- 12 Nisan 2012
- 4.529
- 6.784
- Konu Sahibi GlamourGaze
Cok teşekkür ederim ,insallah sifa bulsunCok gecmis olsun şifalar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim ,insallah sifa bulsunCok gecmis olsun şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsunHenuz cozduremedim. Bilmiyorum dersane de cozmuslermisdir.
Annem ameliyat olacak, onunla ilgileniyorum
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Orta karar malesef. Suan annem hastaligindan dolayi biz de kaliyor. Cocuklar her seyi saldi. Yaninda kavga etmemek icin, susuyorumHanımlar nasıl gidiyor. Valla bıktım artık. Hadi oğlum demekten. Puanı yerlerde geziyor.Daha 6,5 ay var ve nasıl geçer acaba.
Bizde aynı hadi oğlum demesem hiç kalkmicak.Hanımlar nasıl gidiyor. Valla bıktım artık. Hadi oğlum demekten. Puanı yerlerde geziyor.Daha 6,5 ay var ve nasıl geçer acaba.
Girdi benim kizim zor degildi dedi.Bizde aynı hadi oğlum demesem hiç kalkmicak.
Bu arada işleten zeka denemesine girdimi çocuklar nasıl kolaymı zormu
Genel siralama, kurum airalamasina bakiyorum benGirmedi benim oğlum ,Ankara yayınlarına girdi o da haddinden fazla kolaymış.
Bu denemeleri neye göre seçeceğiz bilmiyorum ,ya çok zor ya çok kolay puan arasi çok açik
Ben de rahatliyorum. Yasitlarinin benzer durumda oldugunu gorunce.inşallah herkes gönlündeki liseye gider. çok stresli bi süreç ama bilgi alışverişi yapmak çok rahatlatıyor beni
Benim oğlumda girdi. Ama bizde şöyle bir sorun oldu. Sınavdan çıktı sorma dedi. Fende 8 tane A yaptım, tek B vardı. Fen çok kötü geçti dedi. Matematikte arka arkaya C vardi. Sildim değiştirdim dedi. Fende 19 doğru yapmış. Matematikte ise gerçekten arka arkaya 4 c arkasından b tekrar c var. Benimki yanlış diye silmiş. Matematikten doğru sayısı 9. Türkçe İngilizce full. Ama mat bayağı kötü. Aslında sınav kolaymis ama benim çocuk gibi düşünenler düşük aldıGirmedi benim oğlum ,Ankara yayınlarına girdi o da haddinden fazla kolaymış.
Bu denemeleri neye göre seçeceğiz bilmiyorum ,ya çok zor ya çok kolay puan arasi çok açık
Ankara yayınlarında mi öyle denk gelmiş, bisey demedi oğlum bu konuda .Benim oğlumda girdi. Ama bizde şöyle bir sorun oldu. Sınavdan çıktı sorma dedi. Fende 8 tane A yaptım, tek B vardı. Fen çok kötü geçti dedi. Matematikte arka arkaya C vardi. Sildim değiştirdim dedi. Fende 19 doğru yapmış. Matematikte ise gerçekten arka arkaya 4 c arkasından b tekrar c var. Benimki yanlış diye silmiş. Matematikten doğru sayısı 9. Türkçe İngilizce full. Ama mat bayağı kötü. Aslında sınav kolaymis ama benim çocuk gibi düşünenler düşük aldı
Maalesef bizde düşük aldık.
Vermiyorum ama almayi istedim .Merhaba çocukların dikkati için kullandığınız vitamin takviye varmı? Bizim biraz dikkatimiz dağınık gibi ( LGS de böyle olursa diye endişeliyim
Merhaba çocukların dikkati için kullandığınız vitamin takviye varmı? Bizim biraz dikkatimiz dağınık gibi ( LGS de böyle olursa diye endişeliyim