafet olarak giydireceğim bir şeye ihtiyaç duyarım muhakkak.

Ben bi tane bundan aldım ya nolur nolmaz diye dışarı çıkarken giydiririm dedim

Eklentiler

• IMG_2390.png
    IMG_2390.png
    339,3 KB · Görüntüleme: 34
Kız dikkat et skndjsndksjjd başka uugulama ile dene hala devam ediyo mu
Sildim uygulamayı. 😂 daha da yüklemem başka korktum 😂arada oluyor. Ya bir de pzt günü, bugün için tekrar gel demişti dr. Malum benimki haftada 3 güne çıkardı. Ben de zıtlandım, cuma gitcem abarttı iyice dedim gitmedim. Doğuruyormuşum rezillik sen misin doktora kafa tutan 😂

Sancı sürecinde refakatçi yasak diye biliyorum telefonda yasakmış hatta öyle söylemişti giren kişi
Oha telefon da mi yasak :( neyle mesgul olcak acımız azalsin diye rezalete bak
Sildim uygulamayı. 😂 daha da yüklemem başka korktum 😂arada oluyor. Ya bir de pzt günü, bugün için tekrar gel demişti dr. Malum benimki haftada 3 güne çıkardı. Ben de zıtlandım, cuma gitcem abarttı iyice dedim gitmedim. Doğuruyormuşum rezillik sen misin doktora kafa tutan 😂
Sjnxksndjsjdksj kız Allah korusun dinle sen yine de kendini belli olmaz

Back