- Konu Sahibi GlamourGaze
-
2 hafta kadar önce girdi bizde türkçe ve mat kötü gelmiştiHafta sonu ozdebir denemesi var ,giriyor mu cocuklar ?
Gecen hafta hız denemesine girdi oğlum. Fen i biraz toparlaması gibi ,bu defa da din ve Türkçe sallanmis
Giren oldu mu hız denemesine zor dediler ,halbuki kitapları testleri çok basitti .Sözel bölüme baktım zordu bana göre .
bende mesafeli olma taraftarıyım estağfirullah niye alınayım ama işite yapım gereği de sevecen davrandığım oluyor melasef suistimale açık bir drumAyrıldığınız hocaya pek bişi yapamazsınız içinizdekileri sayabilirsiniz zamanını çocuğun çalmış üzüldüm dershane den alacağınız ders ile kısa sürede toparlar inş aldığı şimdi önünüzde ki sürece odaklanın geç değil kızınızı motive edinsıkı verimli çalışmayla çok daha iyisini yapabilir bu tüm ilişkiler de geçerli sizin özeliniz de değil bir hizmet alırken rica minnet e falan çevirilince suyu çıkıyor resmiyet sanki daha iyi eleştirme değil yanlış anlamayın eve gelen atıyorum yardımcı da bile çok samimi olduğunuz da savsaklıyor belki öğretmene hediyeler vs az verdiğinizi düşünmeniz de sanki hatır için gönüllü yapıyor izlenimi uyandırmış hizmet almak için değil de çok yanlış yapılan en azından farketmişssiniz…
Ben yüzyüze bulamadım online 400 e oğlum mat alıyor saatlik çözemediği sorulardan ilerliyorlar bende acaba yanlış mı süreç diye sorguluyorum sadece soru odaklı konu anlatım ödevlendirme vs yok bizde yeni başladık sayılır mat almaya yani sizin de geç değil kaygınızı zor ama çok çocuğa yansıtmayın isterseniz
inşallah canım inşallahGeçmiş olsun diyeyim ,önce bi sakin olun yeni hocayla devam etsin ,toparlanamayacak bir durum yok .
Benim oğlum da çok düzenli olmasa da matematik dersine başladı, bazen yapamadığı soruları götürüyor, bazen yeni konuya başlıyor .
Ne kadar verimli olduğunu göreceğiz ilerleyen zamanlarda .Cocuk memnun ama sen iyisin ,yapıyorsun diye gaz verdikleri için seviyor hoşuna gidiyor da olabilir .
Panik yapıp kızınızı da germeyin .
Yapılabilecek çok şey var daha ,dilerim çabucak toparlar .
en güzeli evinizde çözmesi aslında da bizim eve biraz yerleşim yerine uzak srvis imkanı yoktuÇok üzücü zararın neresinden dönersek diye bakın olaya inşallah toparlicaktır kızınız.
Biz haftada 1 saat ders alıyoruz eve geliyor hoca yeni başladık sayılır önce konulara bakıldı eksiği varmı diye şuanda duruma göre değişiyor genelde çözemediği sorulara bakıyorlar kendi yanında getirdiği soruları çözdürtüyor sesli bi şekilde
Türkçeninfatihi adlı kanal var orada denemelerin Türkçe çözümlerini yapıyor hoca faydalı geliyor bana mozaik te en rezil netler vardı bizde orayı açıp izliyor oğlum hız da eklenmişHafta sonu ozdebir denemesi var ,giriyor mu cocuklar ?
Gecen hafta hız denemesine girdi oğlum. Fen i biraz toparlaması gibi ,bu defa da din ve Türkçe sallanmis
Giren oldu mu hız denemesine zor dediler ,halbuki kitapları testleri çok basitti .Sözel bölüme baktım zordu bana göre . mozaik falan bizimkine zor geliyor ara da bakıyoruz Türkçe de fiilimsileri seçemedi oğlum bi türlü faydalı bir kanal gibi
Amin. Allah yardımcınız olsun. Sene başından beri sürekli aynı puanları görmekten bıktık. Düşüş yok ama yükselişte yok. Düşüş yok diye moral vermeye çalışıyorum ama yükselişte yok. Bu puanla da bir yeri kazanmak zor. Bir hafta matematikten 16 yapıyor öbür hafta 10. Bir bakmişim Türkçe 18 diğer hafta 13. O nedenle sürekli aynı puanı alıyor. Kısmet artık ne diyelim. Hedefi yüksek tutmuyorum ama bu puanlarla da iş zor. 380-430 arası gidip geliyor sene başından beri. Konular bitsin bakalım ne olacak sonuç.Toparlar insallah daha zaman var ,çalışma da hemen etkisini göstermez ya zamanla oturur ,deneme yanlışlarına baksin o konuların üzerine gitsin yapacak bir şey yok .
