- 12 Nisan 2012
- 4.411
- 6.620
-
- Konu Sahibi GlamourGaze
Evet maalesef plan yok. Yanlislarina dönme yok. Eksik kapatma yok. Ergenler o kadar zor ki böyle yap diyince sen nereden biliyorsun yapmayacağım diyor. Ergenler ayrı dert erkek ergenler X2 sıkıntı. Özel ders aldırmıyorum. Dersin bir işe yaradığı yok sırf hocayı dinlesin ödev yapmazsa hocaya mahcup olsun diye. Valla maddi manevi yoruldum.Dersane ogretmeni de kizima diyormus. Lgs 1. Cisi bu denemeden su kadar almisti. Soyle boyle , saolsun daha cok rahatlatiyor
Yani tabi ki,onlar da inislicikislidir.
Zaten beni yoran, oturup planli calismamasi , biz de eksiklerine yardimci olalim.
Sonra digecegim elinden geleni yaptin
Cok zormuş, zaten girmeden de zor deneme diye girdi.Genel olarak nasıl bir yayın. Bizimki palmeye girdi beğenmedi yayını. Çocukları sınava sokuyoruz ama iyi yayınlara sokmak gerekiyor galiba.
Bizimki de öyle dedi. Sinan kuzucudan daha kötü sonuç. En iyi dersi fendir. Onu da 20 dakikada bitirir. 18-19 doğru yapar. Bu sefer feni 30 dakika da anca bitirdim dedi. 18 doğru. Ama bu sefer matematiğe fazla zaman ayiramadi. Türkçe de çok zordu dedi. Türkçe yüzünden din ve inklap yapamadım dedi. Bilemiyorum ki moral bozmaktan başka işe yaramıyor bu denemelerCok zormuş, zaten girmeden de zor deneme diye girdi.
Sinan kuzucu ve Okyanus Master da zor denemelerdi ,ama bunun sonucu ondan daha kötü geldi .Bilemedim kendi mi yoruldu yoksa gerçekten hepsinden zor muydu.
Zor gercekten. Ben ilkokuldan beri sinava yonelik hazirliyorum. Tam da son iki sene performans dustu. Ben de cok yoruldum. Dinlese gam yemicemEvet maalesef plan yok. Yanlislarina dönme yok. Eksik kapatma yok. Ergenler o kadar zor ki böyle yap diyince sen nereden biliyorsun yapmayacağım diyor. Ergenler ayrı dert erkek ergenler X2 sıkıntı. Özel ders aldırmıyorum. Dersin bir işe yaradığı yok sırf hocayı dinlesin ödev yapmazsa hocaya mahcup olsun diye. Valla maddi manevi yoruldum.
Genel , kirum siralamalarina bak ben ona gore degerlendiriyorum.Cok zormuş, zaten girmeden de zor deneme diye girdi.
Sinan kuzucu ve Okyanus Master da zor denemelerdi ,ama bunun sonucu ondan daha kötü geldi .Bilemedim kendi mi yoruldu yoksa gerçekten hepsinden zor muydu.
Denemelerin faydasi vardir olmaz mi? En azindan soru cozuyorlarBizimki de öyle dedi. Sinan kuzucudan daha kötü sonuç. En iyi dersi fendir. Onu da 20 dakikada bitirir. 18-19 doğru yapar. Bu sefer feni 30 dakika da anca bitirdim dedi. 18 doğru. Ama bu sefer matematiğe fazla zaman ayiramadi. Türkçe de çok zordu dedi. Türkçe yüzünden din ve inklap yapamadım dedi. Bilemiyorum ki moral bozmaktan başka işe yaramıyor bu denemeler
Hayirlisi olsun umarim ay cok heyecanliyim.Ben de oradaki sıralamaya göre bir yuzdelik dilim hesaplayıp ona göre bakıyorum, yoksa içinden çikılmiyor.
Baktim biraz örnek sorulara sözel bölüm sinav sorularından çok çok kolay .
Sayısal da yapılmayacak gibi değil bence .
Ama tabi sinav insallah kolay olmaz yoksa yıkılacaklar
Henuz cozduremedim. Bilmiyorum dersane de cozmuslermisdir.Merhaba Meb in yayımladığı soruları çözdürdünüz mü? Nasıl geldi çocuklara zorluk açısından.