2025 LGS Anneleri

Hanımlarrr girildimi sinan kuzucu ya
Benim kuzu daha gelmedi merakla bekliyorum

Benim oğlum sabah girdi ,sözel biraz zordu dedi ,matematik zor değildi ama üst üste aynı şıklar çıkınca bi emin olamadım dedi .
Fenden zorlandığım sorular oldu en zor ders fen olabilir dedi .
Türkçe de emin olmadığı sorular varmış ama diğer Sinan Kuzuculara göre daha kolaydı dedi .
Cevap anahtarı sali günü çıkacakmış galiba ,bekliyoruz bakalım.

Bende şimdi konuştum 2 de başladı bizim oğlumda feni zordu dedi

Bakalım sonuçlar dedikleri gibi çıkacak mı bazen kolaydı diyor çok yanlışı çıkıyor bazen çok kötü diyor daha iyi geliyor :))

benimkide iyi geçti dedi zaten dün sınav öncesi epey üstüne gitmiştim sorası pişmanlık oyun çağındaki çocuklara sürekli hadi hadi dedirten sistem utansın başkaca diyeceğim yok
Maalesef, öyle sistem böyle olunca bizlerde o düzende gidiyoruz... benim kızım 6. Sınıf ama inanın şimdiden o tempoya başladık ... bıraktığımız an hemen denemeleri düşüyor ..6 nın matematik ve türkçe çok önemli o yüzden sürekli tekrar modundayız
sizleri okuyorum ara ara ben ileride ne yapabilirim diye.....

ayrıyeten bizdede altjncı sınıf var ona da her hafta deneme ve sürekli tekrar şimdilik iyi maşallah ama tabi süreklilik arz aden bir durum

Benim de en büyük pişmanlığım 6.7. sınıfta çocuğu kendi haline bırakmak oldu. 8. Sınıfta yorulacak sınav sadece 8 den çıkıyor diye çok zorlamadim. Ama bu sene kafayı yeme noktasına geldim. Bizde durum vahim.Hedef düşük inşallah bu hedefe ulaşırız. Birde işin şu boyutu var. Ortaokulda çok yorulan çocuk maalesef lisede bırakıyor. Etrafımda böyle çok örnek var. İyi bir lisede ama çocuk ders çalışmiyor, notları düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…