2025 LGS Anneleri

Iyi aksamlar herkese nasil gidiyor? Ben kizimi dersin basina zor oturtuyorum. Deneme yapildi. Guzel puan aldi. Ama vaktinin cogunu telefonda harciyor. Ve kavga ediyoruz . Etmiyim diyorum ama yok olmuyor
S sarahconnor seni hep takip ediyorum. Oglun guzel bir basari elde etmistiVar mi ,bizimkilere tavsiyeleri

Çocuklar biraz haklı aslında
En oynamak istedikleri zaman da ders ders sınav sınav
Üstelik yavaştan ergenlikte başlıyor
Her şey karmakarışık

Oğlum evet güzel bir başarı elde etti
Şuan hazırlık okuyor inanın öyle salmış durumda ki
O da tel den başını kaldırmıyor
Yorucu bir yıldan çıktım çok stresliydim günler geçmek bilmiyordu şimdi zaman çok hızlı dedi
Hissettiklerine üzüldüm bu küçük yaşta

Çocuklar;

Düzenli soru çözümü ve konu tekrarı yapıyorsa hiç yormaya gerek yok
Oğlumun sınıfında oğlumun yarısı kadar soru çözmeyen çocuklar var

Sınav zamanında ki stres herşeyi etkiliyor

Hedefleri olsun oğlumun da vardı
Lise hedefi olmadı ama yurtdışı hedefi var hala
Gidiş yolunu değiştirdi sadece
Hep b-c d planı olmalı hayatta

Hepsine başarı dolu bir yıl diliyorum
Sonuç ne olursa olsun herkes için hayırlısı olacaktır buna inanıyorum

Anne olarak hep yüksek modda kalmak gerekiyor
Siz düşünce pes edince onlar daha kolay bırakıyor

Bence de cocuklar cok hakli. Ben de yormak istemiyorum ama sistem bu. Duzen oturtamadi malesef ama bana gore.
Bakalim hayirlisi olsun

Maşallah daha ne alsın
Çok çok iyi
Çok güzel yerleri kazanacaktır
Saolun notlari hep iyi oldu bu zamana kadar ama lgs farkli bir surec gibi.
Gecende ilkokul grubuyla toplandik.Bakiyorum cocuklar duzenli soru soruyor. Telini birakan cocuklar var. Ben elinden telini alsam kavga ediyoruz.
Planli degil. Kalk kizim demiyim diyorum. Demesem kalkmiyor(denedim) .Telefonla vakti su gibi akiyor. Ona uzuluyorum.
Cogunluk benim gibi kavga ediyorsa sorun yok,ev hallerini bilmiyorum, bize de disaridan bakan bilmez ne cektigimi

Telefonu tamamen almak değil de aralarda vermek şeklinde yapabilirsiniz
Yarım saat ders 10 dakıka telefon

Yani kavramasi lazim. Ama zora gelemiyor , bilmiyorum .surekli yorgunum diyor.
Dersanae denemesinde , 491 aldi yuvarladim.

Masallah ne kadar güzel bir puan ,daha ne yapsın demekki bu tempo bu aşamada yeterli annesi .

Ben de çok zorlayamiyorum ,Hala dershanenin programıyla ilerliyor sonuçlar tam istediğimiz gibi olmasa da bu aşama için yeterli diye düşünüyorum.

Sizin puan süper bence tekrar masallah ne yapıyorsa aynen yapmaya devam etsin bence

Benim oğlum zaten öyle çok aktif telefon kullanmıyordu. Ama nette çok vakit harciyordu kendi isteğiyle kullanmıyor simdi .Bazen haftada 1 sınırlı sürede oyun oynuyor ,hafta ici hic yok hafta sonu da çok nadir .
Ama hep bi hadi demek dürtmek zorunda kalıyorum.

Saolun darisi tum cocuklarimiz icin insallah.

Simdi bahar dizisini izliyor. Sorularimi bahari izlemek icin cozdum diyor o da bitirmedi. Ama tamamlarim diyor.
Iste planli degil. Baslangicti bu. Dersi derste anliyor,diye dusunuyorum. Insallah duzene girer.

Masallah ne guzel.Bizim bile cok vaktimizi caliyor aslinda.
Kizim da gecen yaz ve bu yaz malesef cok bagimli oldu. Ben de saglik sorunlariyla ugrasmaktan, cocuklari saldim. Her alisimda ,kavga kiyamet.

Gecen sene biz de òyleydik ,bilgisayar oyunları yüzünden, bu sene tüm yaz istediğin kadar oyna dershane başlayınca bitecek dedim ,önce mırın kırın etti ,sonra dershane öğretmenleri de destek olunca telefonu verdi bana
Ama telefonla bilgisayarla da iyi puanlar yapacağını bilsem almazdım elinden.
Benimki de başarısız bir çocuk değil öyle aman aman da çalışmaz ama telefon olsa bunu da yaptıramazdım.

Internetsizlige rağmen sizin puanları göremedik, 2 deneme okulda 2 deneme dershanede oldular

Bu arada 2 kurumun denemeleri arasında da uçurum var ,okul kendi sistemiyle bambaşka hesaplıyor puanlari .

Dershane bildiğimiz netteki sistemle hesaplıyor.

Siz hiç takmayın annesi masallah çok güzel bir noktada zaten, demek ki hepsini birden yönetebiliyor.
Cok yonetemediginiz durumda dershaneden destek alın bence ,onların kendine güvendiğini biliyordur, sevdiği bir hocaya paslasaniz sizden daha etkili olabilir

Bizim de bir onceki deneme dusuktu. Bu puana biz de zor inandik
Simdi sinif degisti. Yeni ogretmeniyle gorus gununu bekliyorum.
Her deneme farkli, cocuklar calistikca iyi olack insallah . Duam calisan cocuklarin Allah emeklerinin karsiligini versin

Bizimki de okul denemesin de birinci oldu dershane yerlerde sınıfı düştü çok üzüldüm hala bir tempo oluşmadı PC aldık ama telefon da alırsam ters tepecek diye korkuyorum bakalım bu hafta belki deneme De daha dikkatini verir de umuza sorarak okul hocası demişti takviye balık yağı kullanıyoruz dikkatin de çok gelişme var dedi

Nasil gidiyor sevgili anneler ?Okullar ,dershaneler ,denemeler derken yazılılar da geliyor .
Her şey yolundadır umarım tempoya kapıldık sessizleştik.

Nasil gidiyor sevgili anneler ?Okullar ,dershaneler ,denemeler derken yazılılar da geliyor .
Her şey yolundadır umarım tempoya kapıldık sessizleştik.
Daha yolun basindayiz kizim beni cok zorluyor. Hala planli calismiyor. Gunde 150 soru cozmesi lazim. Bazen cozuyor. Ama modu olmayinca cozmuyor yani. Dun 40 soru cozdu .
Denemeleri dustu.
Tek istedigim planli ve verimli calismasi.

Sizin nasil gidiyor?

Ayni sayılır, 2 ileri bi geri ilerliyoruz.Bazen modunda olup 150 çözüyor, bazen 50 soruyu 2 saate yayıyor, yoruluyor heralde .Motive olduğu zaman güzel ilerliyor ,hocaları sen yaparsın dediğinde gaza gelip istekli oluyor .
Bu hafta 2 denemesi var biri okulda biri dershanede onun sonuçlarına göre yeni bir planlama yapacağız bakalim .
Kolaylıklar hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…