2025 LGS Anneleri

Bu hafta sonu Sinan Kuzucu denemesi var bakalim neler yapacak ona girecek.

Bizim hazırlıklar sandığım kadar kötü değil, oyle aman aman çalışmasa da geçen yılki kadar zorlanmıyoruz. 2 ileri bir geri gidiyor ama tamamen bosvermis değil çok şükür.

Puandan anlıyorum zorluğu kolaylığı, puanlar arasi fark zaman zaman farklilassa da sıralama benzer denebilir .
Su aralik ayını da dogrultursak konuların önemli kısmı bitmiş olacak .
Ha gayret ...
Sınava yakın, sinav sonrası, tercih zamanı güzel haberler verelim birbirimize insallah

inşallah herkes gönlündeki liseye gider. çok stresli bi süreç ama bilgi alışverişi yapmak çok rahatlatıyor beni
Ben de rahatliyorum. Yasitlarinin benzer durumda oldugunu gorunce.
Cunku, youtubeda motivasyon videolarinda, cok olanli calisiyorlar.
Benim kizim eve geliyor 3 saat dinleniyor.
Ogretmenine 2 saat dedim de cok buldu😊
Sonra da yoruldum deyip , erken birakiyor.
Aldigim kitaplarin hicbirini duzenli cozmedi.

Motivasyon videolarını bende izliyorum oğlumada atıyorum belki örnek alır diye 🤭 uzmanlara kulak veriyorum süreci doğru yönetmek adına iyi geliyor 😊

Girmedi benim oğlum ,Ankara yayınlarına girdi o da haddinden fazla kolaymış.

Bu denemeleri neye göre seçeceğiz bilmiyorum ,ya çok zor ya çok kolay puan arasi çok açık
Benim oğlumda girdi. Ama bizde şöyle bir sorun oldu. Sınavdan çıktı sorma dedi. Fende 8 tane A yaptım, tek B vardı. Fen çok kötü geçti dedi. Matematikte arka arkaya C vardi. Sildim değiştirdim dedi. Fende 19 doğru yapmış. Matematikte ise gerçekten arka arkaya 4 c arkasından b tekrar c var. Benimki yanlış diye silmiş. Matematikten doğru sayısı 9. Türkçe İngilizce full. Ama mat bayağı kötü. Aslında sınav kolaymis ama benim çocuk gibi düşünenler düşük aldı
Maalesef bizde düşük aldık.

Benim oğlumda girdi. Ama bizde şöyle bir sorun oldu. Sınavdan çıktı sorma dedi. Fende 8 tane A yaptım, tek B vardı. Fen çok kötü geçti dedi. Matematikte arka arkaya C vardi. Sildim değiştirdim dedi. Fende 19 doğru yapmış. Matematikte ise gerçekten arka arkaya 4 c arkasından b tekrar c var. Benimki yanlış diye silmiş. Matematikten doğru sayısı 9. Türkçe İngilizce full. Ama mat bayağı kötü. Aslında sınav kolaymis ama benim çocuk gibi düşünenler düşük aldı
Maalesef bizde düşük aldık.
Ankara yayınlarında mi öyle denk gelmiş, bisey demedi oğlum bu konuda .
Ama gerçek lgs olmadığı sürece üst üste aynı seçeneklerin denk geldiği ya da 8 tane a olan sınavlar olabilir ,oralara hic takılmasın.
Cok saçma bir durum ,cocuk da kendi hatası sanıp iyice bocalamiştir .İşte o yüzden denemeyi de iyi seçmek lazım.
Gecen haftalarda limit yayınlarının denemesine girdi oğlum .Ondan çıkınca da hep CD CD CD diye gitti son 6 7 soru galiba hata yaptım dedi ama doğruydu hepsi .
Gercek sınavda eşit ya da 6 4 dağıtıyorlar her seçeneği ama bunun da garantisi yok sen onları takma dedim .
Bi de o düzene uyacağım diye doğru yaptığını değiştirme riski var .
Neyse bu sınavda da seçeneklere takılmak yerine kendi doğrusunu kodlamayı öğrenmiş oldu 🙂
Hangisi kolay,hangisi zor ,hangisi gerçek sınava uygun en baştan bilinmiyor işte, mühim olan soru görüp, zaman yönetimini öğrensinler diye girsinler denemeye ,yoksa puanlar da birbirinden farklı.

Merhaba çocukların dikkati için kullandığınız vitamin takviye varmı? Bizim biraz dikkatimiz dağınık gibi :KK43:( LGS de böyle olursa diye endişeliyim

Merhaba çocukların dikkati için kullandığınız vitamin takviye varmı? Bizim biraz dikkatimiz dağınık gibi :KK43:( LGS de böyle olursa diye endişeliyim
Vermiyorum ama almayi istedim .
Kizim hap yutabilir mi bilemedim. Ezcanede yoktu almak istedigim zaman boyutuna bakacaktim😅
Cerebramax tavsiye etti aile hekimimiz

X