Gecen hafta hız denemesine girmişti benim oğlum eh işte diyeyim kötü değil ama daha iyilerini görmüştük.
Bu hafta sonu gireceklerdi özdebir ve dershanede bir denemeye tatil oldu ikisi de olmayacak .
Önümüzdeki hafta yaparlar heralde .
Bizde de bir bıkkınlık var 2 gündür kar tatili oldu biraz da gevşedi, isteksiz ,normal okuldan geldikten sonra daha iyi çalışıyordu.
Bütün gün boş ama okul zamanı gibi çalışmıyor.
Arada agresiflesuyor geriliyoruz, idare etmeye uğraşıyoruz.
Cocuk yoğun diye üzülüp aciyordum okul dershane deneme diye .
En iyisi oymuş tatil olup boş olunca daha da salıyor.
Önümüzde 2 bayram tatili var Allah yardımcımız olsun .
Bizi anlatmış gibisiniz. yakın da ben oturup ağlicağım.Denemeler nasil gidiyor hanımlar. Bizim kötü. Çocuk çalışıyor ama olmuyor. Üzülüyorum. Gerçekten çalışmaya başladı ama sonuçlar kötü. Çalışmayı birakacak diye korkuyorum. Allah'ım şu deneme sınavlarında azıcık yükseltse moral olup daha hırslı çalışacak diye dua ediyorum.
Hangi ildeydiniz bizim dershane tatil ama Özdebir için çağırdılarToparlar insallah daha zaman var ,çalışma da hemen etkisini göstermez ya zamanla oturur ,deneme yanlışlarına baksin o konuların üzerine gitsin yapacak bir şey yok .
Gecen hafta hız denemesine girmişti benim oğlum eh işte diyeyim kötü değil ama daha iyilerini görmüştük.
Bu hafta sonu gireceklerdi özdebir ve dershanede bir denemeye tatil oldu ikisi de olmayacak .
Önümüzdeki hafta yaparlar heralde .
Bizde de bir bıkkınlık var 2 gündür kar tatili oldu biraz da gevşedi, isteksiz ,normal okuldan geldikten sonra daha iyi çalışıyordu.
Bütün gün boş ama okul zamanı gibi çalışmıyor.
Arada agresiflesuyor geriliyoruz, idare etmeye uğraşıyoruz.
Cocuk yoğun diye üzülüp aciyordum okul dershane deneme diye .
En iyisi oymuş tatil olup boş olunca daha da salıyor.
Önümüzde 2 bayram tatili var Allah yardımcımız olsun .
Ahh inşallahLgs en iyi denemelerinden daha iyi olsun inşallah. Oyle olan çok öğrenci duydum .
Aksini de duydum ama biz olumluya odaklanalim .
En yüksek puanı Lgs de yapsınlar da ,seneye burdan yazalım üzülmeyin denemeleri düşüyor diye bizimkiler en iyisini lgs de yaptı diye ...
İstanbuldayız. Okulda olacaklardi Ozdebir i ertelendi diye mesaj geldi .Büyük ihtimal pazartesi yapacaklar .Hangi ildeydiniz bizim dershane tatil ama Özdebir için çağırdılar
Selam bizimki de çok kötüydü diyor,420 alsam yeter diyor hedefi çok düşük 420 ye seviniyor,ne olacak bu halimiz bilmiyorumSelamlar arkadaşlar Özdebir nasılmış benim ki odaklanamadım sözele diyor sanırım Türkçe den batırdızorluk derecesi vs yorum yaptı mı çocuklar
Ay inşallah amin hepimiz için öyle olur inşallahLgs en iyi denemelerinden daha iyi olsun inşallah. Oyle olan çok öğrenci duydum .
Aksini de duydum ama biz olumluya odaklanalim .
En yüksek puanı Lgs de yapsınlar da ,seneye burdan yazalım üzülmeyin denemeleri düşüyor diye bizimkiler en iyisini lgs de yaptı diye ...
Cevap anahtarına ulaşabildiniz mi acabaSelamlar arkadaşlar Özdebir nasılmış benim ki odaklanamadım sözele diyor sanırım Türkçe den batırdızorluk derecesi vs yorum yaptı mı çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?