-
- Konu Sahibi GlamourGaze
Aynı durumdayız kızoyorum istemsiz bazen sesim yükseliyor sonra diyorum sona doğru bıkmaması gerekiyor gerçekten zor bi süreç Allah yardımcımız olsun.Hanımlar denemeler nasıl gidiyor? Bizim kötü. Zorlasam olmuyor sesimi çıkarsam olmuyor. Çok zorlasam 7 ay var
Sınavın sonuna doğru bırakır. Arkadaşlarımın çocuklarından son 1_2 ay bırakan vardı. Zorlamasam bir şey yapacağı yok. Deneme puanları yerle bir. Maalesef daha hala bir bilinç oluşmadı. Bence lgs yks den daha zor bir süreç. Bu yaştaki çocuklar anlamıyor.
Bugün deneme oldu. Sonuç hüsran. Yoruldum artık hadi hadi demekten. Pazar tekrar deneme var. Sonuç gene hüsran olur. Test çözerim ama bilgisayarı açarım modundayız. 7 ay nasıl geçer.Bizim orta karar . Dersane tekrar olarak devam ediyor.
Tatil oldugu icin misafirlerimiz vardi. O zaman ders calismadi. Ama bugun yok , yine test cozmuyor.
Ben bile o kadar yorgunum ki ugrasak halim kalmadi.
Telini elinden alip, testini cozdukten sonra verecegim dedigimde cozuyor genelde. Teli de elinden zor aliyorum.
Odevleri var ama onunde 1 hafta daha var diye rahat.
yarin denemesi var kizimin , bakalim ne yapacak.
Kaç alıyor kızınız. Yüksek alıyordu diye hatırlıyorum.Bizim orta karar . Dersane tekrar olarak devam ediyor.
Tatil oldugu icin misafirlerimiz vardi. O zaman ders calismadi. Ama bugun yok , yine test cozmuyor.
Ben bile o kadar yorgunum ki ugrasak halim kalmadi.
Telini elinden alip, testini cozdukten sonra verecegim dedigimde cozuyor genelde. Teli de elinden zor aliyorum.
Odevleri var ama onunde 1 hafta daha var diye rahat.
yarin denemesi var kizimin , bakalim ne yapacak.
Sonuc ne mesela . Instada boyle koclar dusuyor kesfetime. Surdan suraya cikti puan diye. Acaba onlar fayda eder mi?Bugün deneme oldu. Sonuç hüsran. Yoruldum artık hadi hadi demekten. Pazar tekrar deneme var. Sonuç gene hüsran olur. Test çözerim ama bilgisayarı açarım modundayız. 7 ay nasıl geçer.
Ilk sinavi cok iyiydi . Kurumda 3. Olmustu. Biz de sok olmustukKaç alıyor kızınız. Yüksek alıyordu diye hatırlıyorum.
380-420 arasında. Bende diyorum bak kaç puandan kaç puana gelmişler diye. Ama istek yok. Bana ne onlardan diyor. Azıcık üstüne düşsen yaparsın diyorum ama yok. Oğlan çocukları çok zormuş . Ödevler hak getire zaten. Yetişmiyor daha doğrusu yetistiremiyor. Şimdi bilgisayarlarla oyun oynuyor. Bir sürü ödev var.Sonuc ne mesela . Instada boyle koclar dusuyor kesfetime. Surdan suraya cikti puan diye. Acaba onlar fayda eder mi?
Ben de ittiriyorum ama odevlerini zamaninda yapsa yeter benim icin.
Ins su sinav sistemi kalkar . Sirada ikinci kizim var
Ergenler zor bence380-420 arasında. Bende diyorum bak kaç puandan kaç puana gelmişler diye. Ama istek yok. Bana ne onlardan diyor. Azıcık üstüne düşsen yaparsın diyorum ama yok. Oğlan çocukları çok zormuş . Ödevler hak getire zaten. Yetişmiyor daha doğrusu yetistiremiyor. Şimdi bilgisayarlarla oyun oynuyor. Bir sürü ödev var.
Ay senin daha zormus. Benim ki 3. Sinif en azindanBenim de küçük oğlan abisi gibi hareket ediyor bazen ,çok zor .
Kucuk de 1.sinif öğrencisi üstelik ...
Bu sene ×2yaşiyorum okul stresini
Seneye hepimiz rahatlarız insallah